ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Uğur Boral'ın her maç sonrası konuşmasını dinliyorum, çok akıllı ve doğru konuşuyor.
Bir şey söylemek istiyorum ben. Bizi asıl seneye izlesin herkes. Güzel bir Beşiktaş olacak eminim. Güzel bir forvet takviyesi gelecek öncelikle. Daha sonra Holosko'nun yerine bir kanat ve tabiki kanat back'i. İşte o zaman parmak ısırtacak bir takım olacağız.
FM Gazetesi
Valla Beşiktaş adına üzülüyorum çünkü sevdiğim bir ekip keşke onlarda toparlansalar.Umarım bu yenilginin üstünde çok durmazlar..
Bu arada Antep 1-0 yeniliyor iken 3-2 çevirdiği için teşekkür ederim.Keşke canlıdan daha fazla basaydım![]()
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Nazarlık olsun. Takım iyi oynadı, şanssız iki gol yedik. Ayrıca takım daha genç, bunlar tecrübe olacaktır. Her zaman arkanızdayız.
Canım FEDA olsun sana !
Maçın ikinci yarısını seyredemedim.Bu yüzden çok net bir fikrim yok ama Sivok'un hatası olmasa 3 puanı çıkartacaktık sanırım Antep deplasmanından.Neyse sağlık olsun.Ayrıca McGregor kalede çok güven veriyor bana.İnşallah bu çizgisini hiç bozmaz.
So what?
Saike
İlk yarıda iyi, 2. yarı da kötü bir Beşiktaş vardı. Hiç kimse penaltı için olumsuz bir şey dememiş, penaltı değildi tarzında yazılar yok; tribünde tam net göremedim ben de. Demek ki, penaltı kararı doğru. O hata ve Holosko'nun 1-0 giderken kaçırdığı çok net gol yüzünden galibiyetten olduk. Maçın kırılma anları o 2 pozisyondu Beşiktaş açısından. Son dakikada, o şekilde bir gol yiyerek yenilmek de üzücüydü. F.Bahçe derbisine yenilgisiz, hatta kayıpsız girmek isterdik; ama olmadı. Sağlık olsun, ne yapalım.
Penaltı kararı doğru abi.Dengesiz bir şekilde eli açık zıplıyor.Çifte kupalı şampiyonluğun ertesi sezon başında Fenerbahçe ile oynadığımız Süper Kupa maçında da benzer şekilde dengesiz bir şekilde eli açık topa doğru hamle ile gereksiz bir penaltı yapıp,ortada giden maçı Fenerbahçe'nin kazanmasına sebep olmuştu hatasıyla.Dünkü maçı o maça benzettim ben.
Ayrıca Fernandes'in 2.goldeki ortası gerçekten müthiş.Bu ülkeye gelmiş sayılı yeteneklerden bir tanesi kesinlikle Fernandes.Fakat şöyle bir durum söz konusu.Samet hoca bütün planları onun üstüne yapmış gibi.Resmen bütün takım onun ayağına bakıyor.Ya duran toptan bir orta ya da bireysel çabalarıyla yapılacak bir asist.Sakatlansa veya formsuz olsa ne yapacağımız belli değil.Kaldı ki dün sahada olmasına rağmen kaybettik.Ben bu sezon Olcay ve Oğuzhan'dan bir şeyler bekliyordum ama daha pek bir şey göremedik bu ikiliden üretkenliğe yardım konusunda.Hazırlık maçlarında fena değillerdi bu konuda.Umarım zamanla bu problemi aşarız,yoksa işimiz zor.Bu arada Olcay dün attığı golü hazırlık maçlarında bir kaç kez atmıştı.Yavaş yavaş ısınıyor olması ümit verici ama performansını daha sürekli hale getirmesi lazım.
Aslında bu takıma yaratıcı bir isim olarak Quaresma,Holosko'nun yerinde olsa nasıl olur diye düşünüyorum ama o tren geçti artık malesef.Artık eldekilerin bir şeyler yapmalarını bekleyeceğiz.Mesela Holosko Gs maçındaki gibi ayda yılda bir patlama yaparsa ne ala.![]()
So what?
Saike
İlk yenilgide hocaya sallamaya başlamışız ne güzel. Hayır adam daha önceki yaptığı açıklamalarda henüz bir şey başarmadık falan gibisinden açıklama yapıyordu. Taraftar yenilgiye sevinecek noktaya gelmiş. Kupa ve Sivas maçını kazanarak durumu düzeltiriz. Takıma güveniyorum.
Bjk'ın kaybedecegi gecen haftadan belli olan maç.
