Anket Sonuçlarını Görüntüle: Maçın sonucu ne olur ?

Voters
44. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe kazanır

20 45.45%
  • Berabere biter

11 25.00%
  • Marsilya kazanır

13 29.55%
1 ile 30 arası toplam 327 sonuç

Konu: Fenerbahçe - Marsilya | Avrupa Ligi C Grubu

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by furkan58 View Post
    1 dakika susmadılar taraftarın suçu değil takım çok güzel gidiyor fark belki 3-4 olucak ama oyuncular ruhsuz 2-3 tanesi takımı batırıyor. Meireles diyordur heralde nereye geldim ben böyle 2 maçtır içerdeyiz rahat maç kazanamıyoruz diye.
    Daha net anlatayım, taraftar yüzünden demiyorum, suçu demiyorum. Sıkıntı şurada, stada giden taraftar 1 dakika susmamış olabilir ama bu ne kadar etkilidir tezahüratına, tepkisine göre değişir. Skor 2-0 oldu, genelde maçlar bitmek üzereyken yapılan bir tezahürat, bir şarkısın sen vs maçtan koptu taraftar susmadı evet ama takımı desteklemedi, galibiyeti kutlamaya başladı.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Daha net anlatayım, taraftar yüzünden demiyorum, suçu demiyorum. Sıkıntı şurada, stada giden taraftar 1 dakika susmamış olabilir ama bu ne kadar etkilidir tezahüratına, tepkisine göre değişir. Skor 2-0 oldu, genelde maçlar bitmek üzereyken yapılan bir tezahürat, bir şarkısın sen vs maçtan koptu taraftar susmadı evet ama takımı desteklemedi, galibiyeti kutlamaya başladı.
    Aynen haklısın takımda rahatladı Marsilya çok rahat geldi. Yenilen iki golde çok basit evlere şenlik goller zaten.
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Mesaj Yetkileri