1 ile 30 arası toplam 62 sonuç

Konu: FM 13'te Profilini Merak Ettiğiniz Oyuncular

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Samsun

Genel sohbet bölümü olmadığından buraya yazıyorum.

İnşallah gerçekteki gibi Selçuk'u barcelona,Muslera'yı manu izler Hatta semih'ide arsenal izlerse tam olacak.Eboue wengere izle demiş

Tabi bunların olması için oyuncunun özelliklerinin avrupa kriterlerinde olması gerekir.Zaten Türkiye'deki birçok topçunun avrupada rahat oynayacak kriterlerde olduğunu düşünüyorum.Özellikle gs,fb,bjk,tb takımlarında çoğu topçu avrupa kriterlerinde.Bu sene gs biraz daha önde tabi.Umarım özellikleri yeterince iyi olur.İlk isteğim Türkiye standartlarının üstünde profiller.İlla bir topçumuzun özelliğinin gelişmesi için avrupadaki bir takıma satılması gerekmiyor.Selçuk barcaya gitse ilk 11 oyuncusu olarak kesinlikle profili müthiş artışa geçer.En baştada frikiği 19 yaparlar O gördüğümüz wilfried,quintero,sanogo bir selçuk kadar bir semih kadar bir muslera kadar bir elmander kadar performans sergilemişmidir bilmiyorum.Ama bizimkilerin onlardan daha iyi performans sergiledikleri kesin.

Yorumumu yıkıcı,yıpratıcı değil,yapıcı olması amacıyla yazdığımı söylemek isterim.

Quote Originally Posted by myres View Post
    Genel sohbet bölümü olmadığından buraya yazıyorum.

İnşallah gerçekteki gibi Selçuk'u barcelona,Muslera'yı manu izler Hatta semih'ide arsenal izlerse tam olacak.Eboue wengere izle demiş
    .
    KOnudan bagımsız ama bu gunlerde bu muhabbet cok dondugu için söyleme geregi duydum.

Semih iki sene önce Hamburg maçında ilk 11 e cktıgı günden beri Wenger de Ferguson da onu adı gibi biliyordur. Sabah ne yedigini akşam nereye gittiğini bile biliyordur. Öyle scout ekibi var o adamların. Ayrıca biz Azerbaycan ligi değiliz. Bizdeki oyuncuları çok iyi biliyorlar fakat güvenemiyorlar. Bizim oyuncuların Türkiye dışı takımlarda duruma adapte olamadıklarını düşünüyorlar.

Aynı durum Selcuk için de geçerli hatta Sercan için bile geçerli. Öyle ferguson'un Bulut Bullet gibi falan diyip dalga geçtiğine bakma 7 sülalesini biliyordur, rapor olarak önündedir.

Kalite konusunda sana katılıyorum bireysel yetenekleri çok iyi biizm oyuncuların ama adaptasyonda sorunları var Fm bunu oyuna yansıtabilir.

Mesaj Yetkileri