Sayfa 6 / 13 İlkİlk ... 45678 ... SonSon
151 ile 180 arası toplam 366 sonuç

Konu: Alex'in sözleşmesi karşılıklı olarak feshedildi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ryan Giggs,yaslandiginda , Ferguson seni daha az kullanacagim dediginde 13 macin 11'inde oynattiginda , Giggs o zamanlar gazeteye roportaj vermis , Galler de 3 takim beni istiyor ve resmi sitesinden Ferguson beni kiskaniyor demis.Ferguson bu hareketlerine ragmen heykel acilisina gitmis ve mactan cikarken alkislayip elini uzatmasina ragmen karsilik alamamis ve Giggs trip atmaya devam etmistir cunku yasina ragmen her mac oynamak istiyordur.

Olmuyor dimi ? Aykut Kocaman berbat bir teknik direktordur , yetersizdir , herseydir ama Alex konusunda en ufak sucu yoktur.

Alex herseye ragmen canimiz , cigerimizdir , sinifin en cok sevilen , en caliskan ama tek ve buyuk hata yapmis siniftan uzaklastirilmis , hocasina karsi gelmemesi gerekirken hata yapmis , otoritesini sarsmis , butun sinifin derslerinde basarisizligina etkili olmustur.Herkes bunu bilir ama ON'un yeri degismez , herkes arkasindan aglar...

Nesil
    2006
    Yer
    DENİZLİ

Arkadaşlar olan olmuştur artık Alex zaten gidecekti ama böyle olmamalıydı ama birgin tekrar başka bir görevle dönebilir ve bu yapılanların sonucunda efsane olmayı perçinlemiştir.Aykut Kocaman ise ama bugün ama yarın geri dönmemek üzere gidecektir yapan her zaman kendine yapar...

Nesil
    2010
    Yer
    [01]

Harcandı Alex, galatasaraylı olarak gitmesini gerçekten çok üzüldüm, yazık oldu...

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Bir Beşiktaş'lı olarak Alex'in gitmesine çok üzüldüm, adam Fenerbahçe ile özdeşleşmişti resmen. Böyle gitmemeliydi, yazık oldu.
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

alexin gidisini tamamiyla aykut hocaya baglamak haksizliktir bana gore. en centilmen, en beyefendi en kisilikli adamlardan biri aykut kocaman icin burda sarfedilen sozler cok kustahca. sesini cikarmadigi icin, terim gibi basin toplantisinda gazeteci azarlamadigi icin bunlar basina geliyor zaten, yazik. hep beyefendiliginden kaybetti, kaybedicek. alex hakkindaki fikrimi belirtmistim zaten, fenerbahcenin efsanesi ve sembol ismidir. her zaman en iyi sekilde hatirlanacaktir. klupten bu sekilde ayrilirken bile zarar vermeden bunu yapmistir, alexi kaybettik bari birakin da adam gibi adam aykut kocamani da kaybetmeyelim. o bize lazim.

Nesil
    2006
    Yer
    DENİZLİ

Quote Originally Posted by TeNaciOUS MidFieLdeR View Post
    alexin gidisini tamamiyla aykut hocaya baglamak haksizliktir bana gore. en centilmen, en beyefendi en kisilikli adamlardan biri aykut kocaman icin burda sarfedilen sozler cok kustahca. sesini cikarmadigi icin, terim gibi basin toplantisinda gazeteci azarlamadigi icin bunlar basina geliyor zaten, yazik. hep beyefendiliginden kaybetti, kaybedicek. alex hakkindaki fikrimi belirtmistim zaten, fenerbahcenin efsanesi ve sembol ismidir. her zaman en iyi sekilde hatirlanacaktir. klupten bu sekilde ayrilirken bile zarar vermeden bunu yapmistir, alexi kaybettik bari birakin da adam gibi adam aykut kocamani da kaybetmeyelim. o bize lazim.
    Alex haklı veya haksız olabilir onu tartışırız ama gidişi tamamen Aykut hoca ile alakalı istemeyen o...

