Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
5. You may not vote on this poll
  • Orduspor kazanır

2 40.00%
  • Berabere biter

1 20.00%
  • Galatasaray kazanır

2 40.00%
Sayfa 5 / 6 İlkİlk ... 3456 SonSon
121 ile 150 arası toplam 156 sonuç

Konu: Orduspor - Galatasaray | STSL 6.Hafta

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

@uAburak89

Kimsenin sevdasının üstünde gittiğim yok örnekler veriyorum...Futboldur maçı kazandıran..oynanan oyundur..istersen bomboş tribünlere oyna futbol olmadıktan sonra mağlupsun...İleriyi düşünmemiz lazım geriyi değil..anlatmak istediğim bu..ama bu ileriyi düşünmek sadece futbolda geçerliii..

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Geçmişten kastın ne, sinir yapmışsın resmen, biz bir projeye başladık Fatih Terimle. Galatasaray kendi standartlarında dibe vurmuştu, geçen sene risk aldık, Avrupa'da yokken sağlam transferler yapıldı. Riera dışında hepsi de çok başarılı oldu. Bir oyun karakteri koyduk sahaya, yensek de yenilsek de aynısını oynadık. Şimdi de devam etmeye çalışıyoruz. 2000 dönemini bağlayarak konuşmuyorum ki geçmiş geçmiş diye tutturuyorsun. Garip.

Cris'le GOP'lu oyuncuyu kıyas dahi etmem. Adamın tecrübesi yeter. Oturacak daha çok yeni. Cris'in oynadığı Antalya ve Akhisar maçlarında gol yemezken kimsenin sesi çıkmıyordu, Rıdvan efendi fişini çekti adamın, herkes başladı Cris diye. Cris iç saha maçlarında gayet de faydalı olacak bir oyuncu, Gökhan Zan'a tercih ederim. Fatih Terim hata yaptı, dünkü maçın oyuncusu Dany olmalıydı, o da döner hatasından. Maç sonu konuşmalarından çok rahat anlaşılabiliyor bu durum.

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Biz bir mağlubiyette lastiklerimiz patladıysa hiç lige devam etmeyelim
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by William Rookwood View Post
    Biz bir mağlubiyette lastiklerimiz patladıysa hiç lige devam etmeyelim
    Bu maçla gördük ki rakipler bile yenilmemizi özlemiş
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Galatasaray bence bu maçı yendi.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

@uAburak89

Ben yazdıklarımı yazdım....onun için uzatıp uzatıp yeni konuları açmanın anlamı yok..onun içn tadında bırakmak daha iyi..

William Rookwood

Ben lastik patladı diyorum bakalım şöför fatih terim arabayı toparlıyabilicekmi ?

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Bazı arkadaşlar ağır saçmalıyor. Öncelikle kimse Beşiktaş kulübünü küçümsemedi. Beşiktaş'ın kadro kalitesi ve oturmamış bir düzeni olmasına karşılık, takviyelerle güçlenmiş ve oturmuş sistemi olan Galatasaray'ın ağır favori olması kadar doğal ne olabilir ki ? Herkes takımına güveniyor, buna saygı duymak durumundasınız. Kaldı ki söz konusu maçın ilk yarısında top göstermedik, oyunun hakimi bizdik tamamen. Fatih Terim yanlış yaptı, maça ortak oldunuz. Sonuçta iki takım da bir emek koyuyor ortaya, ben demiyorum ki Galatasaray kötü olursa yenilir başka türlü yenilmez veya önümüze geleni ezeriz falan. Her maç ayrıdır, maç öncesi yapılan yorumlar takımın en iyi hali düşünülerek yapılır, bunu göz ardı etmeyin.

