Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
14. You may not vote on this poll
  • Beşiktaş kazanır

7 50.00%
  • Berabere biter

4 28.57%
  • Sivasspor kazanır

3 21.43%
Sayfa 1 / 3 123 SonSon
1 ile 30 arası toplam 65 sonuç

Konu: Beşiktaş - Sivasspor | STSL 6. Hafta

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Default Beşiktaş - Sivasspor | STSL 6. Hafta

ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Beşiktaş kendi seyircisi önünde cok rahat kazanır..

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Bol gollü bir maç olacağını düşünüyorum, kazanırız.
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Sivas ile puanlar eşit, yani onların durumu da kötü değil. Zor bir maç olacak; fakat bu maçı kazanacağımızı düşünüyorum. İlk 4 sıranın birbirleriyle oynadığı haftayı değerlendirmeliyiz. Bir anda 5.'likten 2.'liğe yükselebiliriz. Başarılar Beşiktaş'ım.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Antep maçından çıkardığımız derslerle farklı kazanırız diyorum.
    FM Gazetesi

samet aybaba ve rıza çalımbay dostluk kazansın

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Sivas pek sevmediğim bir takım, Beşiktaşın kazanmasını isterim ama Sivas sürpriz yapacak diye düşünüyorum. Beşiktaşa çok ters gelebilecek bir kadro yapıları var.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Dişi Kartallarimiz bizi aratmazlar onların desteğiyle kazanırız. Samet hoca niğde maçından sonra saglam bir kalay çekmiştir takıma.

Haftanın en zevkli karşılaşması olacağını düşünüyorum. Beşiktaş ev sahibi olarak daha arzulu istekli olacaktır, galibiyete yakın taraf ama Sivasspor'da her takıma ters gelebilecek hücum gücü ve anlayışına sahip bir takım. Bol gol olur, kazanan Beşiktaş olur diyorum.

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Fenerbahçe maçı öncesi puan kaybı olmamalı. Bu maç çok önemli inşallah kazanırız. Bizim en iyi yanımız ve Sivasspor'un en büyük zaafı olan duran toplarla sonuca gideriz diye tahmin ediyorum. Atıf'a dikkat etmeliyiz. Sivasspor'un en etkili ismi ona mutlaka önlem alınmalı.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Mc Gregor
    Hilbert - Toraman - Sivok - Uğur
    Necip - Veli
    Olcay - Fernandes - Erkan Kaş
    Almeida

Holosko ve Batuhan'ı ilk 11'de görmeyiz umarım.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by footballer33 View Post
    Mc Gregor
    Hilbert - Toraman - Sivok - Uğur
    Necip - Veli
    Olcay- Fernandes - Erkan Kaş
    Almeida

Holosko ve Batuhan'ı ilk 11'de görmeyiz umarım.
    Erkan Kaş'a kesinlikle katılıyorum. Böyle çıkarsak dört dörtlük bir kadro olur.
    FM Gazetesi

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Almeida yerine Batuhan daha fazla verim verir.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Kazanan takım bir anda 4.lüğe yükselecek ve liderle arasındaki puan farkı 2'ye düşecek.İlginç bir maç olacak her iki takım da kazanabilir.

Benim fikrim değişti şu ana kadar oynanan maçlar sonrası. Sivasspor kazanır, Beşiktaş'ın da hevesi kursağında kalır. Hatta bir tartışma da burada çıkarmış, Q7 olaydı böyle olmazdı vs.

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

2-1 Sivas alır diye düşünüyorum. GS, FB, TS puan kaybetmişken onlardan geri kalmayız.

Steam ID: fotosuki

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bence rahat bir karşılaşma oynayacağız. 3-0 ya da 4-0 diyorum.
    FM Gazetesi

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Quote Originally Posted by Ralf View Post
    Bence rahat bir karşılaşma oynayacağız. 3-0 ya da 4-0 diyorum.
    Kaynak?

Keşke ben de, bu kadar rahat olabilsem. Bizim takımı tanıyorsam, yarın kanser bir maç bizi bekliyor; ama inşallah, senin dediğin çıkar Görkem.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Kaynak?

