Sayfa 8 / 17 İlkİlk ... 678910 ... SonSon
211 ile 240 arası toplam 503 sonuç

Konu: Football Manager 2013 Ön Sipariş Açıldı

ben bu oyunla büyüdüm cm02-03 den başladım fm 2010 e kadar aralıksız oynadım yeri geldi sabahladım bi maç bi maç diye sabah oldu 2 oyundur hiç oyunu yüklemedim bile eski tadı vermiyodu ama Türkçe olması sebebiyle bu sene alıcam şunu sormak istiyorum steam alınca kutudan daha ucuz oluyodu dimi ? 2. sorum ise ön sipariş fiyatları ile normal oyun çıktıktan sonraki fiyatları farklı oluyo dimi daha sonra bekleyip daha ucuza almak daha iyi
    son olarak turksportal ekibine teşekkür ederim zamnında Türkçe olsun oyun diye çok çalışmalar ypıldı imza kampanyaları yapıldı edildi en sonunda başarmışlar

arkadaşlar oyun ne zaman elimize geçiyor peki. mesela atıyorum 15 ekim. resmi çıkış tarihi. steamda hemen yayınlanıyor. bu dr aral vatan dan falan aldığımızda elimize ne zaman geçiyor. 15 ekimdemi yoksa 1 2 hafta falan sonramı

Quote Originally Posted by cimbomlueyup View Post
    ben bu oyunla büyüdüm cm02-03 den başladım fm 2010 e kadar aralıksız oynadım yeri geldi sabahladım bi maç bi maç diye sabah oldu 2 oyundur hiç oyunu yüklemedim bile eski tadı vermiyodu ama Türkçe olması sebebiyle bu sene alıcam şunu sormak istiyorum steam alınca kutudan daha ucuz oluyodu dimi ? 2. sorum ise ön sipariş fiyatları ile normal oyun çıktıktan sonraki fiyatları farklı oluyo dimi daha sonra bekleyip daha ucuza almak daha iyi
    son olarak turksportal ekibine teşekkür ederim zamnında Türkçe olsun oyun diye çok çalışmalar ypıldı imza kampanyaları yapıldı edildi en sonunda başarmışlar
    steamda 72tl, aralda 70tl, dr da 62tl, vatanda 52tl. fiyatın dahada düşmesini beklemek istiyorsan sanırım 4 5 ay beklemen gerekli. oda en az derim.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by balgat80 View Post
    steamda 72tl, aralda 70tl, dr da 62tl, vatanda 52tl. fiyatın dahada düşmesini beklemek istiyorsan sanırım 4 5 ay beklemen gerekli. oda en az derim.

Gerçekten daha ucuza bulmanız çok zor arkadaşlar bence kaçırmayın bu fırsatı.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by lakin1907 View Post
    Gerçekten daha ucuza bulmanız çok zor arkadaşlar bence kaçırmayın bu fırsatı.
    internetten almak isteyenler için gmgde 26 dolar yani 47 tl ye geliyo.. Ama kutulu isteyenler için 52 tl gerçekten güzel

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Steam 44.99$ a çekmiş fiyatı? Fiyat değişmez dediniz acele etmedik sipariş vermekte..

7. Default

arkadaşlar dr sitesinden açıklamaş yapmış aynen kopyalıyorum. ben size demiştim

ÖN SİPARİŞ VEREN TÜM MÜŞTERİLERİMİZ OYUN ÇIKMADAN YAKLAŞIK 2 HAFTA ÖNCE BETA VERSİYONUNU OYNAMAYA HAK KAZANACAKTIR!

DR ön sipariş verdiğim için çok mutluyum. bu kadarda müşterileriyle ilgililer. ))

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

2 hafta önceden mi gelecek yani oyun ? Nasıl edineceğiz beta versiyorununu.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2006
    Yer
    ⓪❾

Muhtemelen e-posta adreslerine bir 'beta keyi' yollarlar.
    <')))))>-<

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by omersal View Post
    internetten almak isteyenler için gmgde 26 dolar yani 47 tl ye geliyo.. Ama kutulu isteyenler için 52 tl gerçekten güzel
    Ben de bu şekilde aldım promosyon kodu ile 26dolar gerçekten çok uygun geldi GMG'den.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

gmg steam gibi birşey mi ?

gmg neresş kardeş adresi verirmsn 5 lir daha fazla verip kutu almak daha mantlı sanki yanlışmıyım yani steamin bi avantajı yok dimi kutuya göre

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by cimbomlueyup View Post
    gmg neresş kardeş adresi verirmsn 5 lir daha fazla verip kutu almak daha mantlı sanki yanlışmıyım yani steamin bi avantajı yok dimi kutuya göre
    http://www.greenmangaming.com/s/tr/t...-manager-2013/

sepete ekledikten sonra yanda voucher yazan yere GMGFM-C7BEY-U0PMY kodunu giriyosun..oyun 26 dolara düşüyo

evet sanırım bir avantajı yok..kutulu istiyosan o da gayet iyi bir fiyat

Quote Originally Posted by heavy86 View Post
    gmg steam gibi birşey mi ?
    Burdan FM alırsan, FM çıktığı zaman sana kod veriyo ve steama ekliyosun ordan indirip oynuyorsun..