Gelelim düne, öncelikle bu kadar Orduspor'lu olduğunu bilmiyordum forumda, şaşırdığımı söylemeden edemeyeceğim. Sonrasında göreceli konular üzerinde "hani" diye konuşanlar, Muslera'nın nasıl bir kaliteye sahip olduğunu gören görüyor, bilen biliyor. Bütün sorun görmek istemekle alakalı. Hani sizin kaleciniz çok iyiydi, hani siz yenilmezdiniz, rüya takımdınız hani vs hakikaten komik. Namağlup şampiyonluk bekleyen bir Galatasaraylı olduğunu sanmıyorum. Kimse bu kadar hayalperest olamaz. Ortada bir gerçek var, bu takım ligin en iyi kadrolarından birine sahip, başında en iyi teknik direktörlerinden birisi var, güzel bir stadı, iyi bir taraftarı var. Maç başlamadan 1-2 deplasman hariç bu ligde her daim favori olacaktır. Sonuç 3 puan olur, 1 puan olur, mağlubiyet olur bu maç içindeki bir çok değişkene bağlı. Geçen sene süper finalde Fenerbahçe'yi sahadan sildik, ama yenildik. Şampiyonluk gidiyordu belki de. Ama sezonun genelinde çoğu maç iyi oynadık, taraftar beraberlik sonrası çok da üzülmedi çünkü biliyordu bir sonraki maç çok daha iyi olacaktı takım. Geçen sezonu süper bir grafikle geçirip, rakibinin sahasında hakkıyla şampiyonluk yaşayan bir takım var ortada. Omurgasından kimseyi kaybetmemiş, kaliteli oyuncular transfer etmiş bir takım. Bırakın da insanların biraz yüksekten uçmaya hakkı olsun.
    Burak,ben burada bütün GS taraftarları üzerine alınmasın diye "bazı" kelimesini ısrarla kullanırken,hedefimde sen olmadığın halde gelip benim saçmaladığımı söylemen hoş değil açıkcası.Aç bak bakalım derbinin maç konusunu da,kimse küçümsemiş mi,küçümsememiş mi iyice bir bak,ondan sonra gel yorum yap.Diğer söylediklerine de zamanında yeterince konuştuğumuzu düşündüğüm için bir şey demiyorum.

Ayrıca ben burada "hohoho,yeneriz diyordunuz ama Ordu sizi nasıl ezdi/yendi" tarzı bir şey söylemedim.Evet Galatasaray belki maçı kazanabilirdi ama puan kaybetmesi de sürpriz olmadı.Benim yorumum bu tarz yaklaşanlaraydı.Bu tarz yorum yapmayanlar neden üstlerine alınıyorlar orasını anlamıyorum.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    Bu maçla gördük ki rakipler bile yenilmemizi özlemiş
    Özlediğimiz falan yok...ben fenerli galatasaray eksiklerini söyledim sadece..ama bunu özlemek diye nitelendiysen canın sağolsun

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Beşiktaş Kulübü'nü küçümsemekle, Beşiktaş futbol takımının mevcut durumuna bakarak maç değerlendirmesinde bulunurken, biz bu maçı alırız, favoriyiz, daha iyiyiz demek aynı şey olmuyor bence. Her fırsatta kibirden dem vuruyorsun, bence ortada böyle bir durum yok.

Ben zaten üzerime bir şey alınmıyorum, alınsam alıntı yaparım, ben bu maç için ilk yaptığım yorumda da Orduspor'u küçümsemedim. Takım adı önemsiz, her kulüp kendi çapında, taraftarıyla büyük. Oynamadan da kazanamazsın. Benim anlamadığım, Galatasaray taraftarının Galatasaray'a bu kadar güvenmesinde sakınca nerede ?

kendi takımına güvenirken diğer takımları küçümseyenler var sıkıntı burda

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by erdem344 View Post
    İşte aradığım cevap ..

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by erdem344 View Post
    Kimsenin kimseyi küçümsediği yok.Maçın mutlak favorisi Galatasaray'dı.Hatta Ordu'nun kazanma şansı daha önceden dendiği gibi %10 du.Kimse Ordu'nun kazanamayacağından bahsetmedi.Ayrıca bu oyunla,bu takımla biraz arkamızı pohpohlayalım,elbet bir zaman inecek.Bunlar futbolda çok doğal.Şimdi çıkıp Ordu bizle aynı kalitede demek de abes olur Ordu'nun bizi yenmesi imkansız demek de abes olur.Bu yaptığımız küçümsemekse İddaa her zaman bir takımı küçümsüyor o zaman.Birine 1.05 verirken diğerine 15.00 vermek küçümsemek değil mi ? Galatasaray taraftarını bu kadar basit görmeyin.Geçen sene Ankaragücü'nü küçümsedik mi ? Aksine ''Dayan Ankaragücü'' dedik.Kadrosu Süper Lig kalitesinde bir takımı mı küçümseyeceğiz ? Küçümsesek Ordu yerine de geçen maçtaki Akhisar'ı küçümserdik.Küçümseyen mutlaka olur,oluyordur,olacak da.Ama kocaman camianın taraftarını 2-3 kişi ile aynı tutmayın.Bu 2-3 kişinin yaptığını da ''sıkıntı'' diye değerlendirmeyin.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Beşiktaş Kulübü'nü küçümsemekle, Beşiktaş futbol takımının mevcut durumuna bakarak maç değerlendirmesinde bulunurken, biz bu maçı alırız, favoriyiz, daha iyiyiz demek aynı şey olmuyor bence. Her fırsatta kibirden dem vuruyorsun, bence ortada böyle bir durum yok.

