![]()
![]()
![]()
Adam bir adım atmış şimdi sıra bjkde
ama çok para alıyormuş bea![]()
![]()
![]()
![]()
Adam bir adım atmış şimdi sıra bjkde
ama çok para alıyormuş bea![]()
Eee Quaresma ustaTürkiye'ye getiricem diyorsan ancak böyle yüksek paralar vererek olurdu zaten. Yalnız indirime yanaşması olumlu bir hareket gibi görülüyor olabilir ama isteyeceği yeni kontratın süresi de önemli
hani sezon sonuna kadar 3,750 verip kurtulmak varken bir 3 sene daha 3 milyon ödemek var
Niyeti, planı iyice anlamak ona göre hareket etmek lazım, sonuçta bu adam buradan ayrılsa kulüp bulmakta zorlanmaz ama bu maaşları da kolay kazanamaz. Yolabildiği kadar yolmak isterler Beşiktaş'ı.
o 750 binin acısını benziniyle alış veriş masraflarıyla çıkarır rahat olun![]()
Q7'ye af yok.
Bravo yönetim ve Samet Aybaba, tebrikler hepinize. Size; Mehmet Akgünler, Holoskolar, Mehmet Akyüzler, Batuhanlar müstahak. Yattığı yerden verin 3.750'sini Q7'ye şimdi paşa paşa! Disiplin diyorsunuz Batuhan'ı alıyorsunuz, fayda sağlamıyor diyorsunuz Holosko'yu oynatıyorsunuz, para diyorsunuz Almeida'ya 2,5 milyon euro veriyorsunuz. Siz ne ayaksınız, anlamadım! Söylenecek o kadar çok söz var ki, kurallar mani oluyor. Neyse, hayırlı işler!
Çocuk gibi inatlaşmaya devam demek. Tamam, güzel. Adam yatsın yarım sezon, parayı da ödersiniz artık.
Canım FEDA olsun sana !
Trajikomik bir durum haline geldi Q7 olayı, adam sanki zorla bana 3.750 verin diye diretmiş gibi tavır takındılar, çeşitli bahaneler üretildi ancak "suç" denen şeyin parasal olduğu ortada. Kadro dışı kaldı, istenmedi, gitti gidiyor dendi takımda kaldı, yani bağ çoktan koptu. Şimdi deniyor ki Q7 3.000'e tamam diyor, BJK ise 2.500 verelim 3 senelik anlaşalım diyor, burada bir tezat yok mu sizce de ? Oynat 3.000'e adamın piyasası varken iyi kötü satarsın, böyle körelmiş haliyle çok zor satabilmek. Üstelik takımda bir tek Fernandes var tekniği üst düzeyde olan.
Yahu adamın kapı gibi sözleşmesi var,neyin kafasını yaşıyor bu yönetim onu anlamıyorum.Adamı oynatmayarak parayı vermekten mi kurtuluyorsun yoksa taliplerinin artmasını mı sağlıyorsun? Offf arkadaş offf,ne zaman bu kulübün başına adam gibi bir yönetim gelecek.
So what?
Saike
Yönetimin bu tutumu ilginç geliyor bana.Bu adama koca yaz talip çıkmamış devre arası mı çıkacak ? Kaç ay oynamadığı halde.3'e de düşürmüş imzalayın oynatın işte adamı.Talibi çıkarsa da satarsınız.Böyle olmayınca zarar iki katına çıkıyor.
Şöyle bir durumda var ; Samet Aybaba Quaresma'yı oynatmadan nasıl karar veriyor ? Adamı oynat, beğenmezsen almazsın.
Canım FEDA olsun sana !
Valla bu iş bana bile garip gelmeye başladı. Demek ki adam bedava bile yapsa kabul edilmeyecek, ilginç.
FM Gazetesi
İşin komik yanı, bizim derdimiz Quaresma'nın disiplinsizliğiyle, formsuzluğuyla diyorlardı. Para 3. planda diyorlardı. Hem adam 3 milyona tamam demiş, sen gelmişsin 2.5 diyorsun. Hadi diyelim pazarlığın sonuna kadar gideceksin, e demezler mi niye 2.5 milyondan 3 yıllık yeni sözleşme öneriyorsun diye? Madem derdin para 3 milyona tamam de adam sezonu bitirip gitsin, eğer 2.5 istiyorsan 3 yıllık önermenin disiplinsizliğiyle de formsuzluğuyla da bir bağlantısı kurulamaz.
