antremanlari mi izliyorsun her gun, bu kismi anlayamadim. butun hafta yapilan sadece bu degildir muhakkak. basina yansiyan klise laflar bunlar, 5e 2 falan. basina acik antremanlarda gerceklesen de bir durum olabilir. bu kadar sig bir anlayisla gorev yapiyor olabileceklerini dusunmuyorum sahsen.
gecen bi yerde denk geldi, alex ferguson cogu antremana girmez bile deniyordu. adam futbolcularin basinda bulunmak zorunda degil ki saatlerce, onun isi taktik olmali. antrenorlerine yaptirir idmanlari, alir raporunu yapar planini. herseyi aykut kocamana yuklememek lazim. ki artik olusan durum neticesinde takimin ozguveniyle beraber aykut kocaman da epey yipranmis durumda, saglikli kararlar verdigini dusunmuyorum. ne sahaya cikardigi 11, ne de oyun icinde yaptigi veya yapmadigi hamleler hep bunun neticesi. ben de sahsen daha da dibe gittigimizi dusunuyorum ama tek sorumlu amator baskanlik ya da demode antrenorluk degil bence.
cozum yolu nedir bilemem ama bunu yapacak olan yine mevcut yonetimdir. fenerbahce kaosa cok yatkin bir kluptur, 60-70 dogumlular bilir. aziz yildirim gelene kadar fenerbahce hep bolunmus durumda,surekli iktidar savasinin oldugu bir kluptu. son donemdeki istikrari saglayan aziz baskana haksizlik yaptiginizi dusunuyorum. benim cocuklugum ve gencligimde gordugum sadece 2 sampiyonluk var hatirladigim. sonrasindaysa her yil ligi domine eden 2008de de top noktasina vararak SLde 1/4 oynayan bir takim. bu buhranli donem de atlatilacaktir