Tabi ki var ancak maç Kadıköy'de olunca 40 küsür maçlık yenilmezlik serisi olunca ihtimal zor geldi. Yoksa var niye olmasın futbol bu herşey olabilir.
Yok yani, diğer maçtaki gibi oynarsa fark atarız, eskisi gibi olursa da ancak berabere kalırız diyince, Beşiktaş'ın yenebilme ihtimali olması için Fenerbahçe nasıl durumda veya nasıl oynayacak onu merak ettim attığın mesajında.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Yok yani, diğer maçtaki gibi oynarsa fark atarız, eskisi gibi olursa da ancak berabere kalırız diyince, Beşiktaş'ın yenebilme ihtimali olması için Fenerbahçe nasıl durumda veya nasıl oynayacak onu merak ettim attığın mesajında.
Fenerbahçe en kötü oyununda bile evinde puan aldığı için öyle bir durumu bende bilmiyorum
İçerde 46 maçtır öyle yada böyle bu takım maç kaybetmiyor.
Beşiktaşın kazanması için süper top oynaması gerekmiyor , fenerbahçenin çok kötü olması gerekir