beyler Alex'in gitmesinde sıkıntı yok. gitmeliydi zaten. yaptıklarını bir düşünün kabul edilir şeyler değil. resmen ya Kocaman ya da ben durumuna getirdi olayı. çok fazla hata yaptı. bu yaptıklarını anca Kazım yapardı (örnek vermek için aklıma gelen ilk isim) Aykut Kocaman'ın ya o ya ben demesi de gayet normal. ne yapsın adam , her fırsatta kendisine saldıran bir ALex var. kulübeye dahi gelmez oldu , adam onu alkışladı yüzüne bile bakmadı , heykelinin açılışana gitti , he bir de kıskanç oldu adam.. yapmayın etmeyin Alex çok fazla hata yaptı. hatta bana kalırsa beni yollayın diye diretti resmen.. ama işte işin aması var.. Alex böyle yollanmamalıydı. Saraçoğlunda jübile tarzında bir tören falan yaparsın , kadro dışına bırakmadan o törenle yollarsın.. en büyük hata taraftarda sürekli kelle istemek durumu bu hale getirdi. hele dün o bir şeyler yakanlara yazıklar olsun.
en çok üzüldüğüm isim Kocaman.. resmen taraftarın gözünde en büyük düşman oldu. yazık adamın düştüğü duruma bak.. daha önce bir konuda yazmıştım ; adam teknik adam gibi yönetemiyor ki takımı , izin verilmiyor. misal Alex'i kadro dışı bıraksa kellesi istenir demiştim , şimdi aynen öyle oldu.