ilk yarıda...orgnize atak yapamadan..bütün topları orta saha'da kaybederek...Duran toplardan 2 gol..bulduk rakibin'de duran toplara zaafından iyi yararlanıyoruz..İki takımda futbol adına bir oynamıyor...Şu ana..Kadar..
 Wonderkid

Wonderkid

ilk yarıda...orgnize atak yapamadan..bütün topları orta saha'da kaybederek...Duran toplardan 2 gol..bulduk rakibin'de duran toplara zaafından iyi yararlanıyoruz..İki takımda futbol adına bir oynamıyor...Şu ana..Kadar..
 Onursal Üye

Emektar Oyuncu

Onursal Üye

Emektar Oyuncu

Bende sırf izleyelim bakalım ne değişmiş diye izledim.
Ancak sen bunları söyleyince yanlış maçı mı izledim acaba ?
O önde baskıyı Alex varken yapamazdı bu takım.Önde baskı sayesinde kafadan 4-5 pozisyonları gitti adamların.
Ayrıca rakipte öyle süper organize bir gol atmadı.
Evet sistem olarak öyle ağım şahım bir değişiklik yok ancak bunları göz ardı etmemek gerek.Özellikle halen o aldığımız topu kaleciye atma huyumuz gitmedi gitmezde.
Last edited by Kaka Leite : 05.Ekim.2012 at 00:00 Reason: Gol karıştırma :D
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
 Wonderkid

Wonderkid

Adamlar 2.golü yedikten sonra dağıldılar..Bu normaldir..her takımın başına gelir...1-0 ..2-1 takım bir süre şok geçirir...Aynı maçı izliyoruz sadece farklı yorumluyoruzBen sadece.. ilersi için gene ümit vermiyor diyorum fenerbahce...yine duran toplara bel bağlıyoruz...Orginize ataklar yapmamız lazım..pas trafiğini iyi ayarlamamız lazım..
 Gelecek Vaad Eden

Gelecek Vaad Eden

Wonderkid

Wonderkid

Beni tatmin etmesin...Soruyorum..orta saha'da top durmadan top kaybeden bir takım neler yapar ? İki pas yapamıyoruz..hep paslar ezbere...Dün Mancester City maçını izledim...adamlar nasıl pas yapıyorlar..attıkları her pas yerinde..Mücadele önemli...Ama golleri sadece duran toplardan buluyorsak sıkıntı var...demektir...Her gol için duran top beklememizmi lazım ?..Bu sıkıntıyı çözmezi lazım her şey'den önce..