Beşiktaş kendi seyircisi önünde cok rahat kazanır..
Bol gollü bir maç olacağını düşünüyorum, kazanırız.
Canım FEDA olsun sana !
Sivas ile puanlar eşit, yani onların durumu da kötü değil. Zor bir maç olacak; fakat bu maçı kazanacağımızı düşünüyorum. İlk 4 sıranın birbirleriyle oynadığı haftayı değerlendirmeliyiz. Bir anda 5.'likten 2.'liğe yükselebiliriz. Başarılar Beşiktaş'ım.
Antep maçından çıkardığımız derslerle farklı kazanırız diyorum.
FM Gazetesi
samet aybaba ve rıza çalımbay dostluk kazansın
Sivas pek sevmediğim bir takım, Beşiktaşın kazanmasını isterim ama Sivas sürpriz yapacak diye düşünüyorum. Beşiktaşa çok ters gelebilecek bir kadro yapıları var.
Dişi Kartallarimiz bizi aratmazlar onların desteğiyle kazanırız. Samet hoca niğde maçından sonra saglam bir kalay çekmiştir takıma.
Haftanın en zevkli karşılaşması olacağını düşünüyorum. Beşiktaş ev sahibi olarak daha arzulu istekli olacaktır, galibiyete yakın taraf ama Sivasspor'da her takıma ters gelebilecek hücum gücü ve anlayışına sahip bir takım. Bol gol olur, kazanan Beşiktaş olur diyorum.
Fenerbahçe maçı öncesi puan kaybı olmamalı. Bu maç çok önemli inşallah kazanırız. Bizim en iyi yanımız ve Sivasspor'un en büyük zaafı olan duran toplarla sonuca gideriz diye tahmin ediyorum. Atıf'a dikkat etmeliyiz. Sivasspor'un en etkili ismi ona mutlaka önlem alınmalı.
Mc Gregor
Hilbert - Toraman - Sivok - Uğur
Necip - Veli
Olcay - Fernandes - Erkan Kaş
Almeida
Holosko ve Batuhan'ı ilk 11'de görmeyiz umarım.
Almeida yerine Batuhan daha fazla verim verir.
Kazanan takım bir anda 4.lüğe yükselecek ve liderle arasındaki puan farkı 2'ye düşecek.İlginç bir maç olacak her iki takım da kazanabilir.
Benim fikrim değişti şu ana kadar oynanan maçlar sonrası. Sivasspor kazanır, Beşiktaş'ın da hevesi kursağında kalır.Hatta bir tartışma da burada çıkarmış, Q7 olaydı böyle olmazdı vs.
![]()
2-1 Sivas alır diye düşünüyorum. GS, FB, TS puan kaybetmişken onlardan geri kalmayız.
Steam ID: fotosuki
Bence rahat bir karşılaşma oynayacağız. 3-0 ya da 4-0 diyorum.
FM Gazetesi
Berabere bitecek gibi geliyor bana.İnşallah yanılırım da,kazanırız.Kazanırsak kritik bir galibiyet olacak.
So what?
Saike
Sanırım kimse bahsetmemiş ama Sivasspor'un hocası Rıza Çalımbay. Rahat galibiyet alınabilecek bir hoca değil bana göre.
daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
beraberlik kokan bir maç ama kazanan olursa bence beşiktaş olur...
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Bir tek galibiyeti düşünen ben miyim koca forumdaOzaman bende bir yamuk durum var.
FM Gazetesi
Ben de galip geleceğimizi düşünüyorum; ama rakiplerin hepsi puan kaybedince hafif bir tırsma oluştu haliyle.Dediğim gibi, galip gelsek bile kanser edecek bir maç bekliyorum.
Nedense ben bu sene kanser edecek oyun beklemiyorum takımdan hiç. Ligin başından beri bütün maçlarından memnunum takımın. Uzun süredir ilk defa böyle bol gollü ve mücadele eden bir takım görüyorum. Zevkle izliyorum maçlarımızı. Bu maç içinde çok umutluyum. Umarım Holosko yerine Erkan Kaş oynar.
FM Gazetesi
Görkem yalnız değilsin kardeşim
Kazanırız , kazanacağız.
Bu sene genel olarak kötü oynamıyoruz, o konuda hemfikiriz; fakat Gaziantep maçının 2. devresindeki oyun sahada olursa çok sıkıntılı bir maç yaşarız. Ayrıca, bayan seyirciler olacak tribünde bu akşam ve Sivas ile puanlar kafa kafaya. O açıdan zor olacak, kanser bir maç izleyeceğiz diyorum.Bir de, aynı şeyi söyleyeceğim belki de, rakiplerin hepsi puan kaybettiği için bizimkilerde bir baskı oluşabilir. İnşallah, 3 puanı senin beklediğin gibi rahatça, güle oynaya kazanırız kardeşim.
![]()
Holosko oynar, oynamalı. Holosko hucumda yaratıcılık anlamında kıt bir oyuncu ama işin savunma yönünü iyi beceriyor. Hilbert'in çok fazla sırıtmaması,ileri çıkışları birazda Holosko'nun oyunundan dolayı. Sivasspor gibi kenarda etkili isimleri olan bir rakibe karşı Holosko ile başlayacağını düşünüyorum. Diğer kanatta Olcay tam tersi. Holosko topu ayağında fazla tutmayıp biraz basit,görerek oynasa hucumda daha iyi işler yapacak ama oyunun içinde üç kişinin arasından sıyrılmaya çalışıp topu kaptırması cinnetlik. Bu yüzden göze batıyor.