Sayfa 11 / 13 İlkİlk ... 910111213 SonSon
301 ile 330 arası toplam 366 sonuç

Konu: Alex'in sözleşmesi karşılıklı olarak feshedildi

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

sahada lens takıyorum dışarda gözlük

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Sahada ki Alex ile dışarda ki Alex arasında ki fark nedir ?
    Alex: Sahada lens takıyorum, dışarıda gözlük. Sahadaki Alex ile dışarıdaki Alex arasındaki fark bu.

Haha güzel demiş

Alex: Başkanla görüşürken tweet attığım doğru değil. Eşimle yaşadığım durumu analiz ediyorduk.

Aziz Yıldırım'ın yalanı ve Samet Güzel'in istifasının sebebi.

Alex: Mesajların içeriği doğruydu ama bende kalmalıydı. Göndermemem gerekiyordu.

Alex: En büyük hatam, kulübü bazı anlarda yaraladım. Twitter'ı doğru kullanmadım. Bazı mesajları yollamamam gerekiyordu.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Alex'in memleketi Coritiba Brezilya'nın Kayseri'si falan herhalde. Okuldan parayı geri alması, Ferit Şahenk'tan araba için indirim istemesi falan garibime gitti, parayı seviyor bayağı.

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Alex'in memleketi Coritiba Brezilya'nın Kayseri'si falan herhalde. Okuldan parayı geri alması, Ferit Şahenk'tan araba için indirim istemesi falan garibime gitti, parayı seviyor bayağı.
    Çok para kazanıyor diye neden parasını bıraksın ki ?

Gerekirse bir yıl boyunca para almadan oynarım diyen bir oyuncu için parayı seviyor demek...

Acaba okul'a ne kadar ödedi bu da var Ufak bir meblağ olduğunu sanmıyorum

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    Sahada ki Alex ile dışarda ki Alex arasında ki fark nedir ?
    Alex: Sahada lens takıyorum, dışarıda gözlük. Sahadaki Alex ile dışarıdaki Alex arasındaki fark bu.

Haha güzel demiş

Alex: Başkanla görüşürken tweet attığım doğru değil. Eşimle yaşadığım durumu analiz ediyorduk.

Aziz Yıldırım'ın yalanı ve Samet Güzel'in istifasının sebebi.

Alex: Mesajların içeriği doğruydu ama bende kalmalıydı. Göndermemem gerekiyordu.

Alex: En büyük hatam, kulübü bazı anlarda yaraladım. Twitter'ı doğru kullanmadım. Bazı mesajları yollamamam gerekiyordu.
    Aziz Yıldırım'ın yalanı mı? "Samet onları söylerken baskı altında olabilir ancak onayladığı şeyler doğruydu" dedi bizzat..

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by ThreepWooD View Post
    Çok para kazanıyor diye neden parasını bıraksın ki ?

Gerekirse bir yıl boyunca para almadan oynarım diyen bir oyuncu için parayı seviyor demek...

Hadi okulu geçtim, araba için indirim istemek ? Kimseyi yargıladığım falan yok ayrıca niye bu kadar seviyor dedim, seviyor dedim. Yaptığım bir tespitti, her yorumum için açıklama yapmam gerekiyor bu ara, garip..

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Buraya cümle cümle ekleycektim fakat çok uzun geldiğini farkettim. Tamamını okumak isteyenler için

https://twitter.com/EurosportCom_TR

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Hadi okulu geçtim, araba için indirim istemek ? Kimseyi yargıladığım falan yok ayrıca niye bu kadar seviyor dedim, seviyor dedim. Yaptığım bir tespitti, her yorumum için açıklama yapmam gerekiyor bu ara, garip..
    Bende tespitine örnek verdim.Tam tersi olarak dostum açıklama yapmak zorunda değilsin ki ?
    Her dediğin aynı yola çıkıyo ayrıca

Alex Saraçoğlunda oynayarak bırakmak istiyormuş bekleriz Kaptan

Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    TAKİP ET!

Sen bu takımın kaptanısın şimdi hocanı başkanı ve asbaşkanı zan altında bıraktın gittin.

Ne alexe inanırım nede aziz yıldırıma FENERBAHÇE için doğrusu yapılmıştır gerisi tıraş

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

O zaman yeri gelmişken ekleyeyim

Alex: Para düşkünü bir insan olsaydım, kulüpten ayrılmazdım. Ayrı antrenman yapıp mayıs ayına kadar maaşımı alırdım. Ama hak etmiyor olurdum

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Şaka mala iki saat konuştu gerçekten neler dönüyomuş bizde tiyatro izliyoruz
    Hatalarınla sevaplarınla hiçbi güle güle belki senden iyi futbolcular gelecek ama biz her 10 numaraya bi alex değil diyeceüiz

Quote Originally Posted by _yoLcu_ View Post
    Şaka mala iki saat konuştu gerçekten neler dönüyomuş bizde tiyatro izliyoruz
    Hatalarınla sevaplarınla hiçbi güle güle belki senden iyi futbolcular gelecek ama biz her 10 numaraya bi alex değil diyeceüiz

Getirsinler 10 numara messiyi bak bakim bi alex değil diyomuyuz

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Her dediğin aynı yola çıkıyo ayrıca
    Bu lafın üstüne söyleyebileceğim bir şey yok.

