daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
Zor bir maç gözüyle bakarım her zaman eskişehir maçlarına umarım zorlanmadan 3 puanı alırız![]()
Mutlak kazanmamız gereken bir maç.Son 3 maçtır olduğu gibi yine Baros diyorum.Bir şans verilmesini istiyorum.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Zorlanmadan alırız maçı.Takımda moraller bozulmuş gibi gözükse de bu maçta her şey normale dönecektir.3-1 alırız diye düşünüyorum.Necati atar yine bize![]()
Galatasaray maçın favorisi ama Eskişehirspor'da ciddi bir toparlanma söz konusu. Belki de ligin en çok gol pozisyonuna giren takım. Haftanın zorlu karşılaşmalarından biri bu maç. Seyir zevki yüksek bir maç bekliyorum. İki takımda açık oynamayı seviyor.
Galatasaray zorda olsa kazanır ve moraller yerine gelir.
Canım FEDA olsun sana !
3 Puanı rahat alıp , moralleri yerine getirmek lazım.
Büyük Başarılar Yakın Meşaleyi Yakın! | Galatasaray SK - Kariyerime Beklerim ...
http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=108961
Elmander yok yarın, kadrodan çıkartılmış.
Kadroları görmeden konuşmak zor bu maç için, ters bir skor çıkabilir.
Baros 18'de olacak diyenler var.
Last edited by uAburak89 : 06.Ekim.2012 at 00:38
Muslera, Eboue, Cris, Dany, Riera, Hamit, Melo, Selcuk, Emre, Umut, Burak
Melo son maçlar çok formsuz kötü oynuyor.
Muslera - danny - semih - hakan - eboue - hamit - selçuk - emre - riera - umut - burak
Yine tüm yabancı hakkı defansta kullanılacak yaniSemih niye oynamıyor acaba.
Melo toparlamaya başladı, milli maç arasından sonra daha da iyi olur. Geçen seneki gibi gol ve asist beklenirse hem Melo hem de Selçuk'tan hiçbir performans tatmin etmez.
Semih hem Orduspor hem Braga maçlarında gollerde hatalı. Orduspor maçındaki 2. gol ve Braga'nın attığı ilk gollerde büyük pay sahibi. Kesik yemesine şaşırmam. Yazdığım 11 GS TV muhtemel 11'i, büyük ihtimal değişiklik olmaz.
Aslında Emre yerine kanatta Riera olabilirdi.Bekte de Balta.Riera'yı her ne kadar beğenmesek de Emre'den çok daha iyi bir kanat oyuncusu bence.
Maç başından beri top bizde ama daha net bir atak girişimimiz olmadı.Golü bulursak farkı açabiliriz.
Kulaklarım sağır olsaydı da bu sesleri duymasaydım
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Şuanlık temposu düşük devam ediyor bakalım...
...
uA tribüne ses sistemi yerleştirmiş Cihan, porto tribünleri gibi. Tezahüratlara yönlendirmeye yapıyorlar, abartacak bir şey yok.
Selçuk frikikten iyi vurdu, Boffin de çok güzel çıkardı. Hücumda fark yaratmamız lazım, oyun sistemimiz hem çözüldü hem de biz eskisi gibi uygulayamıyoruz.
Evet ses sistemi var ama sadece pegasusta. Ve zaten hep olan birşeydi. Yeni birşey değil. Johan'ın twitten okudun sanırım sende. Bu önceden de olan birşeydi. O setteki tribün liderinin elinde mikrofon var onunla bağırıp duruyor. Ama bu maç artık zirveye çıktı. Hiç bu kadar sesi gelmiyordu. Tribündeki seslerin hepsinin önüne geçti. Zorla bağırtmaya çalışılıyor resmen.
Ayrıca Porto'da olması bizi ilgilendirmez. Galatasaray tribünlerinin bu şekilde bağırma çabası bizi küçük düşürüyor. Bizim hiç bir zaman ses sistemine ihtiyacımız olmadı, olmazda. Az bağırılsın ama yeterki böyle yapay işlere girilmesin.
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Statta seyirci yok ki doğru dürüst, bilmiyorum net rakamı ama boşluklar dikkat çekici.
2 3 gol oynadım yapmayın etmeyin![]()
Last edited by erdem344 : 06.Ekim.2012 at 21:58
...
Takımı hiç beğenmedim iyi oynamıyoruz
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
Normal oyunumuz devam ediyor,kötü oynuyoruz diyemeyiz sadece pozisyon bulmakta sıkıntı var.
Melo'yu iyiki kiralamışız.
Melo geçen sene ki görüntüsünden çok uzak gözüküyor, Galatasaray'ın işi zor gibi.
Canım FEDA olsun sana !