Aykut hoca Alex Ferguson değil ki sonsuz kredisi olsun kazansada kaybetsede takımı kme düşürsede başında olsun. Aykut Kocaman herkes gibi bir Fenerbahçeli ve ona göre hareket etti.
Aykut hoca Alex Ferguson değil ki sonsuz kredisi olsun kazansada kaybetsede takımı kme düşürsede başında olsun. Aykut Kocaman herkes gibi bir Fenerbahçeli ve ona göre hareket etti.
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
Alex Ferguson'un ilk geldiğinde 6 yıl şampiyon olmadağını biliyor muydun peki? İskoç bir adam, kim ki? 6 yıl olmamış şampiyon yollayın gitsin değil mi?
Aykut Kocaman herkesten daha Fenerbahçelidir benim gözümde.. X şahsının Diarrasını göreceğime, Aykut hocanın Selçuk Şahin'ini yeğlerim.. Profesyonel mi düşünüyorum? Hayır.. Duygusal mıyım? Evet.. Ne mutlu bana ki ben de Fenerbahçeliyim..
valla ben fenerbahçeli değilim şahsen benim için sorun yok sonuna kadar arkasında durunbenim orda lafım alex ferguson a sadece iskoç bi teknik direktör olarak bakması
valla benimki türk mantığıysa seninki ne mantığı merak ediyorum kariyeri olan hocalara her zaman daha fazla tahammül edilir / edilmiştir kaldıki şimdi baktım ferguson gelene kadar 7 şampiyonluğu varmış united ın ki bunun sonuncusu 1967 de alınmış
İyide Alex Ferguson şampiyon olamadı onun yanında o senelerde bir çok oyuncu yetiştirip takıma faydaı oldu. Aykut Kocaman'ın şuana kadr hangi genci yetiştirip takıma monte ettiğini gördük. Tam tersi yetenekleri söndürmek oldu görevi.
Valla zamanında UEFA kupasını alan Fatih Terim bile kovulduysa kovulmayacak kimse yok demektir.
Steam: briannn07
PS4: Swoldern