Bir oyuncunun hak etmediği bir parayı almak istememesi onun kişiliğiyle alakalıdır, elma ile armutu ayırt edenler için yazdım bunu.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by erdem344 View Post
    Getirsinler 10 numara messiyi bak bakim bi alex değil diyomuyuz
    Quote Originally Posted by _yoLcu_ View Post

Zaten burada iyi futbolcuların gelebilme olanağından bahsetmiş.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

Aziz Yıldırım'ın bu klube artık yararı olacağına inanmıyorum.
    Bugüne kadar sevabıyla günahıyla geldi.
    Fenerbahçeye çok şey kattı ancak pek çok şeyi de götürdü kötü etkileri de oldu Fenerbahçe ye artık bırakma zamanı geldi onun adına da.

Alex başkan için hoca hakkında fikir alınan güvenilir adeta bir consiglieri iken sonradan bir anda kötü adam saha dışına kefil değilime geldi.
    Bunu nasıl oldu Alex birden kötü insan mı oldu yoksa karşısındakilerde mi sorun vardı.

Aykut hoca ve genelde başkan ile anlattıkları hatta içinde tutup anlatmadıkları bu ülkede futbolun asla profesyonelleşmeyeceğini başkanların yönetimlerin futboldan uzaklaşmayacağını gösteriyor.

Ama bu klup Aziz Yıldırım'ın imparatorluğu değil.
    Ne kadar sansür uygularsa uygulasın ne kadar yasak koyarsa koysun resimlerinin üstünü kapattırrsın pankartları içeri aldırmasın bu taraftar Alex'e yapılan vefasızlığı unutmayacak her fırsatta sevgisini aşkını haykıracak her platformda

En azından bizden gidecekse dahi güzel bir jubile hakkıydı.
    Son 10 yılımıza damga vurdu bu adam herşeyi güzeldi bu adamın gidişi bu kadar kötü olmak zorundamıydı ?
    Adamın resimlerinin üstü kapanıyor forma satışı yasaklanıyor içeriye pankartları alınmıyor.
    Burası Fenerbahçe.Bu klubün sahibi biz taraftarlarız.Kimsenin hükümdarlık dikdatörlük süreceği faşizm rüzgarları estireceği yer değil burası.
    Abi kardeş el ele verip kendi bireysel şirketlerini yönetsinler orada istedikleri kararları alsınlar.

Sakinlik efendilik akılcılık ve açıklama nasıl yapılır uslup nasıl olur onun derslerini verdi Alex.
    Aziz Yıldırım bir zahmet oturup izlesin.

İlk seyircili maçta tribünlere iyi kulak verin.YÖNETİM İSTİFA.AZİZ İSTİFA

O zaman yeri gelmişken ekleyeyim

Alex: Para düşkünü bir insan olsaydım, kulüpten ayrılmazdım. Ayrı antrenman yapıp mayıs ayına kadar maaşımı alırdım. Ama hak etmiyor olurdum
    Şu da Alex ile Q7 arasındaki fark olarak tarihe not düşülebilir.

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Bu lafın üstüne söyleyebileceğim bir şey yok.

Bir oyuncunun hak etmediği bir parayı almak istememesi onun kişiliğiyle alakalıdır, elma ile armutu ayırt edenler için yazdım bunu.
    Parayı sevmesi de kişiliği ile alakalı değil mi ?

Sanırım ben anlamadım neyse.. Ben Alex'in her insanın verdiği değer kadar paraya değer verdiğini düşünüyorum.

Gidip parasını alması yada indirim istemesi bunu değiştirmez benim gözümde tabii yorum kişiden kişiye değişir.

Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    TAKİP ET!

