Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
35. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe kazanır

21 60.00%
  • Berabere biter

7 20.00%
  • Beşiktaş kazanır

7 20.00%
1 ile 30 arası toplam 177 sonuç

Konu: Fenerbahçe - Beşiktaş | STSL 7. Hafta

Hybrid View

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by LaigLeNoiR View Post
    Yani ne olursa olsun hiçbir şartlar altında Beşiktaş'ın Fenerbahçe'yi yenme şansı yok.
    Tabi ki var ancak maç Kadıköy'de olunca 40 küsür maçlık yenilmezlik serisi olunca ihtimal zor geldi. Yoksa var niye olmasın futbol bu herşey olabilir.
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Quote Originally Posted by furkan58 View Post
    Tabi ki var ancak maç Kadıköy'de olunca 40 küsür maçlık yenilmezlik serisi olunca ihtimal zor geldi. Yoksa var niye olmasın futbol bu herşey olabilir.
    Yok yani, diğer maçtaki gibi oynarsa fark atarız, eskisi gibi olursa da ancak berabere kalırız diyince, Beşiktaş'ın yenebilme ihtimali olması için Fenerbahçe nasıl durumda veya nasıl oynayacak onu merak ettim attığın mesajında.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Yok yani, diğer maçtaki gibi oynarsa fark atarız, eskisi gibi olursa da ancak berabere kalırız diyince, Beşiktaş'ın yenebilme ihtimali olması için Fenerbahçe nasıl durumda veya nasıl oynayacak onu merak ettim attığın mesajında.
    Fenerbahçe en kötü oyununda bile evinde puan aldığı için öyle bir durumu bende bilmiyorum
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

İçerde 46 maçtır öyle yada böyle bu takım maç kaybetmiyor.

Beşiktaşın kazanması için süper top oynaması gerekmiyor , fenerbahçenin çok kötü olması gerekir

Mesaj Yetkileri