Sayfa 4 / 11 İlkİlk ... 23456 ... SonSon
91 ile 120 arası toplam 319 sonuç

Konu: Avrupa Kupaları Ülke ve Takım Katsayıları

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Galatasaray'ın durumu işi çok bozdu ama hala 4 maç var önünde onların da. Neden bozdu diyorum, çünkü ŞL'de gruptan çıkarsa Galatasaray hanesine 5 puan gelecek ekstradan.Bu da ülke puanına direk 1 puan artı demek.Kıbrıs'a geçilmeyiz en azından bu sezon.Yani Ael'in bize 2 maçta üstünlük kuracağını düşünmüyorum, o yüzden alttakileri düşünmektense 5 puan üstümüzdeki ülkeleri yakalamak gerekiyor önce.Galatasaray grubundan çıkıp 2. tur oynasa, en kötü uefaya gidip orada bi çeyrek görse çok iyi olur. Tabii Fenerbahçe için de böyle bir durum söz konusu. Fenerbahçe'nin gruptan çıkması ek puan getirmiyor tek fark o.
    Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by ForsakeN View Post
    Benim paylaştığımda gerçek aslında. Önümüzdeki yıl için konustugum için onu koydum. ÜSt kısımdan seneyi geri alırsanız güncel olan çıkıyor
    Ya ben uefa.com daha güvenilir onu verdim paylaştığını görmemiş ..Kusura bakma...

İki yıldır..basit nedenlerden dolayı..eleme turlarından eleniyoruz..Bursa ve Trabzon pisi pisi elendiler...2'side gruptan cok rahat bir şekilde cıkardı...

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Fenerbahçe gruptan çıkacak gibi gözüküyor. Galatasaray'ın grubunda Cluj'un deplasmanda Braga'dan 3 puan alması tüm dengeleri bozdu. 3.lük için Galatasaray'ın Cluj'u 2 maçta da yenmesi çok önemli. Galatasaray ve Fenerbahçe en azından şubat ayını görmeli Avrupa'da

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

@ForsakeN

galatsaray 2.tura cıkıp fener'de gruptan cıkarsa..bu sezon 7 bin puanla kapatırız avrupa'yı ama bakalım futbol neler geitricek..

fener gs el ele uefada en az çeyrek finale

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

2 Sezon sonra Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Liginde çeyrek final oynadığı sezonun ve Galatasaray'ın Uefa'da 4.tur'a çıktığı sezonların puanlarının gideceğini varsayarsak 2-3 sezon daha Avrupa'da böyle tek tabanca ilerlememiz halinde 13-17 arasına düşeriz. Bu sene alacağımız puanların toplamının en kötü 7.00 olması şart. Bu da Fenerbahçe'nin en kötü 4.Tura kadar yükselmesi ve Galatasaray'ın her ne olursa olsun gruptan çıkıp (Ş.L veya A.L'de) 1-2 tur geçmesi ile mümkün.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Quote Originally Posted by erdem344 View Post
    fener gs el ele uefada en az çeyrek finale
    gruptan cikarsak ilk eleme turunda eleniriz bence. su anki sartlarda konusuyorum tabi, olur da mac yorumunda dedigim gibi takim ozguven kazanir, birkac seviye atlarsak yari finali bile goruruz ki bu cok iyi bir puan kazandirir turkiyeye. GS de umarim 3.olur da uefada gittigi yere kadar gider, ben en az yari final diyorum GS icin. SL cok zor, 2.tura cikarsa da orda kalir gibime geliyor ama belli olmaz tabii. her turlu su 7.000 puani almamiz lazim bu sene. yoksa dusus devam eder.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Bence de Galatasaray'ın gruptan çıkmak yerine uefa'ya kalması daha hayırlı olur ülke puanı açısından. Oynadıkları futbolla Avrupa ligi takımlarına daha rahat üstünlük kurabilirler. ŞL için fazla ofansif oyunları.

Yalnız takım özelinde baktığımız zaman ülke olarak o kadar istikrarsızız ki.

