Arkadaşlar mesele Başkan'ın Baroni'ye sarılmış olması değil, Mesele başkanın yine olayın içinde olması. Görüntüleri izlerseniz orada ortaya çıkan tablonun ne kadar yapmacık ne kadar sahte olduğunu görürsünüz. 200-300 kişi oraya gitti diye koskoca Fenerbahçe başkanı oraya gitmez onu geçtim, önünde 6-14 yaş aralarında olan gruba konuşma yapmaz. Ben utandım şahsen. Utandım çünkü kötü giden bir duruma karşı birlik beraberlik mesajı ancak bu kadar sahte verilebilirdi. Milyon €'luk takım kuracaksın, takımı toparlayacak şey başkanın antrenmanlara gelip ona buna sarılması, kaptanla top oynaması olacaksa, taraftarın gaz enerjisi yaratacak olmasıysa biz bu kafayla gram ilerleme sağlayamayız. 3 Temmuz bizi duygusallaştırmamış, her şeye duygusal yaklaşmamıza sebep olmuş, duyguları suistimal etmenin yolu da kolay, yönetenlerde şuan bunu kullanıyor.

Tabi bu benim bakış açım, sizlere göre çok mutlu mesut bir tablo ortaya çıkmıştır, bu durumlar kulübün prestijini ve profesyonelliğini katlayacaktır, Dünya kulübüyüz diye geçinen yöneticilerin saha kenarında küçük çocuklara "Siz bize destek çıkın arka olun tamam mı hadi bakayım" diye nasihat vermesi rahatsız edici değildir amenna.