Anket Sonuçlarını Görüntüle: Maçın sonucu ne olur ?

Voters
44. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe kazanır

20 45.45%
  • Berabere biter

11 25.00%
  • Marsilya kazanır

13 29.55%
Sayfa 10 / 11 İlkİlk ... 891011 SonSon
271 ile 300 arası toplam 327 sonuç

Konu: Fenerbahçe - Marsilya | Avrupa Ligi C Grubu

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Quote Originally Posted by petrol_fb12 View Post
    Sen bile görüyorsun orta saha lazım olduğunu ...o nasıl görmüyoor....aldğı bütün orta saha oyuncuları top kesene savunmacı...bumudur sportif direktörlük ?? takım pas yapamıyor...adam gibi pas cevirip kaleye gidemiyor...şansa goller atıyor...Şu kadarını söylüyorum bu seneki bursanın yarısı bile değiliz...
    O yazıyı Meireles alınmadan önce yazmıştım, unutmuşum kaldırmayı.. iyi olduğu hatırlattığın, zira artık lazım değil orta saha..

Nesil
    2011
    Yer
    adana

Ne kadar duygusal bir millitiz ya adam işini başarılı yapamıyorsa gitmesi gerekir bu işler böyle işler sonra niye kurumsallaşamıyoruz filan diyoruz hem suçu bilerek yapıyoruz sonra da suçtan şikayet ediyoruz

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Aykut hoca Alex Ferguson değil ki sonsuz kredisi olsun kazansada kaybetsede takımı kme düşürsede başında olsun. Aykut Kocaman herkes gibi bir Fenerbahçeli ve ona göre hareket etti.
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Quote Originally Posted by William Rookwood View Post
    Aykut hoca Alex Ferguson değil ki sonsuz kredisi olsun kazansada kaybetsede takımı kme düşürsede başında olsun. Aykut Kocaman herkes gibi bir Fenerbahçeli ve ona göre hareket etti.
    Alex Ferguson'un ilk geldiğinde 6 yıl şampiyon olmadağını biliyor muydun peki? İskoç bir adam, kim ki? 6 yıl olmamış şampiyon yollayın gitsin değil mi?

Aykut Kocaman herkesten daha Fenerbahçelidir benim gözümde.. X şahsının Diarrasını göreceğime, Aykut hocanın Selçuk Şahin'ini yeğlerim.. Profesyonel mi düşünüyorum? Hayır.. Duygusal mıyım? Evet.. Ne mutlu bana ki ben de Fenerbahçeliyim..

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Onun Fenerbahçe için hertürlü baskıya ve kötü olaylara rağmen sabretmesinden sonra biz ona 10 maç bile sabredemeyeceksek ..

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by barahir View Post
    Alex Ferguson'un ilk geldiğinde 6 yıl şampiyon olmadağını biliyor muydun peki? İskoç bir adam, kim ki? 6 yıl olmamış şampiyon yollayın gitsin değil mi?

Aykut Kocaman herkesten daha Fenerbahçelidir benim gözümde.. X şahsının Diarrasını göreceğime, Aykut hocanın Selçuk Şahin'ini yeğlerim.. Profesyonel mi düşünüyorum? Hayır.. Duygusal mıyım? Evet.. Ne mutlu bana ki ben de Fenerbahçeliyim..
    Aberdeen
    Scottish Premier Division (3 ): 1979–80, 1983–84, 1984–85
    Scottish Cup (4 ): 1981–82, 1982–83, 1983–84, 1985–86
    Scottish League Cup (1 ): 1985–86
    UEFA Cup Winners' Cup (1 ): 1982–83
    UEFA Super Cup (1 ): 1983

evet sadece iskoç bi teknik direktör

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by Facx View Post
    Aberdeen

Aykut Kocaman'ın arkasında durmak için UEFA ve Süper Kupa mı alması gerekiyordu ..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Quote Originally Posted by Facx View Post
    Aberdeen

"Türk mantığıyla" yazdığımı kavrayamamışsın ki bana kariyerini gösteriyosun..

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by CRaCPoT View Post
    Aykut Kocaman'ın arkasında durmak için UEFA ve Süper Kupa mı alması gerekiyordu ..
    valla ben fenerbahçeli değilim şahsen benim için sorun yok sonuna kadar arkasında durun benim orda lafım alex ferguson a sadece iskoç bi teknik direktör olarak bakması

"Türk mantığıyla" yazdığımı kavrayamamışsın ki bana kariyerini gösteriyosun..
    valla benimki türk mantığıysa seninki ne mantığı merak ediyorum kariyeri olan hocalara her zaman daha fazla tahammül edilir / edilmiştir kaldıki şimdi baktım ferguson gelene kadar 7 şampiyonluğu varmış united ın ki bunun sonuncusu 1967 de alınmış

Dünya çapında Aragones'ler, çeyrek final oynatan Zico'lar eleştirildi, Aykut Kocaman'a toz kondurulmuyor.

