3 temmuz bitmedi..ama takım avrupa'da ve "oynuyor".teknik direktör işi kolay iş..cebine para koy getirt olay o değil...fener top oynamıyor..3 yıldır söylüyorum taaa..aykut kocaman geldiğinden beri..17/16 yaptığımız sezon bile..fener top oynamıyor aykut gitsin dediğimde bana gülüyorlardı....haatta amcam ..."FM'den FUTBOL ÖĞRENİLMEZ" diyordu...öğrendiğim futbol'un %30 fm öğrendim..diğer %70 görerek...fener iki top ceviremiyor...ne diyor aykut kocaman ??? "PAS,PAS,PAS"..takımın orta sahasına bakıyorum...Pas yapacak adam yok...fenerbahce pas yapamıyor...bu adam pas diyor ??? pas yapmak için ne yapmak lazım ..??? pas yapacak oyuncu almak lazım ??? ama sen bütün orta sahayı...defansif özellikleri yüksek oyuncudan alırsan pas yapamasın..Öylede kalırsın...ne diyor genel kesim ?? alex iki pas atar ? alex diyor ? selcuk,baroni,mehmet topal ? diyormu hayır ?? pas diyince alex..çünkü pas atıcak adam yok..hepsi defansif.. forvet hattı cok kuvetli ...türkiyenin en iyi forveti besliyemiyoruz adamı. ??? adam gol atamıyor...9 maçta 3 gol....ama ne hikmetse kuyt paslıyorlar ???? emin ol...SOW...galatasaray olsaydı...10 maçta 7 gol atmıştı..çünkü galatasaray takımına bakıyorum..hepsi pas yapabilen oyuncular...ve bir orta saha hem defansif hem ofansif...diğeri ofansif defansif....kanatlar içeriyi iyi besliyor...defans desen genç hırslı adamlar dolu ??? eee kardeşim...demeki neymiş...alternetifli kadro üretmekle olmuyor..."EMRE COLAK=21 SEMİH KAYA=21" Yaşında ve bunlar şampiyonlar ligi maclarında oynuyor ? neden bu maçta recep niyaz oynamadı "HANİ COK YETENEKLİ" .???? RONNEY EVERTON İLK MAÇINA CIKTIĞI ZAMAN 17 yaşındaydı ..???? biz yetenek harcama ustasıyız...başka bir şey değil..avrupada bu iş yürümez....ben bunu 2010 dada söylüyordum geldik 2012 yine söylüyorum....lig gelince 3 temmuz orta'da...belediye maçında şike yapıldığı acık acık yazıldı ???