Bjk'ın kaybedecegi gecen haftadan belli olan maç.
Çünkü;

Beşiktaş top ayagındayken futbolun hiçbir gereksinimini yapmıyor.Bir genclik enerjisiyle presle rakip alana yıkıyor oyunu her topu fernandes e veriyorlar ortasahalar sorumluluktan kacıyorlar..Bekle ki fernandes bir arapası atsın iki çalım atsın pozisyon yaratsın. Yanında oynayan diger iki ortasaha oyuncusu ne iş yapıyor pres haricinde? Zaten kazandıgı maçlarda organize bir atak yok. Hep presle kazanılan topların cabucak rakip kaleye inmesiyle kazanılan goller ya da duran toplar. Maça hakim olamıyor beşiktaş top çeviremiyor, set hücumu yapamıyor. Bu kadar skor yorumcusu oldugunu bilmiyordum. Evet aybaba bu kötü zor dönemde takıma puanlar kazandırmıştır. Ama parasını verip de oynatmadıkları quaresma oynasa yine bu puanlar alınabilirdi bence. Herneyse varsayım üzerine konuşmayalım ancak Ayababa'yı da allah rızası için bu kadar büyütmeyin. Bence besiktaş'In antrenörü olabilecek biri değil. Bunu takım puan kaybetti diye şimdi söylemiyorum yanlış anlaşılmasın. En başından beri söylüyorum. Beşiktaş'tan takım oyunu adına hiçbirşey görmüyorum. Fernandes'in bireysel performansına kalmış takım.