Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
40. You may not vote on this poll
  • Mönchengladbach kazanır

19 47.50%
  • Berabere biter

8 20.00%
  • Fenerbahçe kazanır

13 32.50%
1 ile 30 arası toplam 255 sonuç

Konu: Mönchengladbach - Fenerbahçe | Avrupa Ligi C Grubu

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

ilk yarıda...orgnize atak yapamadan..bütün topları orta saha'da kaybederek...Duran toplardan 2 gol..bulduk rakibin'de duran toplara zaafından iyi yararlanıyoruz..İki takımda futbol adına bir oynamıyor...Şu ana..Kadar..

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Quote Originally Posted by petrol_fb12 View Post
    ilk yarıda...orgnize atak yapamadan..bütün topları orta saha'da kaybederek...Duran toplardan 2 gol..bulduk rakibin'de duran toplara zaafından iyi yararlanıyoruz..İki takımda futbol adına bir oynamıyor...Şu ana..Kadar..
    Bende sırf izleyelim bakalım ne değişmiş diye izledim.

Ancak sen bunları söyleyince yanlış maçı mı izledim acaba ?

O önde baskıyı Alex varken yapamazdı bu takım.Önde baskı sayesinde kafadan 4-5 pozisyonları gitti adamların.

Ayrıca rakipte öyle süper organize bir gol atmadı.

Evet sistem olarak öyle ağım şahım bir değişiklik yok ancak bunları göz ardı etmemek gerek.Özellikle halen o aldığımız topu kaleciye atma huyumuz gitmedi gitmezde.
    Last edited by Kaka Leite : 05.Ekim.2012 at 00:00 Reason: Gol karıştırma :D

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by ThreepWooD View Post
    Bende sırf izleyelim bakalım ne değişmiş diye izledim.

Ancak sen bunları söyleyince yanlış maçı mı izledim acaba ?

O önde baskıyı Alex varken yapamazdı bu takım.Önde baskı sayesinde kafadan 4-5 pozisyonları gitti adamların.

Ayrıca rakipte öyle süper organize bir gol atmadı.

Evet sistem olarak öyle ağım şahım bir değişiklik yok ancak bunları göz ardı etmemek gerek.Özellikle halen o aldığımız topu kaleciye atma huyumuz gitmedi gitmezde.
    Adamlar 2.golü yedikten sonra dağıldılar..Bu normaldir..her takımın başına gelir...1-0 ..2-1 takım bir süre şok geçirir...Aynı maçı izliyoruz sadece farklı yorumluyoruz Ben sadece.. ilersi için gene ümit vermiyor diyorum fenerbahce...yine duran toplara bel bağlıyoruz...Orginize ataklar yapmamız lazım..pas trafiğini iyi ayarlamamız lazım..

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by petrol_fb12 View Post
    Adamlar 2.golü yedikten sonra dağıldılar..Bu normaldir..her takımın başına gelir...1-0 ..2-1 takım bir süre şok geçirir...Aynı maçı izliyoruz sadece farklı yorumluyoruz Ben sadece.. ilersi için gene ümit vermiyor diyorum fenerbahce...yine duran toplara bel bağlıyoruz...Orginize ataklar yapmamız lazım..pas trafiğini iyi ayarlamamız lazım..
    Zaten Aykut Hoca olduğu sürece takım Barça gibide oynasa seni tatmin edemez. Ayrıca ümitsiz olacak ne var? Kasımpaşa maçından daha mı kötü? Takım mücadele ediyor ve bunun karşılığını ilk yarı itibari ile aldı.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by CRaCPoT View Post
    Zaten Aykut Hoca olduğu sürece takım Barça gibide oynasa seni tatmin edemez. Ayrıca ümitsiz olacak ne var? Kasımpaşa maçından daha mı kötü? Takım mücadele ediyor ve bunun karşılığını ilk yarı itibari ile aldı.
    Beni tatmin etmesin...Soruyorum..orta saha'da top durmadan top kaybeden bir takım neler yapar ? İki pas yapamıyoruz..hep paslar ezbere...Dün Mancester City maçını izledim...adamlar nasıl pas yapıyorlar..attıkları her pas yerinde..Mücadele önemli...Ama golleri sadece duran toplardan buluyorsak sıkıntı var...demektir...Her gol için duran top beklememizmi lazım ?..Bu sıkıntıyı çözmezi lazım her şey'den önce..

Mesaj Yetkileri