Genel sohbet bölümü olmadığından buraya yazıyorum.
İnşallah gerçekteki gibi Selçuk'u barcelona,Muslera'yı manu izlerHatta semih'ide arsenal izlerse tam olacak.Eboue wengere izle demiş
![]()
Tabi bunların olması için oyuncunun özelliklerinin avrupa kriterlerinde olması gerekir.Zaten Türkiye'deki birçok topçunun avrupada rahat oynayacak kriterlerde olduğunu düşünüyorum.Özellikle gs,fb,bjk,tb takımlarında çoğu topçu avrupa kriterlerinde.Bu sene gs biraz daha önde tabi.Umarım özellikleri yeterince iyi olur.İlk isteğim Türkiye standartlarının üstünde profiller.İlla bir topçumuzun özelliğinin gelişmesi için avrupadaki bir takıma satılması gerekmiyor.Selçuk barcaya gitse ilk 11 oyuncusu olarak kesinlikle profili müthiş artışa geçer.En baştada frikiği 19 yaparlarO gördüğümüz wilfried,quintero,sanogo bir selçuk kadar bir semih kadar bir muslera kadar bir elmander kadar performans sergilemişmidir bilmiyorum.Ama bizimkilerin onlardan daha iyi performans sergiledikleri kesin.
Yorumumu yıkıcı,yıpratıcı değil,yapıcı olması amacıyla yazdığımı söylemek isterim.