Quote Originally Posted by CRaCPoT View Post
Bugün Çanakkale savaşı olsa gene herkes kınalayıp gönderir evlatlarını. Ama olay bu değil .. Olay dış güçlerin bizi kullanarak çıkacak olası savaşa alet etmeleri ve bizi de bölmeye çalışmalarıdır. Bunu görememek için kör olmak gerek.

Ayrıca başbakan bugün top atıldı diye direk tezkere çıkarabiliyorsa İsrail o kadar insanımıza kıydığı zaman neden tezkereyi çıkartıp savaş başlatmadı ? Bu samimi geliyor mu sana ?

Kısaca anlattım bu kadar dönen olayları. Ve bu kadar dönen olaylara rağmen halen daha hükümetimize güveniyorum ben giderim diyorsan buyur birader sen git ben gelmiyorum.
Çanakkale de almanya nın gazıyla yani dış güçlerin bizi kullanmasıyla çıkmış bi savaşın parçası değil mi sanıyorsam öyleydi yanlışsam düzeltin