Fenerbahçe Paok'a elendiği yıl ve geçen yıl puan toplayamadı, 2 yılı boş geçti

Galatasaray da aynı şekilde Kaparty Lviv'e elendiği yılı ve geçen yılı boş geçirdi

Son yıllarda Avrupa istikrarı yakalayan Beşiktaş da garip sebeplerden katılamadı bu yıl.

Trabzon ve Bursa şampiyonlar ligine katıldıkları yılların avantajını ve tecrübesini kullanamadılar, aynı şekilde devam ediyorlar

Nesil
    2006

Ukranya'ya dikkat ederseniz onlar 16 küsür puan kaybedecekler; eğer bu yıl puan toplayamazlar ise, müthiş bir düşüş yaşayabilirler. Bence planlar geçilmek için değil, ilk 9a girerek Avrupa Ligi temsilci sayımızı 4e çıkarmalıyız. Güney Kıbrıs bizi geçecek güçte değil.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Fenerbahçe çeyrek final puanları silinince çok gerilemiş.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2006

Fenerbahçe bu yıl gene çeyrek final gibi bir seviye oynamalı ki, o eski sırasında kalabilsin.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Galatasaray Uefa'ya düşer , Fenerbahçe Uefa'dan iyi oyunla gruptan çıkarsa bu sene Uefa'da çok iyi işler yaparız gibime geliyor.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Fenerbahçe'den en az Çeyrek Final, Galatasaray'dan da 3. olup UEFA'ya giderse en az Çeyrek Final bekliyorum.
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2006

Fenerbahçe'nin zaten avantajı fikstür, Güney Kıbrıs ekibini yenerse iki maçda da, Gladbach ve Marsilya rövanşlarını oynamadan gruptan çıkabilecek konuma geliyor. Diğerleri liderlik maçı olacak ve psikoloji rahat olacak.

Fenerbahçe daha önce 5de5 yapıp lider bitirdikten sonra elenmiş, aynı şekilde süpriz yapmazsa iyi yol kat eder.

Bu turnuvada rakiplerine ağır basan tek takım Atc. Madrid'dir, yedek kadrosu ile çoşuyorlar. Şampiyonlar Ligni bilmem; ama en büyük favori Atc. Madrid.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Puanımız galatasarayın berabere kalmasıyla 3.000 yükseldi..

Nesil
    2006

Ne yapıp ne edip toplayabildğimizi toplamalıyız, Rıdvan Dilmen az önce güzel bir noktaya değindi, bu gün eğer bu sırada varsak ülkelerin dağılması ile varız. Çekoslovakya, Sovyetler, Yugoslavya onlar dağılınca futbolları düştü doğal olarak biz tırmandık.

Fenerbahçe nispeten Galatasaray'a göre daha rahat maçlara çıkıyor ve daha fazla katkısı olacak gibi; ama Galatasaray ne yapıp ne edip ilk üçe girmeli, Fenerbahçe'nin ben AEL maçları sonrası ilk ikiyi garantilip çıkacağını düşünüyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Fenerbahce galip gelmesiyle..3.400 puan oldu..bir hafta'da 600 puan iyidir..Keşke bursaspor..trabzonspor..eskişehirspor olsaydı..Her hafta banko 1.000 puan garanti alırdık..
    Last edited by petrol_fb12 : 26.Ekim.2012 at 12:24

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

3. Sayfada yazdığım yazılara çok tepki gelmişti ama Ekim ayının sonlarına doğru görüyoruz ki gene benim tahminlerim doğru çıktı. Azıcık objektif bakılınca Türk futbolunun hali belli oluyor kimin ne yapacağı Biz Çeyrek Final görürüz UEFA'da tabi kura şansı da lazım.
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by furkan58 View Post
    3. Sayfada yazdığım yazılara çok tepki gelmişti ama Ekim ayının sonlarına doğru görüyoruz ki gene benim tahminlerim doğru çıktı. Azıcık objektif bakılınca Türk futbolunun hali belli oluyor kimin ne yapacağı Biz Çeyrek Final görürüz UEFA'da tabi kura şansı da lazım.
    Şöyle bir baktım da verilen tepkiler çok ilginçmiş hakikaten.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Facx View Post
    hiç gülüceğim yoktu yanılmıyorum dimi hani şu spartak moskovayı eleyemeyen fenerbahçe siz önce uefada gruplardan çıkında - ki hiç sanmıyorum gladbach 1. marsilya 2. olur sizde ael le 3. lük için çekişirsiniz - ondan sonra gelin
    Bu cok iyimis yalniz

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Galatasaray nefretinin adının objektiflik olması da iyiymiş.