Ne duygusalmışız arkadaş ya. Böyle duygusal olmaya devam edersek başarısızlığa mahkumuz. Duygusallıkla bu işler yürümez. Akıl var, mantık var. Her şey ortada.

Gol sonrası formda bir Alex'in çıkarmak, Sow'u çıkarmak hangi aklın ürünü?

Gol geliyorum diye bas bas bağırıyor, bu hoca sayesinde.

Geçen seneki G.Saray maçını hatırlatırım. 2-0 öndeyken maçı G.Saray'a ikram ettik geriye çekilerek. Ya arkadaş rakip mahalle takımı mı, koskoca G.Saray, geldiler ve 2 tane attılar, 3.'yü atıyorlardı, direkten döndü.

Aynısı yine. Marsilya mahalle takımı mı geriye çekileceksin de o da hiçbir şey yapmayacak? Sen çekilirsen adam gelir, dener, atar. Zaten potansiyeli olan bir takım, sen bu takımı oynatıyorsun, diyorsum ki "gel bana gol at, çekildim geriye, yaslandım, her varyasyonu dene."

Kocaman'ın savunulacak tek bir yanı varsa, o da 3 Temmuz sürecinde gösterdiği tavırdır. Ancak o zaten yapılması gereken bir şeydi. O adamlık, efendilik dersidir; ancak o günler geride kaldı, çok şükür atlattık. Artık futbol dersi vermek gerekir sahada, ancak bunu da Kocaman başaramıyor. Kocaman o süreçte öyle yaptı diye, göz göre göre takımı ona mı bırakalım? Ben de o süreçte elimden geleni yaptım, oturtun beni de başkanlık koltuğuna, bir ayda kulübü batırayım, buna da müsade eder, beni destekler misiniz?

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Herkese iyi geceler.

Artık son görüşlerimi yazıp gideceğim yatacağım.Sinirim geçti diyemem ama ilk hali gibi değil.

Görüşlerim değişmedi şahsen benim Aykut Kocaman bu maçın kaderi oldu resmen yazık etti bize.Kendisi çok büyük bir Fenerbahçe'li olabilir, ancak göz göre göre görevde kalmasını istemek takımı ateşe vermektir.

Eminim gece yattığında yatağına yaptığı hataları anlayacaktır ancak artık herşey için çok geç Aykut Kocaman plan program yapmayan doğaçlama oynayan birisi hiç bir planı yok.Eğer geri düşersem şu adamı sokarım tarzı bir olayı yok.

Hangi dakika kafa eserse kimi isterse ama öyle bir dünya maalesef ki yok.Bu doğaçlamadan oyuna aldığı adamlarda genel olarak bize hep zarar veren kişiler oluyor.Her neyse toplamak gerekirse saçma bir puan kaybı yaptık.

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

3 Temmuzu atlattığımızı mı düşünüyosunuz? Çok büyük gaflettir bu..

Lige bakalım:

- Elazığspor maçı: 30-40 bin taraftarınla İzmir'de maç yapıyorsun. Rahat kazanman lazım, rakip zayıf, beraberliği zor kurtarıyorsun. Elazığspor'a öbür haftalar diğer takımlar 3-5 atmadı mı? Kasımpaşa 3 attı yanılmıyorsam, Trabzonspor rahat yendi vs.
    - G.Antepspor maçı: 3-0 net skor ama çok pozisyon verdik rakibe, skorun hatrına bir şey demiyorum.
    - Sivasspor maçı: Biraz iyi oynadığın (ilk 15-20 dk) ancak pozisyon üretemediğin, pozisyon da verdiğin 0-0 biten bir maç.
    - M.İdmanYurdu maçı: Evinde rahat kazanman gerekirken 1-0 mağlup duruma düşüp beraberliği sağlıyorsun. Son dakika uzaktan atılan mucizevi golle galip geliyorsun. Lakin maçta ne pozisyonun var ne iyi futbol.

Vaslui ikinci maçını saymayalım. 4-1 net skor.
    Vaslui ilk maçı rezil futbol ve 1-1 biten maç. Son dakika atılan gol ile beraberlik kurtarıldı.
    Spartak maçlarını geçiyorum. (Sakatın vardı, yok Alex kriziydi, yok şuydu derken elendik gitti diyelim).

Marsilya maçı, 2-0 öndesin, hem de rahat idare ettiğin maç, ancak rakip son 20 dk oyunu senin sahana yıkmış ve golleri de 82 ve 90+4'te sıralıyor.

