Geçen yıl D&R'dan oyun çıktığında almıştım. Bu yıl Aral Game'den ön siparişimi az önce verdim.
Geçen yıl D&R'dan oyun çıktığında almıştım. Bu yıl Aral Game'den ön siparişimi az önce verdim.
Oyunun satışı Turksportal'da olacak dimi ? Almayı düşünüyorum ona göre bilgilendiren biri olursa sevinirim.
vatanda on siparis su an 52 lira almak isteyen kacirmasin
evet vatan da hafta sonları 52 lira arkadaşlar axess ve bonusa. havale-eft ile de alabiliyorsunuz...
vatanda ortalama 10-15 tl kargo ucreti diyordu gecen hafta baktigimda
kargo bedava su anda arkadaslar
Arkadaşlar,ben şimdi steam'dan indiriyorum oyunu fakat herhangi bir şey yapmadım sadece "sepete ekle" yi tıklattım ve bilgilerimi giriyorum.Doğrudur değilmi türkçe olarak inecek pc'me bu arada fiyatta $44.99 olarak gözüküyor (:
Siparişi verdim,faturayı aldım maille hadi hayırlı olsun![]()
Ben de d&r'dan aldım. Beta kurban bayramında gelirse tatilde oyunu çok fazla test etme fırsatım olacaktır. Ayrıca steam'den kayıt yaptıracağız galiba. Birisi özelden bilgilendirirse sevinirim.
kargo ücreti ile ilgili bi bilgi yoktu kapıda ödeme varsa bilmiyorum ücret öderken kargo fiyatı yoktu vatan'da
Kapıda alacaklar kargo ücreti, indirim zamanlarında hep öyle oluyor.
yinede 10-15 çok yüksek bence o kadar olduğunu sanmıyorum küçücük bi kutu ama neyse gelince görürüz
D&R da kargo ücreti yok arkadaşlar. 62 tl ye oyunu alıyosunuz. ücretsiz geliyor.
ÖN SİPARİŞ VEREN TÜM MÜŞTERİLERİMİZ OYUN ÇIKMADAN YAKLAŞIK 2 HAFTA ÖNCE BETA VERSİYONUNU OYNAMAYA HAK KAZANACAKTIR!
İLK DEFA %100 TÜRKÇE VE ÖZEL FİYAT İLE KARŞINIZDA
Ön Sipariş veren müşterilere BETA KEYLER mail ile gönderilecektir.
Ben doğru anladım değil mi? Oyun çıkmadan 2 hata önce beta key gönderecekler.Bizde oyunun betasını oyun çıkana kadar oynayacağız.Oyun çıktığında kutulu olarak gelecek oyun.
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
myres kardeşim ben aral gameden ön sipariş verdim ama böyle bir yazı görmedim yada benmi kaçırdım yazıyı ?
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
dr merkezi arayarak öğrendim.
dr dan alan herkese gönderecekler mi acaba betakey i
bana bilgilendirme e-postası gelmedi.
sadece key satın almak istiyorum ben yani kutusuz oyun. bunun için herhangi bir ön sipariş işlemi var mı şimdilik ?
%100 Türkçe
Bu ürün ön sipariştedir.
Ön sipariş veren tüm müşterilerimiz oyun çıkmadan 2 hafta öncesinde sunulacak beta versiyonuna erken erişim sağlayacaktır.
LİNK
ARAL'ın sitesinde var bu bilgi
genede en uygunu D&R. diabloda yaşadığım hüsrandan sonra birdaha ordan oyun falan almam. adamlar diablo collector siparişimi iptal ettiler hakkım olduğu halde....
bu arada ön sipariş veren herkese şifre gönderecekler.
2004ten beri oynadığım oyunda ben de birçok arkadaşım gibi "eğer türkçesi çıkarsa orjinalini almaya söz veriyorum" demiştim. Nitekim de ben de DR dan siparişi verdim 30 eylülde hadi hayırlısı bakalım.
bu hafta içerisinde TTNET ile yaptığımız anlaşma neticesinde tüm üyelerimize hediye indirim kodlarını ileteceğiz.
Mustafa BudakTurksportal
"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"Bertolt Brecht