Senin ilk yaptığın yorumunda yani tahmininde bir sıkıntı yoktu. İsteyen istediğini tahmin edebilir, ama sana nedenini sorduklarında yaptığın açıklama komikti, tekrar bakıyorum mesajlarına düşüncem değişmiyor. Gruplar ters olsaydı Fenerbahçe ŞL grubundan çıkardı dedin, bunun için önce turnuvaya kalabilmek lazımken. Sonra da ilk yorumunun aksine, siz gruptan çıkamazsanız sıfır çekmekten daha rezil olur diyerek bizi size ait olan rekora ortak etmeye çalıştın.

Facx nickli üyenin yorumunun tıpkı seninki gibi nefret tabanlı olması ve bunun bazı kişilere ilginç ve komik gelmesi bence büyük bir ironi. 3. maçlar sonunda tamamen hissi ve sallama ile yaptığın yorumun tutma eğiliminde olması seni ne objektif yapar ne de futboldan anladığını gösterir.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post

Senin ilk yaptığın yorumunda yani tahmininde bir sıkıntı yoktu. İsteyen istediğini tahmin edebilir, ama sana nedenini sorduklarında yaptığın açıklama komikti, tekrar bakıyorum mesajlarına düşüncem değişmiyor. Gruplar ters olsaydı Fenerbahçe ŞL grubundan çıkardı dedin, bunun için önce turnuvaya kalabilmek lazımken. Sonra da ilk yorumunun aksine, siz gruptan çıkamazsanız sıfır çekmekten daha rezil olur diyerek bizi size ait olan rekora ortak etmeye çalıştın.

Facx nickli üyenin yorumunun tıpkı seninki gibi nefret tabanlı olması ve bunun bazı kişilere ilginç ve komik gelmesi bence büyük bir ironi. 3. maçlar sonunda tamamen hissi ve sallama ile yaptığın yorumun tutma eğiliminde olması seni ne objektif yapar ne de futboldan anladığını gösterir.
    Maalesef mesajları tarafsız okumayı denemiyorsunuz. Tahmin yapıyorum tahmine Fener ile karıştırılmayın deniyor -ki tahminde takım ayrımı yapmıyorum kötü birşey demiyorum-. Sonra kendimi savunuyorum bana karşı gelenler tek tek dökülüyor görüyoruz. Hissi ve sallama değil de bilinçli bir tahmin olduğunu gösteriyor ve gayet objektif bakıldığını gösteriyor. Kimin futboldan anlayıp anlamadığı orta da gidin okuyun mesajları kim anlıyormuş kim anlamıyormuş.
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Arkadaş Galatasaray tahminimce Uefa'ya gider demiş bir sorun yok zaten bizim grupta 2. olanla Uefa'ya giden arasında olsa olsa 1-2 puan olacak en fazla belkide averajla gidecek , gidecek olan 2. tura çıksak dahi arkadaş pek yanılmış olmayacak.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post

3.400 puan oldu son 3 haftada ülkeye fenerbahce 1.000 puan kazandırdı..Galatasaray 200 puan kazandırdı..Umarım cluj deplasmanında galip gelirde...Fenerde AEL içerde yenip..Haftayı 800 paunla kapatırız...4.200 Puan oluruz..Bu iki maç bizim için bir viraj..Galatasaray cluj Yenerse..Gruptan cıkma şansı doğuyor..İnşallah kazanır..Hem ülke hem takılarımız kazanır..