5 Avrupa maçı: 1 galibiyet, 3 beraberlik, 1 mağlubiyet.
    4 Lig maçı: 2 galibiyet, 2 beraberlik.

Ve ligin henüz başı. Mental ve fiziksel yorgunluk mu var, bir sıkıntı mı var? Nedir olay? Sen şimdiden böyleysen, ileride Türkiye Kupası dahil olup tempo artınca ne yapacaksın, o zaman vay halimize.

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

bence ferguson ve aykut kocaman teknik adamlık bakımından tartışılmayacak iki isim.şampiyonluk önemli değil bi ışık görebiliyor muyuz fenerbahçe'de ?
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul/Güngören

2- 0'a kadar FB bence iyi oynadı... Bence ışık var ama öğle saatlerinde söylediğim sözleri bana karşı çıkan arkadaşıma tekrar hatırlatıyorum. Yazık oldu farka gidecek maçtı. Neyse bence ilerisi için takımda ışık var ama hoca ???

Herkese iyi geceler...

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Börk View Post
    bence ferguson ve aykut kocaman teknik adamlık bakımından tartışılmayacak iki isim.şampiyonluk önemli değil bi ışık görebiliyor muyuz fenerbahçe'de ?
    Fenerbahçe'de ışık görüyorum şahsen ben saçma değişiklikler yapılmadığında, daha iyi bir kadro seçimi sağlandığında falan yani.
    Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Fenerbahçe şu kadrosunun yanına iyi bir Hoca koysa ne ışık görmesi, uzun far şoför gibi olursunuz.
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

60. dakikadan sonra koşmayı bırakıyoruz...

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

İyide Alex Ferguson şampiyon olamadı onun yanında o senelerde bir çok oyuncu yetiştirip takıma faydaı oldu. Aykut Kocaman'ın şuana kadr hangi genci yetiştirip takıma monte ettiğini gördük. Tam tersi yetenekleri söndürmek oldu görevi.

Valla zamanında UEFA kupasını alan Fatih Terim bile kovulduysa kovulmayacak kimse yok demektir.
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Yaratıcı oyuncu eksikliğimiz çok fazla belli oldu maçta, Meireles'te bize faydalı olmayacak gibi görünüyor bu maça bakarak konuşursak. Kanat oyuncularımızda çok düz oyunadılar topla birlikte çok iyi değildi ne Mehmet Topuz nede Caner. Hırslarıyla çalışkanlıklarıyla pozisyona girdiler, biri gol attı biride attırdı. 2-0'dan sonra maça yatmak yerine topu ayağımızda tutmamız gerekiyordu ama yapamadık, çünkü yapacak yetenekte oyuncu yoktu sahada. Malesef öne geçtiğimiz bir maçı daha taktiksel hatalar yüzünden kaybettik.
    Burak

Alex oyundan çok düşer, anlarım, çıkarırsın. Sow'un artık adam atacak hali kalmaz, çıkarsın, onu da anlarım. Sow dediğin adamın sahada bulunması bile rakip defans çizgisinin geride kalması demek. En çekindikleri Sow da çıkınca adamlar mahalle takımına oynar gibi bütün takım atağa çıktılar, olan oldu.

Aykut Kocaman iyi futbolcuydu ama maalesef iyi hoca değil. Diyordu ki "Koşan takım olacağız. 125 km koşmamız gerekiyor." Ya hoca bırak Allah aşkına, rakip seni koşturdu bugün son 20-30 dakika, ne koşmasından bahsediyorsun? Önemli olan topla koşmak, oyuna hakim olmak. İki tane kontradan yersin, anlarım ama gol geliyorum diyor. Böyle de kötü bir yönetim olamaz.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Gruptaki şansımız artık tamamen Gladbach deplasmanına kaldı.. Eğer yenersek rahat çıkarız, lakin berabere kalırsak da şansımız devam eder..

