Sayfa 7 / 13 İlkİlk ... 56789 ... SonSon
181 ile 210 arası toplam 366 sonuç

Konu: Alex'in sözleşmesi karşılıklı olarak feshedildi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Tezahürattı, pankart oldu. Retweet almak için uyduruyor birileri, kaynak şu anda stattakiler.
    Bilmiyorum valla görünce şaşırdım direk yazdım
    FM Gazetesi

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by KanaKe View Post
    niye inandirici gelmiyor?
    Quote Originally Posted by Bordo61Mavi View Post
    8 senesini 3 dakikada bitirdikleri icin icindeki herseyi oldugu gibi dokmus ondan inandirici gelmedi,
    Hayır, Aykut Kocaman gönderme sebebi olarak" sen çok büyüksün, çok kuvvetlisin, bu yüzden seni kadroma alamam." demez de ondan. Siz bile hoca olsanız karşınızda isterse Ronaldo olsun bu şekilde kendinizi ezdirmezsiniz. Alex biraz olayları abartarak ya da kendine göre yontarak anlatıyor gibi geldi bana

Quote Originally Posted by ForsakeN View Post
    Hayır, Aykut Kocaman gönderme sebebi olarak" sen çok büyüksün, çok kuvvetlisin, bu yüzden seni kadroma alamam." demez de ondan. Siz bile hoca olsanız karşınızda isterse Ronaldo olsun bu şekilde kendinizi ezdirmezsiniz. Alex biraz olayları abartarak ya da kendine göre yontarak anlatıyor gibi geldi bana
    Bence sen Alex'in interne sitesinden bir oku bu mesajı.
    Burak

Nesil
    2007
    Yer
    CORLU

Yazıklar olsun diyecek başka bir şey yok. Aykut Kocaman'ı beklerken Alex gönderildi. Neyse yolun açık olsun büyük kaptan.

Nesil
    2006
    Yer
    DENİZLİ

takımın içinde ağılığından bahsetmiş ne varki bunda yanlış değil taraftarda seviyor...

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Zamanında Zico istifa diye bağıranları unutmadım, dinleyip istifa etseydi?

Alex'i yuhalayanlar, o gün Aziz Yıldırım kalkıp alkışlamasa ertesi gün Alex ülkeyi terk edecekti?

Geçen sene Aziz Yıldırım için öl de ölelim mantığında olanlar?

Aykut Kocaman'a istifa et tepkisinden öte, küfürler, hakaretler saydıranlar?

Aziz Yıldırım'a bırak diyenler?

Bakınca ben hep aynı mantıkta kişileri ve benzer tepkileri görüyorum, Zico istifa diye bağrıldığında bırakıp gitseydi, ŞL başarısı olacak mıydı? Alex yuhalandığında bırakıp gitse efsane olabilecek miydi?

Taraftar her şeyin doğrusunu bilir tabi, taraftarın her istediği yapılmalı, Zico kovulmalı, Alex yuhalanmalı. Yarın Aykut Kocaman olur da başarılı olursa -bu ortamda başarılı olacağına pek inanmıyorum artık- ilk olarak Sen Bizim Kocaman Gururumuzsun diyenler de yine yukarıdaki yazdıklarımı yapanlar olacaktır.

Bir de senelerdir Alex'e küçük maçların büyük adamı diyenler, Fenerbahçe'ye ne kazandırmış ki diyenler, Hagi UEFA'yı getirdi, Alex ne verdi dyenler, şimdi nedense Alex aşığı olmuş. Aralarında elbette samimi duygularını yazanlar var ama bir de zorlama Alex'e sahip çıkmak gerekir gibi davrananlar var ki bunlar hemen anlaşılıyor ve bana çok itici geliyor. Samimi duygularını belirten başka takım taraftarlarını ayırarak söylüyorum.

