Okay Karacan iyi yazmış ama Alex'in burada futbolu bırakma düşüncesi yoktu, belki 3 sene daha sözleşmesi olsa burada bırakırdı ama Alex oynamak istiyordu, sezon sonu sözleşmesi bitse de ülkesine gidip en az 1 sezon oynayacaktı, 2 sezon sonra sözleşmesi bitse de ülkesine gidip yine en az 1 sene oynayacaktı.

İstanbul'da jübile yapılması zordu ama bu yapılmayacak anlamına gelmez. Alex Brezilya'da futbol oynamaya devam edecek ve günün birinde futbolu bırakacak, işte o zaman Fenerbahçe formasını da giyeceği bir maç olmalı mutlaka.

Bunun için de bu hafta oynanacak Beşiktaş maçında yönetim tarafından ödüllendirilmeli, seyirci önünde vedası yapılmalı. Bu mutlaka ama mutlaka yapılmalı, yönetim, Aykut Kocaman tepki alacak böyle bir tören yapılsa dahi o esnada ama yapılmasa da tepki alacaklar nasılsa.

Oyundan çıkarken alkışladı yüzüne bakılmadı, yine de kalkıp heykel açılışına gitti, karşılığı yedek kulübünde oturmam tribüne çıkarım oldu ama son defa, Fenerbahçe için, bu hale gülen Fenerbahçe düşmanları için, o stadda Alex'e ödülünü sen ver Aykut Kocaman, Alex'e taraftarın önünde sen teşekkür et.

Alex, gidince zaten konuşacaksın ama en azından o maçta tören yapılmasına izin ver, orada eğer gerçekten Fenerbahçe taraftarıysan, Fenerbahçe için orada ol, taraftarla vedalaş.

Tabi bu bir varsayım, sanmıyorum bir tören olsun, olmasını düşünen olsa da, olmasın diye görüş bildirip engelleyenler de olacaktır, keşke olsa ve günün birinde Alex jübilesini yaparken o Brezilya takımını Türkiye'ye getirse ve vedayı burada yapsa, keşke...