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

3 Temmuzu atlattığımızı mı düşünüyosunuz? Çok büyük gaflettir bu..

3 temmuz bitmedi..ama takım avrupa'da ve "oynuyor".teknik direktör işi kolay iş..cebine para koy getirt olay o değil...fener top oynamıyor..3 yıldır söylüyorum taaa..aykut kocaman geldiğinden beri..17/16 yaptığımız sezon bile..fener top oynamıyor aykut gitsin dediğimde bana gülüyorlardı....haatta amcam ..."FM'den FUTBOL ÖĞRENİLMEZ" diyordu...öğrendiğim futbol'un %30 fm öğrendim..diğer %70 görerek...fener iki top ceviremiyor...ne diyor aykut kocaman ??? "PAS,PAS,PAS"..takımın orta sahasına bakıyorum...Pas yapacak adam yok...fenerbahce pas yapamıyor...bu adam pas diyor ??? pas yapmak için ne yapmak lazım ..??? pas yapacak oyuncu almak lazım ??? ama sen bütün orta sahayı...defansif özellikleri yüksek oyuncudan alırsan pas yapamasın..Öylede kalırsın...ne diyor genel kesim ?? alex iki pas atar ? alex diyor ? selcuk,baroni,mehmet topal ? diyormu hayır ?? pas diyince alex..çünkü pas atıcak adam yok..hepsi defansif.. forvet hattı cok kuvetli ...türkiyenin en iyi forveti besliyemiyoruz adamı. ??? adam gol atamıyor...9 maçta 3 gol....ama ne hikmetse kuyt paslıyorlar ???? emin ol...SOW...galatasaray olsaydı...10 maçta 7 gol atmıştı..çünkü galatasaray takımına bakıyorum..hepsi pas yapabilen oyuncular...ve bir orta saha hem defansif hem ofansif...diğeri ofansif defansif....kanatlar içeriyi iyi besliyor...defans desen genç hırslı adamlar dolu ??? eee kardeşim...demeki neymiş...alternetifli kadro üretmekle olmuyor..."EMRE COLAK=21 SEMİH KAYA=21" Yaşında ve bunlar şampiyonlar ligi maclarında oynuyor ? neden bu maçta recep niyaz oynamadı "HANİ COK YETENEKLİ" .???? RONNEY EVERTON İLK MAÇINA CIKTIĞI ZAMAN 17 yaşındaydı ..???? biz yetenek harcama ustasıyız...başka bir şey değil..avrupada bu iş yürümez....ben bunu 2010 dada söylüyordum geldik 2012 yine söylüyorum....lig gelince 3 temmuz orta'da...belediye maçında şike yapıldığı acık acık yazıldı ???

Kocaman hakkında harika bir yorum, çok esprili, güzel olmuş ve bir o kadar da eleştirel, doğru:

o kadar ki, yargıtay şikeyi onamayı düşünmüyorsa bile bu adam sayesinde kararından dönmek üzeredir.

cidden bu adamın 18'de 17 yapması gibi bir olay fıkra olur ancak.
    İşte teknik direktör dediğin budur:

Simeone hafta sonu 4-0'dan 4-3'e gelen Atletico Madrid - Rayo maçının ardından 3 golü yaptığım hatalı değişikliklerden ötürü ben yedim dedi.
    Bu takım bundan daha zayıf kadroyla daha 2008 yılında Chelsea'ye, Sevilla'ya karşı geriden gelip maç çevirirdi. Yediğimiz golleri de biz yerdik, kendi kalemize atardık. (Bkz. Chelsea maçı Deivid'in KK attığı gol)

İşte takım ruhu, işte teknik direktör!

Zico'yu özlüyoruz.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Zico neden yollanmistiki ?

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

Quote Originally Posted by Bordo61Mavi View Post
    Fenerbahçe ligte 2.olduğu ve Şampiyonlar Liginde çeyrek finalde elendiği için

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Alex değişikliği mantıklı. sadece 5-10 dakika daha beklenebilirdi. ama sow-bienvenu olayını anlamıyorum. hele ki ; alex çıkmışken cristian-bienvenu ikilisini kaldırmaz bu takım. Aykut hocadan çok cristian'a kızıyorum , o vurdumduymazlığı aklım almıyor.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

sözlesmesi bitti bizim kibirli baskanda aragonesi getirdi

Fenerbahce'de oynamaya layık olmayan oyuncular var ve bu da tamamen hocanın sorumlulugunda. Alex çıktı diye herkes kızıyıyor. 35lik alex tabi çıkacak ama yerine giren oyuncular tartışma konusu olmalı bence. Gs'da bir hiç olan caner bugun fenerin en iyi oyuncularından biri. Ben gs'lıyım biz bunları yaşamıştık 6-7 sene once, fenerde bir hiç olan adamlar bizim en iyi oyuncularımızdı. Aynı buhranı fb yaşıyor şu an. Evet hocanın yanlışı var ama tamamen oyuncu seçimiyle ilgili yoksa aykut'un futbol felsefesi futbol zekası iyidir, istanbulsporda ankarasporda hatta konyasporda bence harika işler başarmıştı sahada futbol anlamında. Hatta benim gözüme .arpan bişeyi aktariym;

Cristian = culio
    Bienvenu=bratu , stancu
    Selcuk sahin= ayhan

aynı sorunlar ya

Quote Originally Posted by Bordo61Mavi View Post
    5 milyon euro yıllık hem kendine hem de kardeşine istemişti diye hatırlıyorum.

Sayfa 10 / 11 İlkİlk ... 891011 SonSon

Mesaj Yetkileri