Quote Originally Posted by ommix View Post
    Bugüne kadar Aziz Yıldırım'a toz kondurmayanlar şimdi onu yerden yere vuruyorlar.İşte futbol böyle bir şey,işte hayat böyle bir şey!!Büyük kaptan Alex'e bundan sonraki hayatında mutluluklar
    Bir de bunlar aynı zamanda Alex'ı yuhlayanlar değil mi? Hani o zaman da Aziz Yıldırım Alex'e sahip çıkmıştı.

Tek Fener taraftarı için değil hepimiz böyleyiz.Gündem konularının temelini ve geçmişini bilmeden,izlerini takip etmeden fikir yürütür infial gösteririz.

Bir de şu muhabbet var yok diger futbolcular tweet atmamışlar alex'e
    Şaka mısınız anlamadım ki, ben açıkcası yakın bir arkadaşım bir yere gidiyor,ayrılıyor olsak tweet atmazdım,arardım yani.

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Dün işte gececiydim haberleri izlemedim. Bu gün haberlerde gördüm. Resmen şoktayım. Alex yabancı bir oyuncu olarak çok düzgün karakterliydi. Bize kaç tane golü var ama Alex attığında sinir olmuyordum. Yazık olmuş. Bence futbolu Fener'de bırakmalıydı ya da bıraktırılmalıydı.

Volkan Demirel ‏@1VolkanDEMIREL
    Takimca, Kaptan @alex10combr'ye Yakisir Sekilde Veda Edecegimizden Supheniz Olmasin...

cuma günüde ali yıldırım saat 4'te basın toplantısı yapıcakmış muhtemelen alex ile ilgili program var onu açıklıcaklar

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Bunu yazan da Volkan Demirel;
    Fenerbahce'ye ve Turk Basketboluna Buyuk Hizmet Vermis Buyuk Fenerbahceli Mirsad Turkcan'a Oyunculuk Sonrasi Hayatinda Basarilar Dilerim..

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Alex olayı biraz daha değişik ama

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Bloglara bakarken dikkatimi çekti bu yazı;

http://www.scugnizzi.org/2012/10/kah...lde-degil.html

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Biri takımdan gidiyor diğeri basketbolu bırakıyor. Çok ayrı şeyler.
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Bu sezon zaman zaman yedek kalacaksın. Buna hazırlıklı ol. 50 maç oynayacaksak, çoğunda oynayacaksın ama yaş itibari ile de bazı maçlarda yanımda olabilirsin. Yavaş yavaş takımda abiliğe hazırlan. Ama unutma ki seninle ilgili kesinlikle bir tasarrufum yok, sözleşmen bitene kadar bizimlesin.

Bu adam daha sana ne desin be kralexim

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Alex kendi sitesinden açıklama yapmış

http://spor.haberturk.com/futbol/hab...-seyi-acikladi
    FM Gazetesi

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Ralf View Post
    Alex kendi sitesinden açıklama yapmış

http://spor.haberturk.com/futbol/hab...-seyi-acikladi
    Orjinal metini de burada;

http://www.alex10.com.br/br/news/con...ia=Fala%20Alex
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Çeviri doğruysa, Alex giderken arkasında birilerini de götürecek gibi.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

adamı tartsak, 60 ton gelir. bunu göze alamadı birileri.
    (/s)

Alex: Hoca kadrodışı kaldığımı söyledi..Benim cevabım ise basit ve netti: 'Doğru.Kararları başkan alır ve ileride neler olacağını göreceğiz' demiş alex resmen hocayı tehdit etmiş

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

ayrıca aykut kocaman'ın alex'i kadro dışı bırakırken "sen çok güçlüsün" diyeceğini düşünmek yaratıcılıktan yoksun.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

bizi kimse yıkamaz , biz kendi kendimizi yıkarız.. vay arkadaş nereden nerelere geldik.. Aykut Kocaman-Alex-Aziz Yıldırım üçlüsünün birbirleriyle ilişkilerini tartıştığımız günü de gördü rakiplerimiz helal olsun. artık kıyamet kopabilir.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by sananes View Post
    ayrıca aykut kocaman'ın alex'i kadro dışı bırakırken "sen çok güçlüsün" diyeceğini düşünmek yaratıcılıktan yoksun.
    Ufak tefek çeviri hataları olabilir,

''Sen büyük ve güçlü bir futbolcusun ama soyunma odasındaki kararlarıma karışmandan hoşlanmıyorum.''

