Antudan güzel bir yazı.
Ben artık yazmaya üşendiğim için paylaşıyorum genel hatlarıyla katıldığım bir yazı.

KOCAMAN masalcı
- Düzen kurban istiyor‚ teknik direktörlüğü bırakıyorum.
- Daum´un yerine gelmek gibi bir düşüncem asla yok. Bu hem kendimi‚ hem Fenerbahçe´yi inkar etmek olur.
- Yapamayacağımı düşündüğüm an istifa ederim.

Maçlardan sonra bahane üretir
- Yağmur yağdı
- Rüzgar esti
- Zemin bozuktu
- Erken gol attık planımız bozuldu
- Erken gol yedik planımız bozuldu
- Çok motive olduk
- İyi motive olamadık
- Test maçıydı
- Oyuncularım suçlu

Böyle uzar gider.

Kendisi orta sahaya futbolcu arar‚ taraftar istedi mi buna transfer histerisi der. Sonra gider orta saha alır.

Teknik direktör takımı olmaktan bahseder‚ ama bir başkan takımı haline getirir. Başkan gelip soyunma odasına inmeden otorite kuramaz. Sonra gelip teknik direktör takımı olmaktan bahseder.

Pas oyunu ve pas kalitesi der‚ takımın kaliteli pas yapabildiği yer iki stoperin arasıdır. Orta sahayı pasla geçmekte zorlanır.

Bizim baskın yönümüz pas ve bunda ısrar edeceğiz der‚ 1 hafta sonra takım daha direk bir oyun tarzına geçer.

Kondisyon problemi iddialarına güler‚ Avrupa´yı yakalamak için en kolay hedefi takım koşusu olarak belirler. 3 sene sonunda takım ligin en az koşanıdır oysa. 3 sene önce teslim aldığı takımın bile gerisindedir.

İşte böyle bir senettir sözleri...

KOSKOCAMAN masalcı

- 2007´de Avrupa´da final oynayacağız.

- Capello´yu alabilirdim.

- İstifa ediyorum.

- İstifa demedim‚ görevi bırakıyorum dedim.

- Denizli maçı ile ilgili elimde belgeler var.

- Sonra konuşacağım.

- Bu takım yürüye yürüye şampiyon olmalıydı.

- Sevilla´nın forvetleri bizde olsa final oynardık.

- Ronaldinho´yu alabilirdim.

- Betondan da anlarım futboldan da.

- Kadıköy´e yıldız yağdıracağım.

- Aragones kafama en uygun teknik direktör.

- Söz veriyorum bu sene Şampiyonlar Ligi´nden uzak kaldığımız son sene olacak.

- Fenerbahçe Kulübü´nün şikeden suçsuz olduğu anlaşılana kadar‚ Fenerbahçe´nin havuzda olmamasını sağlayacağız.

- 3 yıl sonra Fenerbahçe´nin kasasında 1 milyar dolar olacak.

Masallara devam... Bir varmış‚ bir yokmuş. Evvel zaman içinde‚ kalbur saman içinde...