Steam ID: fotosuki
Şahsen istemiyordum takıma dönmesini ama Sivasspor maçından sonra şunu anladım ki dönüşü Fernandes'i rahatlatır. Takıma geri dönmesi Fernandes'in 2 değil 1 rakip oyuncu ile markaja alınması demek. Sahadaki varlığı bile takıma bir şeyler katabilir. Yönetim bu konuda işin bokunu çıkardı. Sonuçta bu adama bu parayı ödeyeceksin. Eğer amaçları yıldırmak ise zor o iş. Adam parasını çatır çatır alacak sonuçta. Hazır az çok demeden indirim yapmışken takıma döndürülmeli. 750 bin az para değil. Yönetim olan olmuş deyip yola devam etmeliler.
Beşiktaş'ın yeni stat projesi konuşuluyor NTVSpor'da.
FM Gazetesi
Açıklamalar sadece stadyum ile ilgili değilmiş aslında izleyince anladım. IMG / Doğuş ortaklığında bir anlaşma imzalanmış. Sportif anlamda bir anlaşma ama tam olarak geniş bir açıklama yapmadı henüz Fikret Orman. Daha sonra geniş bir açıklama yapılacakmış. Ama stadyum ile ilgili de bu anlaşma dahilinde bir şeyler yapılacakmış. Bir basın mensubu "maketi ya da projeyi görebilecek miyiz" dedi, Fikret Orman'da "Ben bu tip şeyleri konuşmayı sevmiyorum ama hazır olunca göreceksiniz" dedi.
FM Gazetesi
Beşiktaş Kulübü, bugün IMG Doğuş Konsorsiyumu ile Stadyum projesinin tasarımı ve geliştirilmesi, stadyum yönetimi, stadyumun farklı ticari faaliyetlerle ilgili olarak kullanılması sonucunda ek gelir yaratılması, Şirketimize ait ticari hakların satışı (sponsorluk, reklam ve loca ile vip koltuk satışı) vb.konularda iş birliği yapılması amacıyla sözleşme imzadı.
Beşiktaş Kulübü Fikret Orman yaptığı açıklamada; "Öncelikle değerli misafirlerimiz IMG yönetimine hoşgeldiniz diyorum. Bugün benim ve kulübüm için çok önemlki bir gün. Ben ve arkadaşlarım çok arzu ettiği bir gelişmenin ilk adımını atıyoruz. Dünyanın en önemli şirketlerinden biri olan IMG Doğuş ile ilk imzayı biz atıyoruz. Bu anlaşmanın esas bacağı pazarlama ve marketingdir. İnsanların bir birine daha yaklaştığı bölgesinde önemli bir güç olan Türkiye'de dünya çapında oyuncu olmamız gerekiyor. Bizde bu grupta uzman olan IMG ile iş birliği yapıyoruz. Bizim için en önemli olan kısım pazarlama kısmıdır. Kendim ve yönetim kurulu arkadaşlarım adına böyle bir anlaşmaya zemin oluşturduğumuz ve ilk adımı attığımız için çok mutluyuz. İyi bir başlangıcın hayırlara vesile olmasını diliyorum. Bu anlaşma iyi niyet anlaşmasıdır. Gerçek anlaşmamızı ileri ki haftalarda yapacağız. Bu süreç itibari ile 10 senelik bir anlaşma. Detayları ile ilgili bilgileri daha sonra açıklayacağız. Stadın maketi kamuoyununu heyecanlandıran bir durum. Hazır olduğunda herkes görecek. " dedi.
İmza töreninin ardından Beşiktaş Kulübü, KAP' a açıklama yaptı.
Yapılan açıklamada;
Şirketimiz ile IMG Doğuş Konsorsiyumu arasında;
Stadyum projesinin tasarımı ve geliştirilmesi, stadyum yönetimi, stadyumun farklı ticari faaliyetlerle ilgili olarak kullanılması sonucunda ek gelir yaratılması, Şirketimize ait ticari hakların satışı (sponsorluk, reklam ve loca ile vip koltuk satışı) vb.
konularda iş birliği yapılması amacıyla iyi niyet anlaşması (LoI) imzalanmıştır.
