1 ile 30 arası toplam 2373 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri

Hybrid View

Quote Originally Posted by batuhan1907
    Bende bu haberi resmi sitede gördüm aslında akılca bir iş ilk bir klube kiralıyorsun iyi çıkarsa bir sezon sonra renklerine bağlıyorsun iki klup adına hayırlı olsun.
    Fenerbahçe zaten bu Brezilyalı oyuncuyu renklerine bağladı ve Bursaspor'a kiraladı. Böylece Bursaspor'da Türkiye'ye uyum sürecini atlatacak ve 1 sene sonra Türkiye Süper Ligine iyi bir şekilde adepte olmuş olarak Fenerbahçe'ye olgunlaşmış bir mamul hale gelecek. Peki Bursaspor'un bundan faydası ne olacak?

Quote Originally Posted by teamsah
    Fenerbahçe zaten bu Brezilyalı oyuncuyu renklerine bağladı ve Bursaspor'a kiraladı. Böylece Bursaspor'da Türkiye'ye uyum sürecini atlatacak ve 1 sene sonra Türkiye Süper Ligine iyi bir şekilde adepte olmuş olarak Fenerbahçe'ye olgunlaşmış bir mamul hale gelecek. Peki Bursaspor'un bundan faydası ne olacak?
    1 sene boyunca belki faydalı olabilecek bir elemanı oynatmış olacak 1 gol bile atsa kâr kâr.

Quote Originally Posted by kaltuntas
    1 sene boyunca belki faydalı olabilecek bir elemanı oynatmış olacak 1 gol bile atsa kâr kâr.
    Bizim kendi Bursaspor forumlarındaki görüşlere bakıyorum. Maçlarını izleyenler varmış. Yılan gibi bir oyuncu diyorlar. Kıvrak.

Ayrıca 1 gol bize yetmez. Daha fazla, daha fazla

Del Piero_10 Misafir

Quote Originally Posted by teamsah
    Bizim kendi Bursaspor forumlarındaki görüşlere bakıyorum. Maçlarını izleyenler varmış. Yılan gibi bir oyuncu diyorlar. Kıvrak.

Ayrıca 1 gol bize yetmez. Daha fazla, daha fazla
    beleş adam işte,maaşınıda fener Verir herhalde
    ama adamın kim olduğu belli değil.

Mesaj Yetkileri