Ben zaten üzerime bir şey alınmıyorum, alınsam alıntı yaparım, ben bu maç için ilk yaptığım yorumda da Orduspor'u küçümsemedim. Takım adı önemsiz, her kulüp kendi çapında, taraftarıyla büyük. Oynamadan da kazanamazsın. Benim anlamadığım, Galatasaray taraftarının Galatasaray'a bu kadar güvenmesinde sakınca nerede ?
    Yine diyorum ki BJK yi rahat geçeriz. Süper kupadan itibaren tahminlerim doğru çıkıyor yine yanılmayacağım. Şimdiden geçmiş olsun
    2 farktan aşağı olmaz rahat olun ya
    Benim hedefimdeki yorumlar bu tarz yorumlar.İlk 2 sayfaya şöyle bir baktım ve gözüme çarpanlar bunlar.Sen bu tarz yorumlarının küçümseme değil,o anki form durumlarına bakarak maç tahmini olduğunu düşünüyorsan,o zaman anlaşmazlığın çıkış noktası burasıdır.

Tabii ki insanlar takımlarının durumuna güvenip iddialı konuşabilirler.Ona lafım yok ama bu ligde biz zor puan kaybederiz,zorlu geçmesi muhtemel maç öncesinde bu maçta puan kaybedersek sürpriz olur falan derlerse,antipatik gözükürler.(benim bakış açıma göre) Ve pekala,durum böyle gerçekleşmediğinde bu yorumları hatırlatılır onlara.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

İddialı olduğunu belirtirken üslup seçimi önemli buna katılıyorum. Hatırlatma yapılması da mantıklı ve doğal bir sonuç tıpkı haklı çıkarlarsa bunları yazanların ben demiştim diyeceği gibi ama ben bu tarz yazanların cidden rakibi küçümseme amacında olduklarını düşünmüyorum. Özellikle derbi maçlarında rakip taraftarı kızdırma amaçlı söylemler ve göndermeler bolca yapılıyor.

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Galatasaray puan kaybetse diye bekleyen kişilerin olması da doğal değil mi? Rakipler uzunca bir süredir bu hem skor hem de oyun olarak Galatasaray'ın gidişinden çok rahatsızdı ve Orduspor kazası insanlara konuşma hakkı verdi.Dün maç sonunda bizim arkadaşa dedimki "Bu mağluiyet bizden puan adına çok şey alamaz fakat rakiplerin ağzı açılır, gördünüz mü bak ,GS de yenilirmiş"diyecekler. Aslında bu mağlubiyet özellikle kaliteli görünen takımlara karşı şansımızı arttırabilir.Çünkü dü Orduspor'u da rahat geçsek rakipler hep katı savunma ile çıkacaklardı.Dün Ordunun yenmesinden sonra "biz de yenebiliriz" diye daha açık oynayabilirler ve bu da bize yarar...
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Rakibin puan kaybetmesinden mutlu olan taraftarlar(!) da gördük ya artık daha neler göreceğiz kim bilir....

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Arada olur bunlar Şampiyonlar Ligin' de kalmıştır akılları oyuncuların.

18. Default

Galatasaray bu periyotta böyle bir skorla elbet karşılaşabilir, bundan doğal bir şey yok. Ki zaten maçlar art arda gelmekte. Avrupa öncesi bence bu mağlubiyet bizim için iyi bir güven olacak. Eğer Ordu maçını da rahatlıkla kazansaydık Braga maçındaki konsantrasyon eksikliği apaçık ortada olacaktı. Her şeyde bir hayır vardır derler ya işte tam zamanında kapımızı çaldı bu durum.

