İnşallah bugün takımımız gereken reaksiyonu gösterir ve 3 puanı alarak ortamı biraz yumuşatır
İnşallah bugün takımımız gereken reaksiyonu gösterir ve 3 puanı alarak ortamı biraz yumuşatır
Bugün beklediğim 11 ve dizilim.
4-4-2 ile
4-3-3 ile
...
Krasic tam hazır değil , Caner-topuz olacak kanatlar deniyor. Topu ileri götürmede sıkıntı yasarız. Krasic oynasa bile topuz kesik yemez , Caner oynamaz![]()
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
@balde_mir_07
1.si zaten ideal dizilisimiz olacaktir, umarim bu aksam oyle cikariz. baroniyi falan istemiyorum acikcasi bu aksam. olacaksa da 2li ortasahanin oyuncusu olsun. gladbach 6 mactir kazanamiyormus, takim olarak kapasiteleri belli sonucta. bizim takimin potansiyeliyse ortada. cok rahat gecebilecegimiz bir mac olmali normal sartlar altinda. ozellikle 2.yari performansimizi cok merak ediyorum, macin kirilma noktasi dakika 61 olacaktir. direncimiz devam ederse rahat kazanir, kronik olan fizik dususu yasanirsa 1 puana razi olur hatta kaybedebiliriz.
Orta sahada topal topuz raul uclusu kanatlarda kuyt ve krasiç oynar bence en mantıklıso da bı geliyor bama
Krasiç ne zaman tam hazır olacak acaba ? Sezon bittikten sonra mı : )
Fenerbahçe topu ileri götürmede hiç bir zaman sıkıntı çekmez yeter ki oyunu ileride oynamayı kabul etsin kendi sahasında değil.
Topuz'un kesik yemesinin çok zor olduğunu bu konuda önceki mesajımda yazmıştım. Bu benim gönlümden geçen kadrolar ama bir kanada önce Kuyt sonra Krasiç alınmasına rağmen Kocaman'ın gönlünden bir türlü kopmayan Topuz var : )
...
60-70'ten sonra sadece fizik olarak değil kafa olarak da düşüyoruz. Bu kulüpten tonla para kaldıran oyuncuların bu kadar sorumsuz olmaması gerek. Bu sorumsuzluğu taşıyacak oyuncu kim olursa olsun cezasını çekmeli, çekmeli ki oyuncular taşıdıkları formanın basit bir forma olmadığının farkına varmalı.
Topuz orta alanda Topal'ın yanında oynarsa verimli olabilir ama orta alanda önde oynayadığında ortadan kayboluyor : ) Önde takır takır oynayabilecek çok kral bir adam var ama onu da Kocaman oynatmaz ; Recep Niyaz.
...
İzlemeyi düşünmüyordum ama dayanamadım vazgeçtim.
Şu an kötü günler geçiren iki takım olacak sahada. Gladbach geçen sezonki mükemmel futbolunda uzak, Reus ve Dante gibi önemli iki ismin gidişini kaldıramamış bir takım görünümünde.Kalecileri Ter-Stegen'i oyundan tanıyoruz, yalnız onun oynamama ihtimali var.Kendisi oynamak istiyor fakat Heimeroth oynayabilir Stegen'in sakatlığından dolayı. Defanslarında Dominguez oynamayacak sanırım.Ağır defansları var, ama hiç bir zaman bunu avantaja çeviremediğimiz için, bundan bir avantajmış gibi konuşamayacağım.Arango'nun kalitesi tartışılmaz Gökhan'ın çok dikkatli olması gerek.Sadece Gökhan'ın değil ön libero ve stoper mevkilerindeki oyuncularımızın da dikkatli olması gerek Arango'ya karşı çünkü çok gezerek oynuyor sadece solda kalmıyor ve her an çapraz kontra top veya ara pası atabiliyor.Herrmann'ın da oynamayacak olması yönünde haberler var bazı yerlerde. Umarım doğrudur. Herrmann çok tehlikeli bir oyuncu. İleride oynayabilecek durumdaysa Luuk de Jong ve Hanke tarz olarak çok çekindiğim oyuncular olmasa da defansımıza güvenmediğim için ne olacağı belli olmaz.
Bizim durumumuz malum, hiç girmiyorum. Rakip de gerçekten sıkıntıda. Son hafta malumunuz 5 yediler Dortmund'dan.
Maçı kazanırsak gruptan çıkarız.Bunun bilincindedir oyuncularımız ancak bu bilinci sahaya ne kadar yansıtabilirler görmek lazım.Öncelikle yenilmemeye oynatılacağımızı düşündüğüm için net konuşamıyorum.
Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.
Aykut Yıldırım..Fenerbahce muhtemel 11: Volkan - Gokhan, Bekir, Egemen, Hasan Ali - M.Topal, Cristian, Meireles - Kuyt, Caner, Sow 4-3-3
yabo dayı ve mehmet topuz sakatmış
4 1 2 2 1 dizilişi
Ben izlemeyi düşünmüyorum, adına ister böyle Fenerbahçelilik mi olur diyin.
İster destekleyin, yine de izlemek gibi bir amacım yok..
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
yobo sakatsa işler Allah'a emanet.
bence işi sağlama almak için 3 orta saha çıkarız yobo nun yokluğunda topal daha yakın olur defansa
Bu takım pas mas yapamaz..hepsinin özelliği defansif olması defansif adam hiç bir yerde pas yapamıyor..oyunu çift taraflı oynayacak orta saha yok...Appiah bile...Raul'dan daha iyi oyuncudur kalite olarak (CHELSEA İYİ OLMASA YOLLAMAZDI)....Mehmet topal..top keser uzun şut atar..pas yapabilicek adam yok takımda..sonra cıkmış pas diyor...Kadroya baktığımda oyunu Çift taraflı oynayacak bir kişi ...Salih Uçan ! Onuda kadroya almıyor..yazık olucak o cocuğa bizim takımda..keşke galatasaray gitseydi...Orda fatih terim onu parlatırdı..sonra satırdı..bizim takım yetenek harcama ustası..
Chelsea iyi olsaydı yollamazdı nasıl bir düşüncedir
Sırf hocaya sallamak için neler söylüyosunuz
@erdem344
Gecen sene 20 hafta danny bir kez izledim...dedim ki bu adamı fener alsın Egemen-yobo'dan cok daha kaliteli defans...Danny galatasaray aldı..Performansı üstüne koyarak devam ediyor...Şimdi tekrar yazıyorum...gaziantepspor bursa macında izlediğim bir defans vardı..BINYA AUGUSTIN GILLES...Hikmet hoca defans denemiş..Güzel bir performans sergiledi...Olay oyuncuya nasıl bakıcağanla alaklı..o mevkide sana neler veriyor...Chelsea cok parası var..Sepetteki çürmeye başlayan elmaları atmış...
Fenerbahce bu maçı kaybedecek...Çünkü takımdaki otorite başkanın elindiyken bu iş zor..
Salih Uçan hazırlık macında izledim sadece..diğer maclarda ...izlemedim bir arkdaş bahsediyordu...bir cocuk var salih diye...iyi topçu diyordu kesin avrupa'ya gider diyordu..harcanıyor oralarda...Ordan duydum izlemedim....Ama hazırlık macında performansı beni cok etkiledi..rakip takım atağa kalktığı defans geliyordu...top fenerdeyken..hucumdaydı...videosunu izledim..attığı paslar cok iyimiş...Bu kadar söylerim...İzlemedim...
Meireles Çürük elma'dan kastım Yaş 29....Dikkat ediyorsan artık büyük kulupler...gençleşmeye gidiyor...Bütün oyuncularını 20-22 yapmak istiyor..bunun en güzel örneği..Dortmund 22-23-24 yaşındaki topcular var...Çürük elmadan kastım buydu...
Ülkemizdeki genel futbol yorumlayan taraftar profiline güzel bir örnek var yazdıklarında.
"Bir arkadaşım söyledi, çocuk çok iyiymiş". Bir kez izlemişsin ve arkadaşının söylemine dayanarak diyorsun ki "Oyunu çift taraflı oynayan sadece Salih Uçan var, çocuğu harcıyoruz". Bir kez maçını izleyerek, arkadaşının da söylemleriyle; her gün antremanda beraber olan, izleyen hocasının kadroya almaması için tepki gösteriyorsun. Bu oyuncularla her gün beraber olan, her gün onlarla çalışan teknik direktör bilmiyor izleyip transfer ettiği Salih Uçan'ın iyi olduğunu ama bir maçını izleyen bizler harcandığını söylüyoruz.
daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
Özür diliyerek söylüyorum...ama...Galatasaray'ın defansı olan SEMİH KAYA..Bundan 2-3 sene Stada alınmıyordu "TİPİ" yüzünden şu anda...nerde...Şampiyonlar liginden...yaş kaç ? 21...Önemli olan bir oyuncuya güvenmek...Benim futbol profilim sağdan soldan kulaktan "DOLMA" duyumlarla..Değildir..tanıyormusun diye sormuş bende cevabını verdim..Ben oynadığı mevkide rolune bakarım..o mevkide sana neler verebiliyor..Bir maçtan izlediğim eğer hazırlıkta böyleyse ligde nasıl olur dedim..Ben Semih Kaya'yı ilk kez fatih terimle duydum..emre colak'da ilk kez onunla duydum...Bunların gencecik oyuncular daha galatasaray uzun yıllar hizmet eder...Salih Uçan hazırlık macında izledim..beğendim...Yoksa izlemediğim bir oyuncu hakkında yorum yapmam...Ayrıca..ismini Duymadım desem duymadım derim..saygılar...
Ayrıca bir not daha:Aykut Kocamanı teknik direktör olarak görmüyorum..Onun için o cocuğu görmemesi normal..Recep Niyaz tanınan şans ona neden tanınmıyor ??? Mehmet topal..hadi neysede..Raul Miereles..Gereksiz bir transferdi...Boşuna boşuna para harcadık..
Last edited by petrol_fb12 : 04.Ekim.2012 at 15:55 Reason: Not Düştüm..
Adını duymadın demedim zaten. Sen 1 maçını izlemişsin, oynatmayan hoca her gün çalışmasını takip ediyor. Vurgulamak istediğim buydu. Seninle ilgili değil, düşünceyle ilgiliydi yazdıklarım.
daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
Salih Uçan sürekli milli takımlara çağırıldığı için doğru düzgün takımla antrenman yapamadı ve bu yüzden kadroya alınmıyor
Valla o senin ayıbın o zaman. Semih Kaya 3 4 sene once Bulent Korkmaz hoca iken Uefa Avrupa ligi maçlarında Meira'nın yerine oynamıştı. Hatta harry kewell ile cift stoper oynadılarEmre colak da bayadır sonradan oyuna girer oynardı hatta bir maçta forvete cok yakın mevkide oyuna girmiş gol bile atmıştı. Onları fatih terim yetiştirmedi. Şans verdi ki sen de böyle diyorsun zaten dogru diyorsun. Fakat bu oyuncuların hiç biri Gs da yıllarca yedek takımda oynamadan yedek klubesinde cicek acmadan ilk 11 olmadı. Kısacası salih'in de zamanı var Recep'in de...
Bekir-Egemen ikilisi çok sakat bir ikili.Eğer Yobo oynamazsa çok sıkıntı yaşar Fenerbahçe.
benim bildiğim de öyleydihakan balta - kewell oynadı hatta hamburg maçıydı
![]()
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."
Evet Balta - Kewell ikilisiydi o . Karıştırmış arkadaş. Zaten konu gereksiz uzadı . Yöneticiler bi el atsın şuraya artık rica edicem Gladbach-Fener maçına dönelim![]()
Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.
Semih Kaya..Gecen sezon hariç..Hayatında..sadece "4" süper lig cıkmış...Kartalspor'da bank asya'da "18"..maça cıkmış...Fazla uçmuşsunGecen sene'de 24 maça cıkmış....
![]()
Umarım alır kadroya..Recep Niyaz için bu kadar ısrar eden...bir teknik heyet bu cocuk için'de ısrarcı olur..yoksa bir yetenek daha silinir gider..
Aykut Kocaman hiç dönüp kenara bakmıyor mu acaba. Serdar Kesimal'i neden bu kadar çabuk gözden çıkartabiliyor eğer sakatlığı yoksa tabi. Egemen formsuz. Bekir geçen sezon ki oynadığı maçlarda iyi performans sergileyen Bekir'den eser yok. Biraz forma şansı bulmayan oyunculara yönelse bunlar hiç başına gelmeyecek. Gökhan Gönül'de formsuz keza onun yerine Orhan Şam'ı oynatsa fena mı olur. Üç kulvarda mücadele edip devamlı aynı oyuncuları sahaya sürersen en fazla devre arasından sonra oynayacağın 5 maçtan sonra patlarsın. Daum döneminde bunun sıkıntısını Fenerbahçe çekti. Hep aynı ilk 11 hep aynı oyuncuları oynata oynata Avrupa liginde Lılle maçına 575858 tane eksikle çıkıp tur gitmişti. Hoş gerçi her transfer edilen oyuncuya garanti oynama şartı koydurur isen olacağı bu. Bu bir Fenerbahçe için geçerli değil bütün takımlar için geçerli.