Originally Posted by
KanaKe
ben alexin durduk yerde böyle cümleleri uyduracagini sanmiyorum.. demistir dememistir orasini bilemeyiz ama demese bile alexin ondan daha güclü ve kuvvetli oldugunu gördük zaten.. taraftar evinin önünde saatlerce aykut kocaman ve aziz yildirim aleyhine tezahüratta bulundu
Bir kısım taraftar bunu yaparken, başka bir kısım da ALex'i hatalı bulup Aykut Kocaman'a hak veriyordur. 10 Temmuz'da köprüye yürümeye çalışan Fenerbahçe taraftarları varken, onları şiddet kullanarak engellemeye çalışan Fenerbahçe taraftarları olduğu gibi. 3 Temmuz'da yaşananları haksız bulup başkan ve yöneticilerine sahip çıkan Fenerbahçe taraftarları varken, şike yapılmıştır diyen Fenerbahçe taraftarları olabildiği gibi.
Alex'in evinin önüne gidilmesi taraftarın tümünün Alex'in arkasında, Aykut Kocaman'ın karşısında olduğu sonucunu çıkarmaz. Alex'in evine gidenler, heykelinin açılışına gidenler, stadda Alex'e sevgi gösterisinde bulunanlar sadece Alex'e haksızlık yapıldığı için yapmıyorlar bunu. Alex'in bugüne kadar Fenerbahçe'ye verdikleri için, karakteri için yapılıyor bunlar. Orada Aziz Yıldırım ve Aykut Kocaman aleyhine bağıranlar da bana göre provakatörlerin gazına gelenler. Aziz Yıldırım karşıtları için bulunmaz bir nimet bu yaşanan. Bunu kullanmak istiyorlardır. 3 Temmuz sürecinde Aziz Yıldırım'ın taraftarı arkasına almak için yaptığı gibi yani. Hassas olunan duygularla ilgili taraftarları tetikleyici bazı eylemler bu sonuçları doğurur.
daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...