Quote Originally Posted by ThreepWooD View Post

Bence Alex için küçük insanlık için büyük bi meblag

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Aziz Yıldırım hapise girmeden önceki yönetiminde kriz ortamını çok iyi yönetiyordu. Bu yüzden hep iyi bir yönetim sergiliyordu. Krizleri çok çabuk atlatabiliyordu camia ama şimdi eline yüzüne bulaştırıyor desem yeridir. Fenerbahçe'nin bu sezon sportif başarısızlığa tahammülü yok diye düşünüyorum. Bu sezon ki sportif başarısızlık Aziz Yıldırım ve Aykut Kocamanı'da götürür. Yönetim,takım,hoca diken üstünde resmen.
    Last edited by Mamadou : 08.Ekim.2012 at 17:45

Quote Originally Posted by Meireles View Post
    Aykut Yıldırımı.
    Yanlışlıkla yazmışsın ama güzel oturmuş Oglu gibi

Nesil
    2008
    Yer
    İSTANBUL

Alex kişisel olarak bir problemim yok kimse ile dedi ama Aykut Kocaman ile sportif direktör olarak ilk görüşmelerinden beri , Aykut hocaya karşı bir soğukluğu olduğunu açık açık söyledi.Bence burda çelişiyor.Ayrıca Zico'nun da iyi bir teknik direktör olmadığını Aziz Yıldırım'a söylemiş!!!Çok elle tutulur bir neden yok Alex'in davranışları için.Alex kendini sadece futbola adamamış sanki.Hocayı beğenmeyebilirsin ama kararlarına saygı duymalısın.Madem hocalarını beğenmiyordun niye bu takımda kaldın?Bu olayda herkesin suçu var ama birinin gitmesi gerekiyordu o da Alex oldu.Belki de hayatımız boyunca bir daha göremeyeceğimiz bir oyuncu.Yolun açık olsun büyük kaptan!

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

bu arada bu günden itibaren türk medyasının manşetlerini "yeni alex" klişesi de süslemeye başlayacaktır
    gs yeni hagi olayını yeni yeni atlattı inş bizde yeni alex klişesini bian önce atlatırız

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by davidvilla View Post
    Yanlışlıkla yazmışsın ama güzel oturmuş Oglu gibi
    Aykut Yıldırım NTVSpor muhabiridir. Yanlış yazması ordan geliyordur.
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Quote Originally Posted by furkan58 View Post
    Aykut Yıldırım NTVSpor muhabiridir. Yanlış yazması ordan geliyordur.
    Biliyorum ya haftasonları 24 saat acık oldugu için ntvspor tipini bilmem ama sesini hemen tanırım. Bir yandan fm oynadıgım için

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Alex'in açıklaması olurken FB TV açıklamaları göstermek yerine A2 takımının Kartal ile olan maçını göstermiş.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by CoşkuN ÖzdemiR View Post
    fatih kolejindeydi cocuklari sanirim. Pahali kolej baya,sadece senelik tasima servisi 25 bin liraydi Herhalde iki kizi icin senelik 150 bin euro vermis olsa,yarisini geri almistir.
    Maria Bilfen'deydi diye biliyorum, uluslararası sınıflarda okuduğunu sanmıyorum, dolayısıyla standart meblağ (25-30.000 Lira) arasına okuyordur.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Artık Fenerbahçe tarafından bir açıklama yapılmamalı, Alex'e verdiği katkılardan dolayı teşekkür edilmeli ve 2 sene sonra futbolu bırakırken Kadıköy'ün kapılarının sonuna kadar açık olduğu söylenmeli, bu olay kapatılmalı.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Alex'in açıklaması olurken FB TV açıklamaları göstermek yerine A2 takımının Kartal ile olan maçını göstermiş.
    ne bekliyorsunuz ki ? açıklamadan bağımsız konuşuyorum. Şuan takımın başındaki hoca ve başkan hakkında olumsuz konuşacak , onu mu yayınlasınlar. (yapılan sansürlere ben de karşıyım ama bu sansür değil) hem A2 maçını yayınlamaları daha mantıklı.. hadi diyelim , olumsuz değil de olumlu konuşacak olsaydı yine A2 maçı yayınlanmalı. ne diyeceksin A2 takımına , teknik direktörüne Alex'in açıklamaları vardı da onu yayınladık sizin maçı o yüzden mi yayınlamadık diyeceksin ? en doğru olan yapılmış.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by benbenim View Post
    ne bekliyorsunuz ki ? açıklamadan bağımsız konuşuyorum. Şuan takımın başındaki hoca ve başkan hakkında olumsuz konuşacak , onu mu yayınlasınlar. (yapılan sansürlere ben de karşıyım ama bu sansür değil) hem A2 maçını yayınlamaları daha mantıklı.. hadi diyelim , olumsuz değil de olumlu konuşacak olsaydı yine A2 maçı yayınlanmalı. ne diyeceksin A2 takımına , teknik direktörüne Alex'in açıklamaları vardı da onu yayınladık sizin maçı o yüzden mi yayınlamadık diyeceksin ? en doğru olan yapılmış.
    Takımın efsanesi son konuşmasını yapıyor gidip A2 maçını yayınlıyorlar. A2 maçını kim takıyor orada efsane varken.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

o konuşma her kanalda var. bu kadar takılmayın yahu.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Sayfa 11 / 13 İlkİlk ... 910111213 SonSon

Mesaj Yetkileri