Hepinize teşekkürler arkadaşlar

Türkiye - Ankara - Ev - 15.21

İşler hiç de yolunda değil.O kadar yıl heveslenip bir şeyleri de başarıp o hayatı yaşayamamak kötü gerçekten.Kafamı bir şeyler çok kurcalıyor ama çözemiyorum sürekli bir sıkıntı var içimde bitmek tükenmek bilmeyen.Galiba tek sorun antrenör sevdam.Bunu kafamdan atıp başka şeylere yönelebilsem hayatıma biraz da olsa şekil verebilirim.Türkiye'de de bu mesleğe erişebilmek hiç de kolay değil.Önce bir geçmiş olması lazım yani bendeki sıfır.En iyisi biraz daha uyumak...

Türkiye - Ankara - Ev - 18.02

Baya geçmişti saat,kafam güzel sanki düşündüğüm her şey bir düğüm gibi karışmış hatırlayamıyorum.Biraz insan içine karışmam lazım hava da o kadar soğuk ki Ankara'nın ayazı insanın iliklerine kadar işleyen bir soğuk.Dışarda otursan olmaz bir mekana girmek lazım.O olmaz bu olur derken paltomu alıp çıktım sokağa.Sigaramı yakıp başladım yürümeye buz tutmuş Ankara kaldırımlarında.Aklımda bir yer yoktu ayaklarım nereye götürürse bende oraya gideceğim gibi..

Sadece ben değil tabi bizim aile de sorunlu.Annem ve babam ayrılalı 2 sene oldu.Babam ayrıldıktan sonra bizim yüzümüze bakmadı.Çok koysa da belli etmemek lazım güçlü olmam lazım çünkü.Hala anne parası yemek..Daha kendi ayaklarımın üzerinde duramıyorum antrenör olacağım bende ..