Anket Sonuçlarını Görüntüle: Maçın sonucu ne olur ?

Voters
44. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe kazanır

20 45.45%
  • Berabere biter

11 25.00%
  • Marsilya kazanır

13 29.55%
Sayfa 8 / 11 İlkİlk ... 678910 ... SonSon
211 ile 240 arası toplam 327 sonuç

Konu: Fenerbahçe - Marsilya | Avrupa Ligi C Grubu

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Benim tek tesellim Daum zamanında Twenteye 1-0 önde geçip 2-1 yenilmiştik, sonrasında 5/5 yapıp gruptan lider çıkmıştık.. Umuyorum ve istiyorum ki böyle bi durum tekrarlansın ya da benzeri tekrarlansın.. Gruptan çıkalım yeter 1 ya da 2 farketmez..

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Aykut hoca bu yatma taktigi ile belki ligte maclar kazanir ama avrupa da bunu yaptirtmazlar adama.

Nesil
    2007
    Yer
    CORLU

Marsilya teknik direktörü oyuncu değiştirir; 2-0 yenikken 2-2 ye getirir.
    Aykut Kocaman oyuncu değiştirir; 2-0 galipken 2-2 berabere kalır.
    Şaşırdım mı? Hayır. Beklediğim bir sonuçtu.

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Yobo'nun o kadar emegine yanarım.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by furkan58 View Post
    AEL ile Gladhbach berabere kalmışken 3 puan çok iyi gelicekti ya delirmemek elde değil şu oyuna yazık taraftara yazık susmadılar bi dakika be !
    Taraftara yazık değil, 2-0'dan sonra goy goya başladılar, burada yazamayacağım bir tezahürat yapıldı sanki maç bitmiş gibi.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Aykut Kocaman iyi bir insan olabilir, iyi bir futbolcu da olabilir ama kesinlikle bir teknik direktör değil. Egoları seçimlerini etkiliyor. Olmayan taktik zekası, oyun okuma konusundaki yetersizlikleri, anadolu takımı çalıştırır gibi sürekli takımı geriye yaslaması onun ne kadar küçük bir adam olduğunun göstergesi.. Yetersiz, cok yetersiz.
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Aykut hoca dersler çıkarmaya tekrar antrenörlük okuluna gitmeli bence.

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Tebrikler aykut ! mükemmel seyirci önünde 12 dakikada maçı verdin içimize oturdu ailecek bakıyoruz etrafa saf saf ne heyecan bıraktı ne mutluluk

Bekir Bienvenü kanser ettiler bugün Bienvenü diye adam futbolcu olup Fenerbahcede oynuyorsa size diyorum arkadaşlar herkese sesleniyorum futbolcu olmak içinde ukte olan arkadaşlar yarından tezi yok koşulara başlayın sövmek istiyorum başta aykut olmak üzere ama cezam yeni bitti daha

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Taraftara yazık değil, 2-0'dan sonra goy goya başladılar, burada yazamayacağım bir tezahürat yapıldı sanki maç bitmiş gibi.
    Kesinlikle katılıyorum.. Bu bi hastalık oldu artık maç 2-0 dakka 15 bile olsa bu saçma sapan kazandık havası başlıyo hemen..

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Ya arkadaş yediğimiz iki gol evlere şenlik.
    İlk golde ceza alanı içinde 9 oyuncumuz var
    İkinci golde 11 kişiyiz.

Attığımız 2 gol tamamen rolanti atak. Organizasyon yok, hızlı atak yok. Karınca hızında futbol var. Sağ bek göbeğe o sol beke o öndeki adama o bi daha göbeğe sahanın diğer yarısında paslaşma oyun kurma yok. Takımda ne hücum varyasyonu var ne de savunma anlayışı. Hatta bu savunma anlayışı duran toplarda sıfır. Bu takım günde 2, haftada 12 antrenmanda ne çalışıyor ? Milyon dolarlık bebekler nasıl bu kadar savruk oynayabiliyor ?

Maç 2-0'a geldiyse Aykut Kocaman'la aynı kafayı yaşayan karşı takımın teknik adamının payı büyük. Fazlasıyla gözünde büyütmüş bizi. 1-2 oyuncu değiştirdi kedi-fare oyununa döndü maç. Maçın başında böyle çıksa zaten hayaller 5-10 dakikada sona ererdi. Bulmuşsun böyle rakibi, top oynamadan 2-0'a getirmişsin maçı, kazan yoluna devam et. 11 kişi ile savunma yapmak niye ?
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Bu konuda haklısın, bende katılıyorum. Büyük lokma ye büyük söz söyleme ...
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

