1 ile 30 arası toplam 152 sonuç

Konu: Suriye ile savaş kapıda

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by CRaCPoT View Post
    Bugün Çanakkale savaşı olsa gene herkes kınalayıp gönderir evlatlarını. Ama olay bu değil .. Olay dış güçlerin bizi kullanarak çıkacak olası savaşa alet etmeleri ve bizi de bölmeye çalışmalarıdır. Bunu görememek için kör olmak gerek.

Ayrıca başbakan bugün top atıldı diye direk tezkere çıkarabiliyorsa İsrail o kadar insanımıza kıydığı zaman neden tezkereyi çıkartıp savaş başlatmadı ? Bu samimi geliyor mu sana ?

Kısaca anlattım bu kadar dönen olayları. Ve bu kadar dönen olaylara rağmen halen daha hükümetimize güveniyorum ben giderim diyorsan buyur birader sen git ben gelmiyorum.
    Çanakkale de almanya nın gazıyla yani dış güçlerin bizi kullanmasıyla çıkmış bi savaşın parçası değil mi sanıyorsam öyleydi yanlışsam düzeltin

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by _yoLcu_ View Post
    Çanakkale de almanya nın gazıyla yani dış güçlerin bizi kullanmasıyla çıkmış bi savaşın parçası değil mi sanıyorsam öyleydi yanlışsam düzeltin
    Gaz degilde kaybettigimiz topraklari geri alma dusuncesiyle savasa katiliyorduk.Ingiltere bizi yanina almiyor Almanlarin yanina gitmezseniz toprak veririz diyorlardi.Almanlarda Bogazlar + Halifeligimiz icin bizi yaninda istiyordu.Enver Pasaninda bir AlmanHayrani oldugu icin savasa katilmistik diye biliyorum.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by pele96 View Post
    Gaz degilde kaybettigimiz topraklari geri alma dusuncesiyle savasa katiliyorduk.Ingiltere bizi yanina almiyor Almanlarin yanina gitmezseniz toprak veririz diyorlardi.Almanlarda Bogazlar + Halifeligimiz icin bizi yaninda istiyordu.Enver Pasaninda bir AlmanHayrani oldugu icin savasa katilmistik diye biliyorum.
    buda enver paşanın almanya gazı olmuyor mu?
    Açıkçası bende savaşa girmeyi isteyecek son kişilerden biriyim ama demek istediğim bir şey var.Bazıları İsrail bize vurduğunda biz neden gözlerini oymadık şimdi böyle bir şeye kalkışıyoruz diyorlar.Bunun cevabı ilkokul 5 sorusu kadar basit.
    Sen lise 1 e giden bir çocuk ol.Lise 4 lü suratına tokat atsın.Ona karşı bir halt yapamazsın.(çünkü senin lise 4 e giden abinin kankasıdır(amerika))
    sonra o olay daha soğumamışken yan masadaki arkadaşın gelip bir tokat atar ona kafa göz dalarsın.
    burdaki açıklamam komik duruyor ama sizden güçlü biri size bir şey yapınca sesinizi maalesef çıkaramıyorsunuz.Her şey toprak büyüklüğüne bakmıyor.Bir avuç İsrailli hepimizden daha zengin daha güçlü abd de daha çok lobileri var.Onlara dişini geçiremez Yattip Erdoğan .
    Ama Suriye gibi dişimize uygun biri olunca rakip direk savaş naraları atılır.Çünkü 4. sınıflardan Abd ve natoda arkamızda gibi gözükmektedir.Ha bana derseniz onlara güvenilir mi usta?Güvenilmez.
    1. Dünya savaşındaki hatayı yapmamak için İnönü 2. dünya savaşına katılmamıştır ve kimsenin gazına gelmemiştir.İnönü'yü pek sevmesemde yaptığı bu hareketi doğru bulanlardanım.
    Last edited by Nedvedmania : 06.Ekim.2012 at 16:17 Reason: İfadelerimize dikkat edelim.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by LifeYourself View Post
    buda enver paşanın almanya gazı olmuyor mu?
    Açıkçası bende savaşa girmeyi isteyecek son kişilerden biriyim ama demek istediğim bir şey var.Bazıları İsrail bize vurduğunda biz neden gözlerini oymadık şimdi böyle bir şeye kalkışıyoruz diyorlar.Bunun cevabı ilkokul 5 sorusu kadar basit.
    Sen lise 1 e giden bir çocuk ol.Lise 4 lü suratına tokat atsın.Ona karşı bir halt yapamazsın.(çünkü senin lise 4 e giden abinin kankasıdır(amerika))
    sonra o olay daha soğumamışken yan masadaki arkadaşın gelip bir tokat atar ona kafa göz dalarsın.
    burdaki açıklamam komik duruyor ama sizden güçlü biri size bir şey yapınca sesinizi maalesef çıkaramıyorsunuz.Her şey toprak büyüklüğüne bakmıyor.Bir avuç İsrailli hepimizden daha zengin daha güçlü abd de daha çok lobileri var.Onlara dişini geçiremez Tayyip Erdoğan.
    Ama Suriye gibi dişimize uygun biri olunca rakip direk savaş naraları atılır.Çünkü 4. sınıflardan Abd ve natoda arkamızda gibi gözükmektedir.Ha bana derseniz onlara güvenilir mi usta?Güvenilmez.
    1. Dünya savaşındaki hatayı yapmamak için İnönü 2. dünya savaşına katılmamıştır ve kimsenin gazına gelmemiştir.İnönü'yü pek sevmesemde yaptığı bu hareketi doğru bulanlardanım.
    Gaz degilde daha cok hirs vardi savasa katilmamizda Osmanli katilarak eski topraklarini kazanip eski gucune kavusabilecegini dusunuyordu.
    Last edited by Nedvedmania : 06.Ekim.2012 at 16:18 Reason: alıntı

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Gaz degilde daha cok hirs vardi savasa katilmamizda Osmanli katilarak eski topraklarini kazanip eski gucune kavusabilecegini dusunuyordu.
    öyle bakarsak olaya burda da Başbakan'ın hırsı var
    one minute olayındaki gibi sadece diş göstermektense bu sefer geçirip gücünü göstermek istiyor.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by LifeYourself View Post
    öyle bakarsak olaya burda da Başbakan'ın hırsı var
    one minute olayındaki gibi sadece diş göstermektense bu sefer geçirip gücünü göstermek istiyor.
    Bu sefer hem hirs hemde Amerikanin gazi var gibi

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Bu sefer hem hirs hemde Amerikanin gazi var gibi
    bilinen bir şey var ki gaz veya hırs şu anda hepsi bizim zararımıza olacak.Son raddeye kadar diplomasiden yanayım baktın olmuyor o zaman destek veririm.
    Mediavelde bile önce diplomat sonra casus sonra suikastçi sonra tekrar diplomat sonra orduyu gönderen bir adamım

Mesaj Yetkileri