Hoca demiş ya, "Hırsızın hiç mi suçu yok?" diye, buna da bakmak gerekir. Geçen sene yıkılması için çabalayan tüm dış etkilere karşı direnen camia, bu sene kendi içerisinde, kendini bitiriyor neredeyse. Ayrım yapmıyorum, bu ayrılışta suçlu varsa hepsi aynı değerde, Aziz Yıldırım, Aykut Kocaman ve Alex'tir, birinin diğerinden aşağı kalır yanı yok yapılan hatalar konusunda.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Quote Originally Posted by ForsakeN View Post
    ben alexin durduk yerde böyle cümleleri uyduracagini sanmiyorum.. demistir dememistir orasini bilemeyiz ama demese bile alexin ondan daha güclü ve kuvvetli oldugunu gördük zaten.. taraftar evinin önünde saatlerce aykut kocaman ve aziz yildirim aleyhine tezahüratta bulundu

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by KanaKe View Post
    ben alexin durduk yerde böyle cümleleri uyduracagini sanmiyorum.. demistir dememistir orasini bilemeyiz ama demese bile alexin ondan daha güclü ve kuvvetli oldugunu gördük zaten.. taraftar evinin önünde saatlerce aykut kocaman ve aziz yildirim aleyhine tezahüratta bulundu
    Bir kısım taraftar bunu yaparken, başka bir kısım da ALex'i hatalı bulup Aykut Kocaman'a hak veriyordur. 10 Temmuz'da köprüye yürümeye çalışan Fenerbahçe taraftarları varken, onları şiddet kullanarak engellemeye çalışan Fenerbahçe taraftarları olduğu gibi. 3 Temmuz'da yaşananları haksız bulup başkan ve yöneticilerine sahip çıkan Fenerbahçe taraftarları varken, şike yapılmıştır diyen Fenerbahçe taraftarları olabildiği gibi.

Alex'in evinin önüne gidilmesi taraftarın tümünün Alex'in arkasında, Aykut Kocaman'ın karşısında olduğu sonucunu çıkarmaz. Alex'in evine gidenler, heykelinin açılışına gidenler, stadda Alex'e sevgi gösterisinde bulunanlar sadece Alex'e haksızlık yapıldığı için yapmıyorlar bunu. Alex'in bugüne kadar Fenerbahçe'ye verdikleri için, karakteri için yapılıyor bunlar. Orada Aziz Yıldırım ve Aykut Kocaman aleyhine bağıranlar da bana göre provakatörlerin gazına gelenler. Aziz Yıldırım karşıtları için bulunmaz bir nimet bu yaşanan. Bunu kullanmak istiyorlardır. 3 Temmuz sürecinde Aziz Yıldırım'ın taraftarı arkasına almak için yaptığı gibi yani. Hassas olunan duygularla ilgili taraftarları tetikleyici bazı eylemler bu sonuçları doğurur.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

zaten tümü arkasinda demedim ama cogunlugu arkasinda... taraftar forumlarini takip etmiyorsun anlasilan.

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Aziz Yıldırım, Aykut Kocaman ve Samet Güzel yaşananları anlatıyor şu an Ntv Spor'da.

Del Piero_10 Misafir

Samet neredeyse ağlayacak.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Şu Samet Güzel'den gınaa geldi artık, adamın Aykut Kocaman'dan fazla forsu var kulüpte. Herşeyin altından Samet Güzel çıkıyor.

Sevmediğim birisi, kulüpten ayrılsa da rahatlasam

Not: Şuan konuşmalarını dinlemiyorum konuşmalar için demedim yukarda yazdıklarımı.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Adama yazık be, arada kalmak kötü şey. Bu mevzu daha uzar.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Samet Güzel'i sevmem ancak o durumda kalmasına üzüldüm.Aziz Yıldırım'ın dedikleri yanlış olsa bile adam o anda hayatta demez böyle değil diye.Aziz Yıldırım'ın o sinirli anı baskı yaratır üzerinde.

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Nerde konuşuyorlar ?

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by RasAnt View Post
    Nerde konuşuyorlar ?
    Almanya'ya giderken havaalanında konuştular. Bitti şimdi.

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

Aziz Yıldırım'ın konuşması neydi öyle ? Okulda hocam beni böyle azarlamadı. Açıkcasını söyleyeyim,konuşma tarzından tiksindim Aziz Yıldırım'ın.
    Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Hep zaten böyle bir durumda çıkıyor Fenerbahçe diye diye taraftarın gönlünü almaya çalışıyor babasını tanımayan adamdan ne hayır gelecek göreceğiz aykut zaman diyor bekliyoruz o zamanı

Fenerbahçe için doğru olanı yapmıştır başkan ama işte böyle ayrılık olmaz böyle sensiz yaşanmaz be kaptan

Cuma günü basın toplantısına aykut kocamanda katılır büyük bir ihtimalle.

