1 ile 30 arası toplam 366 sonuç

Konu: Alex'in sözleşmesi karşılıklı olarak feshedildi

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Sizlere maddeler halinde Kocaman fiyaskonun özetini geçiyorum...

1-Cristoph Daum ile geçinemedin gönderdin,

2-Şampiyon olduğun sezon piyasa da gs ve bjk yoktu ts ile puan puan oldun(Niang-Lugano-Santos-Dia-Stoch-Emre-Alex li kadro ile)

3-Geçen yıl normal ligi GS'nin 9 puan gerisinde bitirdin playoff larda futbolcuların kenetlenmesi ile(şansa alınmış bir gs maçı sayesinde) son maça taşıdın.

4-Geldiğinden beri içerde 10 yıldır berabere bile kalmadığımız gs ye tek galibiyet alamadın(2-0 dan maçı verdin)

5-Avrupa nın en çakma takımlarına elendin

6-Alex ve Emre gibi iki kaptanın adam yönetme becerin olmadığı için ipini çektin.

7-Kimi istediysen alındı aldığın adamlardan istikrar sağlayamadın.

8-Korkak futbol anlayışın yüzünden hiçbir maçı rahat izleyemedik.

9-Bu sene milyonlarca euro harcanan takımın attığı gol sayısı Kalu Uche den az.

10-Yararlı olmadığım an giderim dedin. Ne duruyosun hala??

Arkadaşlar son olarak bana hiç geçen sene Aykut Kocaman'ın verdiği destekten bahsetmeyin. Eğer Fenerbahçe liysen üstüne milyonlarca euro kazanıyorsan işin bu ise o desteği vereceksin takımın yanında da duracaksın. Biz taraftarlar olarak desteğin kralını verdik hemde cebimizden para çıkarak. Kombine dediniz aldık, bilet dediniz aldık, taraftar kart dediniz aldık, forma ve ürün dediniz aldık, dergi dediniz aldık. Son maç evinde Gs ye şampiyonluk verdiniz canınız sağolsun dedik. Şike olayı patladı inanmadık arkanızda durduk üstümüze gelen düşmanlarla mücadele ettik. Şimdi soruyorum size bu taraftar bu sene bunları mı hak etti. Herşeyi elinize yüzünüze bulaştırdınız.

Yazıklar olsun hepinize !!!

(GFB FORUMUNDA ALINTIDIR!!)

Nesil
    2006
    Yer
    DENİZLİ

Quote Originally Posted by petrol_fb12 View Post
    Sizlere maddeler halinde Kocaman fiyaskonun özetini geçiyorum...

1-Cristoph Daum ile geçinemedin gönderdin,

2-Şampiyon olduğun sezon piyasa da gs ve bjk yoktu ts ile puan puan oldun(Niang-Lugano-Santos-Dia-Stoch-Emre-Alex li kadro ile)

3-Geçen yıl normal ligi GS'nin 9 puan gerisinde bitirdin playoff larda futbolcuların kenetlenmesi ile(şansa alınmış bir gs maçı sayesinde) son maça taşıdın.

4-Geldiğinden beri içerde 10 yıldır berabere bile kalmadığımız gs ye tek galibiyet alamadın(2-0 dan maçı verdin)

5-Avrupa nın en çakma takımlarına elendin

6-Alex ve Emre gibi iki kaptanın adam yönetme becerin olmadığı için ipini çektin.

7-Kimi istediysen alındı aldığın adamlardan istikrar sağlayamadın.

8-Korkak futbol anlayışın yüzünden hiçbir maçı rahat izleyemedik.

9-Bu sene milyonlarca euro harcanan takımın attığı gol sayısı Kalu Uche den az.

10-Yararlı olmadığım an giderim dedin. Ne duruyosun hala??

Arkadaşlar son olarak bana hiç geçen sene Aykut Kocaman'ın verdiği destekten bahsetmeyin. Eğer Fenerbahçe liysen üstüne milyonlarca euro kazanıyorsan işin bu ise o desteği vereceksin takımın yanında da duracaksın. Biz taraftarlar olarak desteğin kralını verdik hemde cebimizden para çıkarak. Kombine dediniz aldık, bilet dediniz aldık, taraftar kart dediniz aldık, forma ve ürün dediniz aldık, dergi dediniz aldık. Son maç evinde Gs ye şampiyonluk verdiniz canınız sağolsun dedik. Şike olayı patladı inanmadık arkanızda durduk üstümüze gelen düşmanlarla mücadele ettik. Şimdi soruyorum size bu taraftar bu sene bunları mı hak etti. Herşeyi elinize yüzünüze bulaştırdınız.

Yazıklar olsun hepinize !!!

(GFB FORUMUNDA ALINTIDIR!!)
    aynen katılıyorum.......... Aykut hoca daha ne bekliyorsun!!!!!!!!!!!!!

Mesaj Yetkileri