Keşke ben de, bu kadar rahat olabilsem. Bizim takımı tanıyorsam, yarın kanser bir maç bizi bekliyor; ama inşallah, senin dediğin çıkar Görkem.
    Kaynak benim sen raad ol
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Berabere bitecek gibi geliyor bana.İnşallah yanılırım da,kazanırız.Kazanırsak kritik bir galibiyet olacak.
    So what?
    Saike

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Sanırım kimse bahsetmemiş ama Sivasspor'un hocası Rıza Çalımbay. Rahat galibiyet alınabilecek bir hoca değil bana göre.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

beraberlik kokan bir maç ama kazanan olursa bence beşiktaş olur...
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bir tek galibiyeti düşünen ben miyim koca forumda Ozaman bende bir yamuk durum var.
    FM Gazetesi

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Ben de galip geleceğimizi düşünüyorum; ama rakiplerin hepsi puan kaybedince hafif bir tırsma oluştu haliyle. Dediğim gibi, galip gelsek bile kanser edecek bir maç bekliyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Nedense ben bu sene kanser edecek oyun beklemiyorum takımdan hiç. Ligin başından beri bütün maçlarından memnunum takımın. Uzun süredir ilk defa böyle bol gollü ve mücadele eden bir takım görüyorum. Zevkle izliyorum maçlarımızı. Bu maç içinde çok umutluyum. Umarım Holosko yerine Erkan Kaş oynar.
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Görkem yalnız değilsin kardeşim

Kazanırız , kazanacağız.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Quote Originally Posted by Ralf View Post
    Nedense ben bu sene kanser edecek oyun beklemiyorum takımdan hiç. Ligin başından beri bütün maçlarından memnunum takımın. Uzun süredir ilk defa böyle bol gollü ve mücadele eden bir takım görüyorum. Zevkle izliyorum maçlarımızı. Bu maç içinde çok umutluyum. Umarım Holosko yerine Erkan Kaş oynar.
    Bu sene genel olarak kötü oynamıyoruz, o konuda hemfikiriz; fakat Gaziantep maçının 2. devresindeki oyun sahada olursa çok sıkıntılı bir maç yaşarız. Ayrıca, bayan seyirciler olacak tribünde bu akşam ve Sivas ile puanlar kafa kafaya. O açıdan zor olacak, kanser bir maç izleyeceğiz diyorum. Bir de, aynı şeyi söyleyeceğim belki de, rakiplerin hepsi puan kaybettiği için bizimkilerde bir baskı oluşabilir. İnşallah, 3 puanı senin beklediğin gibi rahatça, güle oynaya kazanırız kardeşim.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bu sene genel olarak kötü oynamıyoruz, o konuda hemfikiriz; fakat Gaziantep maçının 2. devresindeki oyun sahada olursa çok sıkıntılı bir maç yaşarız. Ayrıca, bayan seyirciler olacak tribünde bu akşam ve Sivas ile puanlar kafa kafaya. O açıdan zor olacak, kanser bir maç izleyeceğiz diyorum. Bir de, aynı şeyi söyleyeceğim belki de, rakiplerin hepsi puan kaybettiği için bizimkilerde bir baskı oluşabilir. İnşallah, 3 puanı senin beklediğin gibi rahatça, güle oynaya kazanırız kardeşim.
    Antep maçında puan kaybetmemiz olayına pozitif bakmaya çalışıyorum aslında birazda. Bundan sonra oyunu hafife almazlar umarım öyle. Ders olmuştur.
    FM Gazetesi

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Holosko oynar, oynamalı. Holosko hucumda yaratıcılık anlamında kıt bir oyuncu ama işin savunma yönünü iyi beceriyor. Hilbert'in çok fazla sırıtmaması,ileri çıkışları birazda Holosko'nun oyunundan dolayı. Sivasspor gibi kenarda etkili isimleri olan bir rakibe karşı Holosko ile başlayacağını düşünüyorum. Diğer kanatta Olcay tam tersi. Holosko topu ayağında fazla tutmayıp biraz basit,görerek oynasa hucumda daha iyi işler yapacak ama oyunun içinde üç kişinin arasından sıyrılmaya çalışıp topu kaptırması cinnetlik. Bu yüzden göze batıyor.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Meireles View Post
    Holosko oynar, oynamalı. Holosko hucumda yaratıcılık anlamında kıt bir oyuncu ama işin savunma yönünü iyi beceriyor. Hilbert'in çok fazla sırıtmaması, ileri çıkışları birazda Holosko'nun oyunundan dolayı. Sivasspor gibi kenarda etkili isimleri olan bir rakibe karşı Holosko ile başlayacağını düşünüyorum. Diğer kanatta Olcay tam tersi. Holosko topu ayağında fazla tutmayıp biraz basit,görerek oynasa hucumda daha iyi işler yapacak ama oyunun içinde 3 kişinin arasından sıyrılmaya çalışıp topu kaptırması cinnetlik. Bu yüzden göze batıyor.
    Zaten tüm sıkıntısı o Holosko'nun. Basit oynayan bir adam olmaması.
    FM Gazetesi

Sayfa 1 / 3 123 SonSon

Mesaj Yetkileri