Bazı arkadaşlar ağır saçmalıyor. Öncelikle kimse Beşiktaş kulübünü küçümsemedi. Beşiktaş'ın kadro kalitesi ve oturmamış bir düzeni olmasına karşılık, takviyelerle güçlenmiş ve oturmuş sistemi olan Galatasaray'ın ağır favori olması kadar doğal ne olabilir ki ? Herkes takımına güveniyor, buna saygı duymak durumundasınız. Kaldı ki söz konusu maçın ilk yarısında top göstermedik, oyunun hakimi bizdik tamamen. Fatih Terim yanlış yaptı, maça ortak oldunuz. Sonuçta iki takım da bir emek koyuyor ortaya, ben demiyorum ki Galatasaray kötü olursa yenilir başka türlü yenilmez veya önümüze geleni ezeriz falan. Her maç ayrıdır, maç öncesi yapılan yorumlar takımın en iyi hali düşünülerek yapılır, bunu göz ardı etmeyin.
Gelelim düne, öncelikle bu kadar Orduspor'lu olduğunu bilmiyordum forumda, şaşırdığımı söylemeden edemeyeceğim. Sonrasında göreceli konular üzerinde "hani" diye konuşanlar, Muslera'nın nasıl bir kaliteye sahip olduğunu gören görüyor, bilen biliyor. Bütün sorun görmek istemekle alakalı. Hani sizin kaleciniz çok iyiydi, hani siz yenilmezdiniz, rüya takımdınız hani vs hakikaten komik. Namağlup şampiyonluk bekleyen bir Galatasaraylı olduğunu sanmıyorum. Kimse bu kadar hayalperest olamaz. Ortada bir gerçek var, bu takım ligin en iyi kadrolarından birine sahip, başında en iyi teknik direktörlerinden birisi var, güzel bir stadı, iyi bir taraftarı var. Maç başlamadan 1-2 deplasman hariç bu ligde her daim favori olacaktır. Sonuç 3 puan olur, 1 puan olur, mağlubiyet olur bu maç içindeki bir çok değişkene bağlı. Geçen sene süper finalde Fenerbahçe'yi sahadan sildik, ama yenildik. Şampiyonluk gidiyordu belki de. Ama sezonun genelinde çoğu maç iyi oynadık, taraftar beraberlik sonrası çok da üzülmedi çünkü biliyordu bir sonraki maç çok daha iyi olacaktı takım. Geçen sezonu süper bir grafikle geçirip, rakibinin sahasında hakkıyla şampiyonluk yaşayan bir takım var ortada. Omurgasından kimseyi kaybetmemiş, kaliteli oyuncular transfer etmiş bir takım. Bırakın da insanların biraz yüksekten uçmaya hakkı olsun.