Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?
- Voters
- 35. You may not vote on this poll
-
Fenerbahçe kazanır
-
Berabere biter
-
Beşiktaş kazanır
-
Son yılların en çok koştuğu maçının ardından derbiye çıktı Fenerbahçe ve bu maçtan da galibiyetle ayrılmasını bildi. Takımın toparlanması için, en azından psikolojik açıdan, bu 2 galibiyete çok büyük ihtiyacı vardı, üstelik maçta daha fark olabilecek pozisyonlar da oldu, Cristian son maçta oynadığının çeyreğini oynasa bu sefer asistleriyle gündeme gelirdi.
Şimdi bu ara iyi gelecek diyeceğim ama baktığımda Baroni milli takıma gitmeyen oyuncu, elde kalan çok az sayıda oyuncu olacak ve hoca 2 hafta boyunca pek bir şey katamayacak takıma, ancak kendini yenileyebilir, belki kafasını rahatlatabilir.
Henüz başlangıç, bu şekilde oynayarak elbette sonuna kadar gidilemez, gelişme mutlaka şart ama başlangıç bu 2 maçla güzel oldu. Daha 7 gün önce, yürüyecek hali olmayan 3 metreye pas atamayan oyuncuların bu mücadelesini görmek de düşündürücü.
Umarım artık daha çok karışıklıktansa birlik olmak için çabalayan tarafarı görürüm, bazı kötü niyetli provakatörlerin ekmeğine yağ sürmeyen.
Alex de yarın hesaplaşma değil, teşekkürlerle dolu bir konuşma yapar umarım, Alex de cuma günü ayrılmadan önce mutlaka ama mutlaka onere edilmeli yönetim tarafından, bu 2 güzel galibiyet sünger çekmeli olaylara, Fenerbahçe için, Fenerbahçe'nin başarısı için, umuyorum sadece ama tartışmaların biteceğini de hiç sanmıyorum.
Mesaj Yetkileri