1 ile 30 arası toplam 13405 sonuç

Konu: Fenerbahçe Sohbet Alanı

Hybrid View

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by CRaCPoT View Post
    Bu Zico 2.lig takımına bile tek forvet oynatıyor sistemini değiştirmiyor dediğimiz Zico değilmiydi ? Hatta ne çabuk unuttunuz statda başına tükürdüğümüz zamanları ? İşte biz bu kadar çabuk adam harcıyoruz Aykut Kocamanıda harcıyacağımız gibi .. Birgün belki anlarız değerini ama o da geç olur ..
    Ben öyle bir şey yapmadığım için bir şey unuttuğum veya Aykut Kocaman'ı çabuk harcadığım yok. Ben takımdan Avrupa'da başarı bekliyorum ve en iyi başarıyı da Zico ile yakaladık. Tabii ki her teknik direktörün eleştirildiği dönemler olacak. Ki o zaman da takımın maç seçtiği söyleniyordu mesela ve gönderdirildiği sezon 2. olmuştuk biz. Ama orayı dikkatli okursanız evet belki aynı başarı gelmeyecekti takım ama en azından denemiş olacaktık diyorum. Avrupa'da çeyrek final oynatmış bir takımın hocası sizse bir şans verilmeyi hak etmiyor mu?

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by Crazycat View Post
    Ben öyle bir şey yapmadığım için bir şey unuttuğum veya Aykut Kocaman'ı çabuk harcadığım yok. Ben takımdan Avrupa'da başarı bekliyorum ve en iyi başarıyı da Zico ile yakaladık. Tabii ki her teknik direktörün eleştirildiği dönemler olacak. O zaman da takımın maç seçtiği söyleniyordu mesela ve gönderdirildiği sezon 2. olmuştuk biz. Ama orayı dikkatli okursanız evet belki aynı başarı gelmeyecekti takım ama en azından denemiş olacaktık diyorum. Avrupa'da çeyrek final oynatmış bir takımın hocası sizse bir şans verilmeyi hak etmiyor mu?
    Madem denemiş olacaktık neden Aykut Hoca'yıda denemiyoruz da bu kadar çabuk harcamayı seçiyoruz ..

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by CRaCPoT View Post
    Madem denemiş olacaktık neden Aykut Hoca'yıda denemiyoruz da bu kadar çabuk harcamayı seçiyoruz ..
    Zaten benim bir etkim yok takımda, ben Aykut Hocanın gönderileceğini düşünmüyorum ama hatalarından ders çıkarmadığı da ortada. Bugünkü Marsilya maçının, 2 - 0 öne geçip de 2 - 2'ye gelen Galatasaray maçından ne farkı var? Destek destek de bir yere kadar. Olmuyorsa olmuyor bu kadar basit, zorlamanın gereği yok.

Mesaj Yetkileri