Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
19. You may not vote on this poll
  • Galatasaray kazanır

13 68.42%
  • Berabere biter

3 15.79%
  • Eskişehirspor kazanır

3 15.79%
1 ile 30 arası toplam 109 sonuç

Konu: Galatasaray - Eskişehirspor | STSL 7. Hafta

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Braga ve es es maçı çnda topu rakip yarı alana yığan ama müspet bi sonuç alamayan bi gs vardı tamam futbolu rakip yarı alana yığıyorsun da pozisyon bulamadıktan sonra bi manası var mı bence maçın hakkı beraberlikti eskişehir gol atmayı haletmedi diyenleri hayretle okuyorum

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by _yoLcu_ View Post
    Braga ve es es maçı çnda topu rakip yarı alana yığan ama müspet bi sonuç alamayan bi gs vardı tamam futbolu rakip yarı alana yığıyorsun da pozisyon bulamadıktan sonra bi manası var mı bence maçın hakkı beraberlikti eskişehir gol atmayı haletmedi diyenleri hayretle okuyorum
    Maçın hakkı 0-0dı.Evet Eskişehir gol atmayı haketmedi

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

İddia:

Fatih Terim'e şok tepki!

Maç sonu taraftarlar takıma tepki gösterirken, Eboue tribünlerle diyaloğa girdi.

Bunu gören Terim ise “Ne yapıyorsun?” diye bağırdı. Fildişili oyuncu da elinde olan topu havaya dikip hocasına tepki gösterdi.
    İddiaya cevap:

Eboue'den Terim açıklaması

Emmanuel Eboue, Eskişehirspor maçından sonra yaptığı ve teknik direktör Fatih Terim'e tepki olarak yorumlanan hareketine açıklık getirdi.

Galatasaray TV'ye açıklamalarda bulunan Emmanuel Eboue, Eskişehirspor maçında son dakikada yenilen gol nedeniyle herkesin gergin olduğunu vurgularken, ''Maçın bitiminde, kaptan olmanın verdiği sorumlulukla arkadaşlarımı toplayıp, bizi her zaman destekleyen, iyi ve kötü günümüzde yanımızda olan taraftarımıza gitmek istedim. Ama o gürültüde, birçok arkadaşımıza sesimi duyuramamanın vermiş olduğu sinirle topa vurdum. Bu hareketim nedeniyle gerçekten babam gibi gördüğüm, bana her zaman destek veren hocamla karşı karşıya getirilmeye çalışılmam beni çok üzdü'' ifadelerini kullandı.

Fatih Terim ile aralarında bir baba-oğul ilişkisi olduğuna dikkati çeken tecrübeli futbolcu, şunları kaydetti:

''Ne kadar stresli olursam olayım hocama karşı böyle bir davranış göstermem, söz konusu bile değil. Çünkü gerçekten kendisini babam gibi görüyorum ve saygı duyuyorum. Hareketimin bu şekilde yorumlanmasını şaşkınlıkla izliyorum.''

Mesaj Yetkileri