Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
40. You may not vote on this poll
  • Galatasaray kazanır

32 80.00%
  • Berabere biter

2 5.00%
  • Braga kazanır

6 15.00%
1 ile 30 arası toplam 259 sonuç

Konu: Galatasaray - Braga | Şampiyonlar Ligi H Grubu

Hybrid View

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Yapacak bişey yoktu. Kızacak birşey de. Şut çekemedik bir türlü. Onlar iyi defans yaptı bizde doğal olarak giremedik içerlere. Girse girse Manu girerdi ver kaç yaparak. Bizim o defansı pas yaparak geçme şansımız yok gibi birşeydi. Ben bu maçı bizim beceriksizliğimiz olarak değil, Braga'nın güzel defans yapması olarak görüyorum.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    Yapacak bişey yoktu. Kızacak birşey de. Şut çekemedik bir türlü. Onlar iyi defans yaptı bizde doğal olarak giremedik içerlere. Girse girse Manu girerdi ver kaç yaparak. Bizim o defansı pas yaparak geçme şansımız yok gibi birşeydi. Ben bu maçı bizim beceriksizliğimiz olarak değil, Braga'nın güzel defans yapması olarak görüyorum.
    Braga iyi defans yaptı..ama galatasaray topları orta acarak bönkörce harcadı orta sahada...kim aldıysa ceza sahası içine doldurdu..haliyle adamlar her kafa topunu aldılar..bunu oyuncular görmüyormu hla inatla devam ettirdiler..Aydının şutunda sonra kimse uyunamadı uzaktan şut cekmeyi..böyle şişirme topları bırakmayı...Dediğim gibi..Galatasarayın Mental ve taktik olarak geliştirilmesi lazım..

Mesaj Yetkileri