Nesil
    2008
    Yer
    İSTANBUL

Aykut Kocaman : ''Sen çok büyüksün, seni idare edemiyorum' cümlesi bana ait değildir. Samet oradaydı, o da şahittir''

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Samet'e üzüldüm resmen Alex'i ne kadar sevdigini biliyoruz iki arada kalıyor adam.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

3 Temmuz devam ediyor taraftarı bölmeye çalışıyorlar diyo. Alex'i sanki başkası kadro dışı bıraktı.

Del Piero_10 Misafir

Aykut Kocaman da olmayan otoritesini iyice sıfırladı. Aziz Yıldırım 10 dakika kameralar önünde haykırdıktan sonra söz sırası Aykut'a geliyor ve kurduğu ilk cümle; ''Başkanın söylediklerinin üstüne söylenecek fazla birşey yok.''

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

Aziz Yıldırım tutuştu.
    KURTULUŞUN YOK BAŞKAN.

Ben Alex'in başkanın dediği davranışları yaptığına İNANMIYORUM.
    Samet Güzel de eğer bunlara alet oluyorsa ona da helal olsun.

Quote Originally Posted by C h A o S View Post
    Samet Güzel'i sevmem ancak o durumda kalmasına üzüldüm.Aziz Yıldırım'ın dedikleri yanlış olsa bile adam o anda hayatta demez böyle değil diye.Aziz Yıldırım'ın o sinirli anı baskı yaratır üzerinde.
    Ne olursa olsun eğer öyle bişey olursa bence samet yalan söylemez neticede çoçukluğundan beri en sevdiğim futbolcu diyor alex için eğer alex haklı olsaydı zaten samette bırakırdı görevini

Quote Originally Posted by GebzeLi1907 View Post
    Aziz Yıldırım tutuştu.
    KURTULUŞUN YOK BAŞKAN.

Ben Alex'in başkanın dediği davranışları yaptığına İNANMIYORUM.
    Samet Güzel de eğer bunlara alet oluyorsa ona da helal olsun.
    Ben alexin başkanın dediklerini yaptığına inanıyorum nedense 1 aydır yaptıkları ortada

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

Alex napıyosa gün yüzünde yapıyo kapılı kapılar arkasından kimsenin arkasından iş çevirmiyo içerde farklı dışarda farklı davranmıyo hiç değilse.

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Aziz Yıldırım'ın mevcut profili nedeniyle kimse inanmayacak şimdi söylediklerine. Doğru olsa bile inanılmayacak. Ama ya doğruysa?

İçeride neler yaşandığı tüm ayrıntılarıyla bilinmeden "Alex'i harcadılar, defol Aziz, defol Aykut" demek çok yanlış. Aynı şekilde "yazıklar olsun Alex" demek de. Olay yaşandı. Bu çorbada Aziz Yıldırım'ın olduğu kadar, Aykut Kocaman ve Alex'in de tuzu var. Aziz Yıldırım'ın değindiği çok önemli bir şey daha vardı; birilerinin camiada ikilik yaratma çabası. Bunu da pazartesi gününden itibaren fazlasıyla görüyoruz. Camia içindeki Aziz Yıldırım karşıtlarının provokasyonları asıl etken bence bunda.

Alex napıyosa gün yüzünde yapıyo kapılı kapılar arkasından kimsenin arkasından iş çevirmiyo içerde farklı dışarda farklı davranmıyo hiç değilse.
    Nerden biliyosun ?

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Nereden biliyorsun yahu? Aziz Yıldırım ile ilgili daha önce yazdığın bir mesaja da cevap yazmıştım. Sanki 7 gün 24 saat bu insanlarla birlikteymişsin gibi yazıyorsun. Dediğin gibi olabilir, benim takıldığım senin üslubun.

Sayfa 7 / 13 İlkİlk ... 56789 ... SonSon

Mesaj Yetkileri