Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
40. You may not vote on this poll
  • Mönchengladbach kazanır

19 47.50%
  • Berabere biter

8 20.00%
  • Fenerbahçe kazanır

13 32.50%
1 ile 30 arası toplam 255 sonuç

Konu: Mönchengladbach - Fenerbahçe | Avrupa Ligi C Grubu

Hybrid View

Quote Originally Posted by petrol_fb12 View Post
    Ben Semih Kaya'yı ilk kez fatih terimle duydum..emre colak'da ilk kez onunla duydum....
    Valla o senin ayıbın o zaman. Semih Kaya 3 4 sene once Bulent Korkmaz hoca iken Uefa Avrupa ligi maçlarında Meira'nın yerine oynamıştı. Hatta harry kewell ile cift stoper oynadılar Emre colak da bayadır sonradan oyuna girer oynardı hatta bir maçta forvete cok yakın mevkide oyuna girmiş gol bile atmıştı. Onları fatih terim yetiştirmedi. Şans verdi ki sen de böyle diyorsun zaten dogru diyorsun. Fakat bu oyuncuların hiç biri Gs da yıllarca yedek takımda oynamadan yedek klubesinde cicek acmadan ilk 11 olmadı. Kısacası salih'in de zamanı var Recep'in de...

Nesil
    2006
    Yer
    2 kıtada birden olandan;)

Quote Originally Posted by davidvilla View Post
    Valla o senin ayıbın o zaman. Semih Kaya 3 4 sene once Bulent Korkmaz hoca iken Uefa Avrupa ligi maçlarında Meira'nın yerine oynamıştı. Hatta harry kewell ile cift stoper oynadılar Emre colak da bayadır sonradan oyuna girer oynardı hatta bir maçta forvete cok yakın mevkide oyuna girmiş gol bile atmıştı. Onları fatih terim yetiştirmedi. Şans verdi ki sen de böyle diyorsun zaten dogru diyorsun. Fakat bu oyuncuların hiç biri Gs da yıllarca yedek takımda oynamadan yedek klubesinde cicek acmadan ilk 11 olmadı. Kısacası salih'in de zamanı var Recep'in de...
    epic fail...

semih oynatılamadığı için kewell stoper oynadı zaten hocam, ya unuttun ya da bilmiyorsun.

Quote Originally Posted by ForCimbom View Post
    epic fail...

semih oynatılamadığı için kewell stoper oynadı zaten hocam, ya unuttun ya da bilmiyorsun.
    Oynamadı o maç dogru sen söyleyince hatırladım ben semih oynasın diyenlerdendim neyse,
    ama o sezon oynadı ligde yanlış mıyım ? Sonuçta Semih Kaya ne zamandır var. Demek istedigim buydu. Yani dikkatı çekmek istediğim yer buydu

Nesil
    2006
    Yer
    2 kıtada birden olandan;)

Oynamadı o maç dogru sen söyleyince hatırladım ben semih oynasın diyenlerdendim neyse,
    ama o sezon oynadı ligde yanlış mıyım ? Sonuçta Semih Kaya ne zamandır var. Demek istedigim buydu. Yani dikkatı çekmek istediğim yer buydu
    doğru haklısın şans verme konusunda göreceli olarak iyiyiz ama altyapıdan çıkan adam potansiyelli olmayınca işe yaramaz. semih maalesef potansiyeli çok yüksek bir adam değil mesela. emre çolak da öyle.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by ForCimbom View Post
    doğru haklısın şans verme konusunda göreceli olarak iyiyiz ama altyapıdan çıkan adam potansiyelli olmayınca işe yaramaz. semih maalesef potansiyeli çok yüksek bir adam değil mesela. emre çolak da öyle.
    abi yetenekli cem sultan vardı da ne yaptılar?
    oynatmayıp yolladığımız servet abisiyle tartıştı diye yolladılar adamı.Bu ülkeden bir halt olmayacağa benziyor.

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by petrol_fb12 View Post
    Aykut Kocaman beğenmiyorum geldiğinden beri..teknik direktör olarak görmüyorum...Onun için..fener kazansada..kaybetsede...O adam benim gözümde teknik direktör değil...Salih uçan oynatmasa o adamı küstürür..sonra kazanamak için 1 yıl onun için uğraşır..oyuncu psikolojisi cok farklı bir şey..
    Maç saati yaklaşmışken zamanı değil bunu yazmamın. Bir yandan da erkek basketbol takımının maçını izliyorum Amacım tartışmayı uzatmak da değil o yüzden ama Joachim Löw bu takımdan stajyer diye diye, teknik direktör değil diye diye gönderildi. Şimdi bir takımın başına getirmek için dünyalar verilir. Çok sabırsızız maalesef.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Semih Kaya..Gecen sezon hariç..Hayatında..sadece "4" süper lig cıkmış...Kartalspor'da bank asya'da "18"..maça cıkmış...Fazla uçmuşsun Gecen sene'de 24 maça cıkmış....

Quote Originally Posted by erdem344 View Post
    sportif direktör ve teknik direktör zaten

Quote Originally Posted by ommix View Post
    Salih Uçan sürekli milli takımlara çağırıldığı için doğru düzgün takımla antrenman yapamadı ve bu yüzden kadroya alınmıyor
    Umarım alır kadroya..Recep Niyaz için bu kadar ısrar eden...bir teknik heyet bu cocuk için'de ısrarcı olur..yoksa bir yetenek daha silinir gider..

Mesaj Yetkileri