1 dakika susmadılar taraftarın suçu değil takım çok güzel gidiyor fark belki 3-4 olucak ama oyuncular ruhsuz 2-3 tanesi takımı batırıyor. Meireles diyordur heralde nereye geldim ben böyle 2 maçtır içerdeyiz rahat maç kazanamıyoruz diye.
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by furkan58 View Post
    1 dakika susmadılar taraftarın suçu değil takım çok güzel gidiyor fark belki 3-4 olucak ama oyuncular ruhsuz 2-3 tanesi takımı batırıyor. Meireles diyordur heralde nereye geldim ben böyle 2 maçtır içerdeyiz rahat maç kazanamıyoruz diye.
    Daha net anlatayım, taraftar yüzünden demiyorum, suçu demiyorum. Sıkıntı şurada, stada giden taraftar 1 dakika susmamış olabilir ama bu ne kadar etkilidir tezahüratına, tepkisine göre değişir. Skor 2-0 oldu, genelde maçlar bitmek üzereyken yapılan bir tezahürat, bir şarkısın sen vs maçtan koptu taraftar susmadı evet ama takımı desteklemedi, galibiyeti kutlamaya başladı.

Nesil
    2011
    Yer
    Petersburg

Aykut Hoca konuşuyor beyler
    Fatih Terim: Real Madrid maçında savunmaya fazla önem verebilirdik. Ama yürekli kayıplar, korkak zaferlerden daha önemlidir.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Daha net anlatayım, taraftar yüzünden demiyorum, suçu demiyorum. Sıkıntı şurada, stada giden taraftar 1 dakika susmamış olabilir ama bu ne kadar etkilidir tezahüratına, tepkisine göre değişir. Skor 2-0 oldu, genelde maçlar bitmek üzereyken yapılan bir tezahürat, bir şarkısın sen vs maçtan koptu taraftar susmadı evet ama takımı desteklemedi, galibiyeti kutlamaya başladı.
    Aynen haklısın takımda rahatladı Marsilya çok rahat geldi. Yenilen iki golde çok basit evlere şenlik goller zaten.

Aykut kocaman benimde efsanem ama artık yeter

Sezon başlıyalı 4 tane lig maçı 4 tane şl maçı bi de bu maç topla 9 tane maçta hangisinde takım top oynamış yeter bıraksın gitsin

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ben 2 senedir çevremdeki bütün arkadaşlara aynı şeyi söylüyorum. Aykut Kocaman, fenerliler için sempatik olabilir, geçmişte iyi bir futbolcu olabilir ama bu takımı taşımaya yetecek bir teknik adam değil. Fenerbahçe, başında bu teknik adam kaldığı sürece zaman kaybından başka bir şey yaşamayacak. Bunu 2 sene önce de söyledim, şimdi de söylüyorum. Benim bile içim acıdı şu maç.
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Abimin yorumu aslında maçı özetliyor;

Marsilya teknik direktorune gel 2 oyuncu cikar desen Sow ve Alex'i cikartirdi. Ama gerek yok Aykut Hoca - Karisma bendee dedi.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Aykut Kocaman, Selçuk'u da alacaktım dedi, dalga mı geçiyor ?

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Selçuk'u alıcaktım orta sahaya direnç için Caner'in sakatlanması sonucu Stoch'u aldım dedi.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul, Antalya

Caner sakatlanmasaymış Selçuk Şahin'i alacakmış oyuna Aykut Kocaman. Nirvanaya ulaştı adam.

Nesil
    2011
    Yer
    Petersburg

Resmen dalga geçiyor ya varmı böyle bişey
    Fatih Terim: Real Madrid maçında savunmaya fazla önem verebilirdik. Ama yürekli kayıplar, korkak zaferlerden daha önemlidir.

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Çaresezlik bunun adı şunu yapacaktımda bunu yapacaktım,yaptığın şey ortada kocaman gene gene gene verdin maçı

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Şuan 4 ay sonrasını görmeyi o kadar çok istiyorum ki.. Çok bişi değil, sadece takıma bakıp çıkıcam..

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Giderkende inş. Bienvenu, Selçuk, Bekirle beraber gider.
    ...

Serdar kesimal gibi adam var geldiğinden beri sakat ne anladık bu işten

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by balde_mir_07 View Post
    Giderkende inş. Bienvenu, Selçuk, Bekirle beraber gider.
    Cristian'ı da alsın mümkünse.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

90 dakika susma sonra yikil. Diyecek birşey bulamıyorum , hak etmedik bu sonucu.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Bekir de defolsun gitsin aldığı paralar haram zıkkım olsun sen o topa vuramıyosan giyme o formayı

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Murat Kosova'da mübarek o şom ağzıyla "Fenerbahçe fransız takımlarını bilmem ne zamandır yenemiyor, Aykut Kocaman kazanamıyor" diye diye fıtık etti sağolsun.
    ...

Sayfa 8 / 11 İlkİlk ... 678910 ... SonSon

Mesaj Yetkileri