Çünkü;
Beşiktaş top ayagındayken futbolun hiçbir gereksinimini yapmıyor.Bir genclik enerjisiyle presle rakip alana yıkıyor oyunu her topu fernandes e veriyorlar ortasahalar sorumluluktan kacıyorlar..Bekle ki fernandes bir arapası atsın iki çalım atsın pozisyon yaratsın. Yanında oynayan diger iki ortasaha oyuncusu ne iş yapıyor pres haricinde? Zaten kazandıgı maçlarda organize bir atak yok. Hep presle kazanılan topların cabucak rakip kaleye inmesiyle kazanılan goller ya da duran toplar. Maça hakim olamıyor beşiktaş top çeviremiyor, set hücumu yapamıyor. Bu kadar skor yorumcusu oldugunu bilmiyordum. Evet aybaba bu kötü zor dönemde takıma puanlar kazandırmıştır. Ama parasını verip de oynatmadıkları quaresma oynasa yine bu puanlar alınabilirdi bence. Herneyse varsayım üzerine konuşmayalım ancak Ayababa'yı da allah rızası için bu kadar büyütmeyin. Bence besiktaş'In antrenörü olabilecek biri değil. Bunu takım puan kaybetti diye şimdi söylemiyorum yanlış anlaşılmasın. En başından beri söylüyorum. Beşiktaş'tan takım oyunu adına hiçbirşey görmüyorum. Fernandes'in bireysel performansına kalmış takım.
Futbolun hiçbir gereksinimini yapmıyor cümlesinden sonra presle oyunu rakip alana yıkıyor cümlesini kurman çok mantıklı usta , tebrikler.
Yanlış anlamışsın top ayagındayken futbolun gereksinimlerini yapmıyor. İyi yaptığı şey top rakipteyken presle rakibi cıkarmayıp oyunu oraya yıkmak. kazanıyor topu ya pozisyona giriyor cabucak ya da kaybediyor. Rakip savunmalar Tr liginde çıkmayı bilmedikleri için çoğu zaman işe yarıyor bu ama biraz teknik biraz pas yapabilen adamlar oldu mu işte böyle ortada maç oluyor. çünkü ayagındaki topu kullanamıyor bjk. Umarım anlatabildim. Set hucumundan bahsediyorum.
Ben hala katılmıyorum sana açıkçası. Haksızsın da demiyorum onu da belirteyim ama öyle aldığımız her topu sırf oynatmamaya çalışan , oyunu bozmaya çalışan bir anadolu takımı gibi üç beş pas yapamadan kaybettiğimiz falan yok. Gollerin büyük çoğunluğunun kanatlardan gelmesi bunun bir kanıtıdır. Hiçbir takım organize şekilde pas yapmadan Xavi gibi bir pasörü ve Alves , Maicon vs gibi dominant bir beki yoksa 2-3 pasla kanada inemez.
Çok rahat konuşmuşsun be arkadaşımBeşiktaş takımından bahsediyoruz. Bu takımdan kimsenin bu sene bir beklentisi yok. Elimizde ne yazık ki bir tane yaratıcı oyuncu var o da Fernandes. Bende istemiyorum tek bir adama bağlı oynamak ama bu takıkm mecbur o şekilde oynamaya. Ortasahadaki adamlarımız Necip ve Veli. İkisi de yaratıcı değiller ve Necip yeni yeni ileriye çıkmaya başladı sonunda. Sağda Holosko var, yaratıcılıktan nasipsiz. Belki Olcay'dan bir şeyler bekliyoruz bir tek. Onun dışında forvet var mı takımda? Defansı saymaya zaten gerek yok. Sen ne bekliyorsun ki bu takımdan da bu yorumları yapıyorsun ben anlam veremedim açıkçası. Tabi ki prese dayalı oynayacağız ve kaptıklarımızı gole dönüştürmeye çalışacağız. Başka şansımız mı var? Top çevirecek adamımız yok ki sahada.
Aybaba konusuna gelince, benim de beğendiğim bir teknik adam değil ama açık konuşmak gerekirse oynattığı oyunu (en azıdan şu kadroyla) çok beğendim. Antep maçının ilk yarısındaki oyunu devam ettirebilsek 3-0'a giderdi bu maç. En azından Aykut Kocaman gibi saçma sapan değişiklikler yapıp korkak oynamıyor değil mi? 3-0 önde de olsak takım hala hücum yapıyor.
Quaresma konusuna gelince, sol kanatta uzun zamandır pres yapan bir ileri kanatımız olmamıştı. Olcay bunu fazlasıyla yapıyor. Sağ kanata alın Q7'yi diyeceksiniz, ona da gerek yok. İki artislik hareket göreceğime hırslı, koşan, mücadele eden beceriksiz Holosko'yu tercih ederim. Yönetimin tavrını çok beğeniyorum çok akıllı işler yapmaya başladılar. En önemlisi türküdüğünü yalamıyorlar, şimdilik. İnşallah böyle devam eder.
FM Gazetesi
İlk yarım saat öyle bir tempo yaptık ki 90 dakika böyle oynamak mümkün değil. Bu, Bolt'un maratonu 100 metre temposuyla koşmaya çalışması gibi birşey.
Canım FEDA olsun sana !
Sol kanat felç oldu, Uğur ve Veli kötüydü, Holosko net pozisyonları harcadı. Bunları görmesi lazımdı mesela hocanın. Oğuzhan ise büyük işler yapabilecek bir oyuncu, çok iyi bir zamanda geldi bize. Maçlara çıktıkça yavaş yavaş kendini bulacaktır, beklentilerim büyük kendisinden.
Canım FEDA olsun sana !