1 ile 30 arası toplam 13405 sonuç

Konu: Fenerbahçe Sohbet Alanı

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Quote Originally Posted by futureless View Post
    Sadece kendini iyi gösteren bir çok şey söylüyor tamam da bir lafına çok takıldım,

"Young Boys maçından sonra başkan beni çağırıp "kulüple ilişkini kes" dedi."

"Samandıra'ya gidip eşyalarımı toplamaya başladım, o sırada Aykut Kocaman beni çağırdı."

"O gün benim kulüpte kalmamı sağlayan kişi Aykut Kocaman'dı, o gün için teşekkür ederim."
    İşte burda da Aykut hocanın yaptığı iyiliği söylemiş.Yani sadece toplantıda herkese sallayıp 'tek iyi benim herkes kötü' açıklamaları yapmadı.Herkesin yaptığı hataları da iyi yanlarını da söyledi.Böyle bir şeyi de anca Alex gibi zeki bir adam yapardı.Ben dürüst olduğuna %100 inanıyorum.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Suicider View Post
    İşte burda da Aykut hocanın yaptığı iyiliği söylemiş.Yani sadece toplantıda herkese sallayıp 'tek iyi benim herkes kötü' açıklamaları yapmadı.Herkesin yaptığı hataları da iyi yanlarını da söyledi.Böyle bir şeyi de anca Alex gibi zeki bir adam yapardı.Ben dürüst olduğuna %100 inanıyorum.
    Yok ben fikir belirtmedim, Alex'in bugün genel olarak doğruları söylediğini de biliyorum zaten.Tamamen masum olmadığını da biliyorum maalesef. Çok yanlış kişilere bu konuları anlattığını falan. Neyse konumuz bu değil.

Benim fikrim değişmedi bugün yaptığı konuşmayla. Hala aynı düşüncedeyim, Alex görüldüğü kadar masum değil, hoca için sarfettiği kıskanç kelimesi ne kadar doğru olursa olsun dile getirme şekli ve yeri yanlış.Aykut Kocaman da hocalık otoritesini kuramadığı için masum değil benim gözümde.Sonuç olarak da gönderilme kararı doğru, şekli yanlış. Zaten ilk gönderildiğinde de fikrim buydu.
    Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by futureless View Post
    Yok ben fikir belirtmedim, Alex'in bugün genel olarak doğruları söylediğini de biliyorum zaten.Tamamen masum olmadığını da biliyorum maalesef. Çok yanlış kişilere bu konuları anlattığını falan. Neyse konumuz bu değil.

Benim fikrim değişmedi bugün yaptığı konuşmayla. Hala aynı düşüncedeyim, Alex görüldüğü kadar masum değil, hoca için sarfettiği kıskanç kelimesi ne kadar doğru olursa olsun dile getirme şekli ve yeri yanlış.Aykut Kocaman da hocalık otoritesini kuramadığı için masum değil benim gözümde.Sonuç olarak da gönderilme kararı doğru, şekli yanlış. Zaten ilk gönderildiğinde de fikrim buydu.
    Ama bunu ryan giggs'de "BENİ KISKANIYOR" demiştir Alex ferguson'a söylemişti..ama futbol oynamaya devam ediyor..Bir oyuncuyu idare edemiyip yollarsan..bu senin idarenle alakalı bir konudur...Alex savunmuyorum..tarafsız olmaya calışıyorum...

"SOYUNMA ODASINDE KUTSAL BİR YERDİR,BAŞKANLARIN YÖNETİCELERİN İŞİ OLAMAZ,ONLAR İDARECİDİR"..

Mesaj Yetkileri