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Maalesef mesajları tarafsız okumayı denemiyorsunuz. Tahmin yapıyorum tahmine Fener ile karıştırılmayın deniyor -ki tahminde takım ayrımı yapmıyorum kötü birşey demiyorum-. Sonra kendimi savunuyorum bana karşı gelenler tek tek dökülüyor görüyoruz. Hissi ve sallama değil de bilinçli bir tahmin olduğunu gösteriyor ve gayet objektif bakıldığını gösteriyor. Kimin futboldan anlayıp anlamadığı orta da gidin okuyun mesajları kim anlıyormuş kim anlamıyormuş.
    Sen de maalesef okuduğunu anlayamıyorsun. İstersen sıfır çeker de. Tahminine tek laf ettim mi ? Etmiş miyim ? Ben sonraki mesajlarını mantıksız buldum ve eleştirdim. Ortada bir savaş mı var, savunma falan ? İşte sıkıntı burada. Tartışmak insanlara birşeyler kazandırır diye düşünerek bir şeyler yazıyorum buraya ama haklı çıkayım mantığıyla bakanlar var işe. Ben senin tahminine bakarak demiyorum futboldan anlar anlamaz diye, sonrasındaki nedenlerine takıldım ve bana çok saçma geldi. Facx nickli üye ne demiş, Fenerbahçe gruptan çıkamaz tıpkı senin mesajın gibi aslında, onun üslup sıkıntısı var ama içerik farklı mı, değil. 6. maçlar sonunda o arkadaş haklı çıkarsa ne olacak ? Bu sefer o futbol uzmanı, diğerleri futbol cahili mi olacak? Ben de Fenerbahçe gruptan çıkar dedim, belirleyici olan Gladbach idi, deplasmanda yendiği gün işi bitirdi Fenerbahçe, artık çok ekstra şeyler olması lazım. Bu ekstra şeyler olursa ben de futboldan anlamıyorum o zaman.

Buraya bir şey yazıyorsun, sonra seni kışkırtacak bir yorum geliyor, eğer senin yorumun sadece tahminse, uyarı butonuna basıp geçersin değil mi ? Kalkıp da biz olsak o gruptan çıkardık çok rahat vs dersen kusura bakma ben senin samimiyetine inanmam.

@petrol_fb12

İnşallah.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

ülke puanının ilerlemesi için fenerbahçe'ye gruplar sonrası ilk turlarda atletico madrid ya da dortmund/m.city/r. madrid ölüm grubunun üçüncüsünün gelmemesi gerekiyor. Galatasaray'ın durumu deplasmandaki cluj maçından sonra belli olacak. Eğer kaybederlerse grupta yüksek ihtimalle sonuncu olacaktır.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Bugun galatasarayın galip gelmesiyle 400 Puanı hanemize yazdırdık.Puanımız 3.800 Oldu..Fenerbahce galip gelmesiyle inşallah 4.200. Olucak.

Genel Olarak Puanımız 28.100 12.Sıradayız..İlk 12 bulunan ülkenin şampiyonları şampiyonaya direk katılıyor.
    Last edited by petrol_fb12 : 08.Kasım.2012 at 15:49

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Bugun fenerbahce'nin galip gelmesiyle 400 Puanı hanemize yazdırdık.Puanımız 4.200 Oldu..

Genel olarak 28.500 puandayız 12 .sıradaki yerimizi koruyoruz.

Bursaspor ve trabzon olsaydı şimdiye coktan 6 bin olmuştuk.
    Last edited by petrol_fb12 : 09.Kasım.2012 at 00:33

Nesil
    2011
    Yer
    adana

Önümüzdeki 2 haftada böyle 800er puan alsak çok hoş olacak zaten kıbrısın bu sezon bizi yakalama şansı kalmadı tek sorun belçikanın 33bin puanının olması ve yunanistanında 33.200 puanı olması bu farkı eritmeliyiz

Nesil
    2006

2013'de G.Kıbrıs bizi geçemiyor; ama 2016 yılı geldiğinde puanımız 17. sıraya denk geliyor. Tek takım ile şampiyonlar ligi demek bu. Hem Galatasaray hem Fenerbahçe üst turları görmeli.

Sayfa 4 / 11 İlkİlk ... 23456 ... SonSon

Mesaj Yetkileri