14. Default

Oyun ilk çıktığı zamanlarda kutulu şekilde ne fiyatta olur tahminen?

Nesil
    2008
    Yer
    İSTANBUL

Quote Originally Posted by musleramicol25 View Post
    Oyun ilk çıktığı zamanlarda kutulu şekilde ne fiyatta olur tahminen?
    80TL civarı

gmg den kutulu alıırsam yükledikten sonra kodu filan nerden alıcam cdde onla ilgli program varmı

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Gmg sadece key veriyor steame eklenmen için. Kutulu değil sanırım.

http://www.greenmangaming.com/s/tr/t...-manager-2013/

sepete ekledikten sonra yanda voucher yazan yere GMGFM-C7BEY-U0PMY kodunu giriyosun..oyun 26 dolara düşüyo

evet sanırım bir avantajı yok..kutulu istiyosan o da gayet iyi bir fiyat

Burdan FM alırsan, FM çıktığı zaman sana kod veriyo ve steama ekliyosun ordan indirip oynuyorsun..
    burda hangisi kutu hangisi net üzerden onu nası anlicaz

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Yabancı sitelerden kutulu alırsanız-ki öyle bir imkan olacağını sanmıyorum- hem kargo parası hem gümrükteki işlemleri falan derken 47 tl olur size 147 tl.Zaten o sitede sadece key satıyordur.

peki gmg den alırsam steam filan nası olucak steamdan alışveeriş yapmadım daha önce bilmyrm

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

gmg mantığı nedir ? Millet enayi mi steam dan alsın o zaman , steam nasıl izin veriyor buna ?

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Bu Gmg bildiğiniz satış sitesine benziyor.Yani D&R'dan hepsiburada'dan Vatan'dan bir farkı yok gibi.

oyun çıkış tarihi 2 kasım biz kutulu ön sipariş verdikten sonra elimize ne zaman gecer oyun.

Quote Originally Posted by balgat80 View Post
    oyun çıkış tarihi 2 kasım biz kutulu ön sipariş verdikten sonra elimize ne zaman gecer oyun.
    1-3 kasım arası geçer.

evet arkadaşlar sonunda bende hayatımda ilk defa orjinal bir oyun aldım. d&r dan ön sipariş verdim. hayırlı olur inşallah. güzel bir duygu

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

GMG , steam gibidir.Yani kutulu oyun falan alınmaz.Bazı oyunları capsule diye bir program yardımıyla bazılarını da steam kodu vererek steam üzerinden oynarız.Fm çıktığı an bize kod verecek biz desteam e ekleyip steam üzerinden oynayacağız.

Steam de fiyatı 45 dolara çıkarmasına rağmen çok satılanlarda 10. sırada fm13 Ekstra avantajı var mıdır bilmiyorum Steamdan almanın ama zannetmiyorm olduğunu.

27. Default

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    2 hafta önceden mi gelecek yani oyun ? Nasıl edineceğiz beta versiyorununu.
    size mail ile beta kodlarını göndericekler. oyun satışa çıktığı zamanda oyunu göndericekler.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by timsah83 View Post
    size mail ile beta kodlarını göndericekler. oyun satışa çıktığı zamanda oyunu göndericekler.
    E-posta yollamıştım zaten.Cevabı bir 10 dk önce geldi.2 hafta önceden oyunun tadına bakmak güzel olacak

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Arkadaşlar oyun gmgde 26 dolar şu an ve ben de ilk orijinal fm mi aldım

Voucher code: GMGFM-C7BEY-U0PMY(%35 indirim)
    Ben de aldım buradan an itibari ile.Ayrıca teşekkür ederim kod için Ömer
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

30. Default

Arkadaşlar vatandaki önsipariş DVD li oyun (kutulu) için midir yoksa sadece key şifresi için mi? Biliyorum ikisi de aynı yola çıkıyor ama alacağım ilk orjinal oyun dvd li olsun istiyorum. O yüzden soruyorum.

Sayfa 8 / 17 İlkİlk ... 678910 ... SonSon

Mesaj Yetkileri