FM Gazetesi
Beşiktaş Teknik Direktörü Samet Aybaba, 3-0 yenildikleri Fenerbahçe derbisi sonrası, 3 haftadır düşüş yaşadıklarını ve bu durumun kendilerine yakışmadığını söyledi.
Aybaba, Fenerbahçe derbisi sonrası katıldığı basın toplantısında, derbiyi birkaç kurguda planladıklarını belirterek, ''2 haftadır aksayan sol kanada önlem almak istedik. Burada değişiklik yaptık. 'Oyuna baskıyla başlayalım, rakip Avrupa kupası maçı oynadı, yorgundu, hata yaptırırız' diye düşündük. İkinci yarıda da süratli oyuncularımızı kullanarak sonuca gitmek istedik. Fernandes gibi bir oyuncumuzun basit bir topu kaptırması sonrası golü yedik ve dengeyi kaybettik. İkinci yarıda da 10 kişi kalınca bu sonuç geldi.''
''3 HAFTADIR DÜŞÜŞ YAŞIYORUZ''
''3 haftadır bir düşüş yazıyoruz ve bu bize yakışmadı'' diyen Aybaba, ''Böyle görüntü vermemeliydik. Oyuncularımızda bireysel düşüş de var, takım olarak da düşüş var'' ifadelerini kullandı.
Aybaba, şampiyonluk şansları ile ilgili bir soru üzerine, ''8 puanımız var. Daha bu konuda yorum yapmak için erken. Devre arasına kadar alabileceğimiz maksimum puanı almak istiyoruz'' diye konuştu.
''BU OYUNCULARA KALDIYSAK VAY HALİMİZE''
Solda sıkıntı yaşadıklarının hatırlatılıp, kadroya alınmayan Burak Kaplan ve Tanju Kayhan'ın durumlarının sorulması üzerine Aybaba, ''Biz bu oyunculara kaldıysak vay halimize. Beşiktaş'ın uzun süre içinde olmalarına rağmen fazla şans bulamamışlar. Beşiktaşız, büyük takımız, kötü günler geçirebiliriz ama hiçbir zamana oyuncumun eksikliğinden yakınmayacağım. Başka yapacağım bir şey yok. Biz camiamızla birlik içinde olarak bu günleri atlatabiliriz. Elimizdeki mevcut oyuncuları en iyi şekilde değerlendirmek amacındayız'' ifadelerini kullandı.
Aybaba, liderle aralarında 6 puan olduğunu, Fenerbahçe ile puan farkının da 4'e çıktığını kaydederek, ''Futbolda her şey olabilir. Ama böyle oynarsak olmaz. Bundan sonra toparlanmamız lazım. Milli takım kampı tesislerimizde olacak, biz Antalya'ya gideceğiz. Oturacağız, konuşacağız, yapmamız gereken hamleleri deneyeceğiz'' dedi.
''İSTİFA EDECEK MİSİNİZ?''
Bir basın mensubunun alınan bu kötü sonuçların ardından hep istifa konusunun gündeme geldiğini belirtip, ''İstifa etmeyi düşünüyor musunuz?'' sorusuna Aybaba, ''Çok güzel bir soru. Siz istifa etmeyi düşünüyor musunuz. Sanırım uzun süredir çalışıyorsunuz, hata yaptığınızda hiç istifa etmeyi düşünüyor musunuz? '' şeklinde bir soruyla karşılık verdi.
Ne kadar talihsiz açıklamalar. Tanju ve Burak'a saygısızlık yapmış. Ama bilmiyor ki çoğu kişi o göreve geldiğinde onun için de aynısını söylemişti. Yazık...
Kadro darlığından, eldeki imkanlardan falan şikayet etmiş; fakat elinde kullanabileceği futbolcular varken onları kadro dışı bıraktığı yetmezmiş gibi, üstüne saygısız ifadeler kullanıyor. Şaka gibisin Aybaba!
Bir FEDA da sen deyip GİTsen ne de güzel olacak ya...