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

öyle bir hava oluştu ki yenildik diye az daha göbek atacağız yahu
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2011
    Yer
    adana

Meyve veren ağacı taşlarlar.

bir yenilginin ardından sonra bu kadar konuşulması kadar saçma bir şey yok zaten tüm maçlarımızı kazanacak olsak ligde diğer takımlar niye oynuyor diye düşünürüm ben? hem futbol bu oynanmadan kazanılmaz ama şunu söyleyeyim galatasaray her maç öncesi gerek hocasıyla gerek kadrosuyla kağıt üzerinde favoridir bunu sahaya 4x4lük yansıttıklarında istediği skoru alabilir.

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Nasıl Fener,Beşiktaş,Trabzon gibi şampiyonluk yolundaki rakiplerimiz yenildiğinde biz seviniyorsak onlarında sevinmeleri gayet doğal. Üzülecek halleri yok ya Sadece maçı izlemeyen arkadaşların skora göre yorum yapmaları beni üzüyor.

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Herkes Galatasaray düşmanı olmuş. Geçen senelerde de Fenerbahçe düşmanıydı herkes. Maksat renk degil, başarılı olan takımmış demek ki.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by William Rookwood View Post
    Herkes Galatasaray düşmanı olmuş. Geçen senelerde de Fenerbahçe düşmanıydı herkes. Maksat renk degil, başarılı olan takımmış demek ki.
    Yok yahu ne alakası var. Fenere hala büyük bir kesim düşman. Düşman olmalarının sebebi de başarı değil. Bizim durumla baya bi fark var. Ayrıca kim çıktı ki bize yeni düşman ? Hala Fener ve Beşiktaşlılar var işte. Anormal bir durum yok.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Bazılarının nasıl içinde yer etmişse ilk mağlubiyetimizde gelmiş burda bize sallıyorlar Kendi takımlarının hallerine baksınlar bir de.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Çok kritik bir maçtı Orduspor iyi iş başardı gerçekten oyunumuzu gerçekten bozdular ama maçın hakkı mağlubiyet değildi bence. Sağlık olsun, inşallah Braga maçını kazanır ivmeyi arkamıza alırız. Fatih Hoca'nın dediği gibi umarım nazar boncuğu olur bu mağlubiyet.

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    Yok yahu ne alakası var. Fenere hala büyük bir kesim düşman. Düşman olmalarının sebebi de başarı değil. Bizim durumla baya bi fark var. Ayrıca kim çıktı ki bize yeni düşman ? Hala Fener ve Beşiktaşlılar var işte. Anormal bir durum yok.
    Ben hiç geçtiğimiz senelerde böyle yorumlar yazıldıgını görmedim. Kötü geçen sezonda dalga geçildi vs şeyler oldu fakat bu sezn nedense herkes dört gözle bekliyor puan kaybetmeyi hemen kötü yorumlar geliyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Evet, kötü oynadığımız bir maç. Evet, galibiyeti bence de haketmedik. Ama kötü oynadığımız maçta bile Burak'ın akıl almaz goller kaçırdığını söyleyebiliyoruz. Ve bu kadar kötü oynadığımız maçta bile hakemin skora etki ettiğini söyleyebiliyoruz.

Özetleri şimdi izledim, Eboue'ye yapılan hareket net penaltı, pozisyonun devamı kalemizde gol. Bu pozisyonda hakem penaltımızı verseydi, Selçuk muhtemelen penaltıyı değerlendirecekti, üstelik kalemizde de 2. golü görmeyecektik. Bu kadar kötü oynadığımız maçta bile 1-1'lik skoru sağlamış olacaktık.

Sağlık olsun, böyle zor bir deplasmanda puan kaybı telafi edilebilir. Şimdi bu maçı geride bırakıp Braga'ya yoğunlaşma zamanı.

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Kötü oynadığımız söylenen maçta bile 20 şut çekiyorsak ve topa sahip olma oranında da %65'e %35 üstünlük kuruyorsak, rakip iyi savunma yaptı deniyorken 6-7 önemli gol pozisyonu yakalıyor ve maç boyunca rakibe sadece 1 net pozisyon veriyorsak ben razıyım böyle mağlubiyete arkadaş.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Bu mağlubiyet Galatasaray adına hayırlı oldu bir bakıma. Ayakları yere basmıştır, çünkü bu maçı kötü oynayıp kazansaydı Braga maçı sıkıntılı geçebilirdi. Skorun aldatması sonucu yani.
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Bu arada 6 hafta sonunda ligin tek yenilgisiz takımı Orduspor oldu

Sayfa 5 / 6 İlkİlk ... 3456 SonSon

Mesaj Yetkileri