Originally Posted by
GebzeLi1907
tepki varsa taraftar istediği gibi organize olma hakkına sahip.
taraftarı bu hale getirmeyecek hamleler yaparsın olur biter.
yapacaklarını yaptıktandan sonra taraftarın tepkisini engellemek pankart almamak kadınları cıkıp susturmak faşizmden dikdatörlükten başka birşey değil.
yaşayan efsanemiz alex de souza pankartı almanyada stada alınmadı
ne hakla ?
taraftara sen nasıl olur da dikte edersin ?
ben aziz yıldırım dan seyircili maçlarda da hamleler bekliyorum paralı askerler gibi ama okul açıka sızamaz inşallah.
Aziz Yıldırım'dan paralı askerler gibi hamleler bekliyorum diyorsun da, gösterilecek tepkilerin tamamını taraftar tepkisi olarak yorumluyorsun. Tribünün içindeyim demiştin daha önce bi konuda. Senin de iyi bilmen lazım tribünün içinde dönenleri. Kimlerin arkasında kimlerin olduğunu. Alex'den doğacak tepkiler doğal tepki olmayacak. Muhaliflerin elindeki en büyük koz oldu Alex'in gönderilmesi. Ve bunu tribünlerde provokasyonlarla, gazlamalarla körüklemeye çalışacaklar. Aziz Yıldırım'ın anons yapmasına neden olan tepkinin tribün organizasyonu olmadığını takip edenler bilir. Yine organizasyonlar yapılmaya çalışılıyor, Alex'in gönderilmesi maskesi altında tek amacı Aziz Yıldırım'ı yıpratmak olan. Ekleyeyim Aziz Yıldırım'ı zerre sevmem. Aziz Yıldırım'ı, Fenerbahçe'ye zarar vermeden istedikleri kadar, istedikleri şekilde yıpratsınlar. Fenerbahçe'yi desteklemesi gereken, tezahüratlarıyla iteklemesi gereken taraftarı önemli bir derbi maçta başka şeylerle uğraştırarak değil.
daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...