Tanju bize gelmeden once takiminda +40 maca cikiyor diye duymustum bize geldi 5 maca cikamaz oldu.Aybabada gelecek yok.
Samet hoca kendine gel. Takımın başına geldiğinden beri destekliyordum ancak G.Antep, Sivas ve Fenerbahçe maçlarından sonra oynanan futbola bakınca pişman oldum.
Canım FEDA olsun sana !
Bugün izlediğim Beşiktaş dan formayı, Fernandes'i Sivok'u çıkar kümeye oynar.
Bence Querasma konusunu çözmeleri gerekirdi.
Ne kadar sorunlu olursa olsun bu adam takıma kalite hucumda güven yaratıcılık ve her an skor değiştirebilme olasılığını getiriyor.
Bugünkü maçta diri bir Querasma olsa bu kadar kötü bir futbol ortaya çıkmazdı.
Keza ilk haftalardaki Galatasaray maçında da ikinci yarı bir Querasması olsaydı Beşiktaş o maçı farka götürebilirdi.
Bu sezon izlediğim iki maçı da buydu Beşiktaş'ın ikisinde de Querasma'nın kesinlikle takıma kazandırlması gerektiğini gördüm.
Bir de tabi Rıdvan Dilmen tabiri ile eli ayağı düzgün bir santrafor..
Mesela Kalu Uche yi Kasımpaşa yerine Beşiktaş alabilseydi Querasma Uche gibi isimler ile takım üst sıraların takımıyım derdi en azından.
Bu takımı çok kötü günler bekliyor onu söyleyeyim. Ama bunu sadece bu sene için söylüyorum. Geleceğimiz çok parlak çok!
Necip Uysal - Bu sene harika bir çıkış gösteriyor. Bence takımın lideri gibi görünen oydu bugün
Hasan Türk - Tip olarak Guti'ye çok benzetiyorum. Oyun tarzı konusunda da çok memnunum ve gelişmeye inanılmaz açık bir çocuk. Soğukkanlı, iyi pas dağıtıyor, şutları güzel.
Oğuzhan - Henüz daha ne olduğunu göremedik fazla ama kumaşı belli.
Bunlar takıma adapte oldukça ve gelecek sene takıma eksik yerlere takviye yaptıkça adam olacaktır takım kimse moralini bozmasın. Zaten seneye 5 yabancıya inecek. O zaman göreceğiz herkesi![]()
FM Gazetesi
Bugün Fenerbahçe 5 yabancı ile oynadı. 5 yabancıya inince Beşitaş avantajlı olmayacak. Aksine Fenerbahçe ve Galatasaray'da yerli rotasyonu çok geniş. Bu konuda zaralı çıkan yabancıların kalitesi ile ilerleyen Trabzonspor ve Beşiktaş olur. Yerli rotasyonun kalitesi de zayıflamış durumda Beşiktaş'ın.
Beşiktaş'ın bu yerli oyuncularının rekabeti arttırabilmesi için en az 2 sezona ihtiyaçları var bence. Onun da garantisi yok. Çok fazla iyimser olduğunu düşünüyorum.
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
yabancı sayısı seneye değil ondan sonraki sene 5 e düşmücekmiydi kademeli olarak düşücek deniliyodu hatta seneye 6+2 olcak ondan sonraki sene 5+3
Katıldığımı söyleyemem. Necip'in tavanı bu bence, daha fazla şey beklememek lazım. Hasan için bir şey söyleyemem fakat bir oyuncu en iyi gelişmeyi takım iyi giderken gösterir diye düşünüyorum. Aynı şekilde Oğuzhan'ı da pek göremedik Samet Aybaba onu tutmadı gibi.
Ayrıca yabancı sayısıyla sahadaki oyunun hiç alakası yok. Hadi gelecekte yabancı sayısını önemli bir faktör olarak düşünelim sonra da Beşitaş'ın milli takıma kaç oyuncu gönderdiğine bakalım. Eğer milli takıma 5-6 oyuncu gönderilseydi o zaman Beşiktaş için bir avantaj söz konusu olabilirdi. Fakat tam tersine yabancı sayısı ne kadar azalırsa Beşiktaş için işler o kadar zor olur.