tarzı bir şey olabilir.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2011
    Yer
    adana

alex bence son 14 yılın özetini çıkaran bir söz söylemiş.''Kararları başkan alır.'' ben burda diğer arkadaşın tersine farklı düşünüyorum bence demek istediği teknik direktörler aziz yıldırımın istediği şekilde ilk 11 çıkarıyor demek istemiş ve doğruyu da söylemiş yılalrdır yaptığı açıklamalara baktım da adam her zaman doğruları konuşmuş ondan hep ters tepki almış tekrardan diyorum ki adamın dibisin alex de souza

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Resmi sitesinden Türkçesi.
    Açıklama
    Alex - 02/10/2012 09h40
    Fenerbahçe'den ayrılmamla ilgili olarak gelişen olayları açıklığa kavuşturmak için böyle bir açıklama yapma ihtiyacı hissettim.

Cumartesi akşamı Kasımpasa'ya 2-0 yenildik. Maç sonrası teknik direktörümüz soyunma odasına geldi ve istifa etti, bir yönetici birşeyler söyledi, başkan geldi, o da birşeyler söyledi. En son olarak da futbolcular konuştular. Meselenin en üzücü tarafı ise o konuşmaların hiçbiri futbolla alakalı şeyler değildi.

Pazar günü normal antrenmana katıldım. Pazartesi günü ise tesislere gittiğimde teknik direktörün odasına çağrıldım ve benim kadro dışı bırakıldığımı söyledi. Bunun karşısında da bir futbolcunun kadro dışı bırakılması için ancak disiplin kurallarına aykırı bir tavır olması gerektiğini ileri sürdüm. Ancak böyle bir durum yoktu, olamazdı da bundan dolayı asıl sebebi öğrenmek istedim.

Teknik direktör bunun karşısında "Ben teknik direktörüm ve takımın liderliği bende. Ama sen çok büyüksün ve kuvvetlisin. Seni planlarım içerisine alamam, bundan dolayı böyle bir karar aldım" dedi.

Bunun karşısında benim cevabım çok basit oldu. "Tamam öyleyse. Bazı kararların alınması gerekiyor, ama ben başkana gideceğim, bakalım o ne diyor bu duruma" dedim.

Başkanın odasına 16:15'de girdim, ve 16:18'de de çıktım. 8 yıllık kulüp tarihinde ki varlığıma 3 dakikada karar verdi.

Başkan "Evet, konuşabilirsin" dedi. Ben de "Teknik direktörün kadro dışı bırakılmamla ilgili kararını nasıl değerlendirdiğini sordum.

" Karar senin! İstersen ayrı çalışırsın istersen gidersin" şeklinde cevap verdi benim eski başkanım. Böylece de bitti. Zaten onlar istedi diye ayrı çalışmam veya benim takım içinde ki varlığımdan endişelenmelerinden dolayı da böyle bir karar veremem.

Pazartesi günü bir basın açıklaması yapacağım ve böylece Fenerbahçe taraftarına daha açık olacağım. Brezilya'ya gidebilmem için bunları açıkca anlatmak zorundayım.

Alex

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Teknik direktör bunun karşısında "Ben teknik direktörüm ve takımın liderliği bende. Ama sen çok büyüksün ve kuvvetlisin. Seni planlarım içerisine alamam, bundan dolayı böyle bir karar aldım" dedi.
    Alex'in açıklamaları pek inandırıcı gelmiyor, özellikle de şu kısım. Tarafsız anlatmadığı ortada tabi.

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

niye inandirici gelmiyor?

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

8 senesini 3 dakikada bitirdikleri icin icindeki herseyi oldugu gibi dokmus ondan inandirici gelmedi,

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Vay be GS'li taraftarlar "Alex sen kal biz yine 6-0 yenilelim" pankartı açmışlar.
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by Ralf View Post
    Vay be GS'li taraftarlar "Alex sen kal biz yine 6-0 yenilelim" pankartı açmışlar.
    Tezahürattı, pankart oldu. Retweet almak için uyduruyor birileri, kaynak şu anda stattakiler.

Sayfa 6 / 13 İlkİlk ... 45678 ... SonSon

Mesaj Yetkileri