Originally Posted by
Ralf
Bakalım nereye varacak bu işin sonu

Çok güzel yerlere varacak kardeşim sen hiç merak etme 

Originally Posted by
DenizlispoR
Berk kariyer açmış ve biz takip etmemişiz. Olmaz öyle şey.
Dönüş vakti geliyor sanki @Togii @vego .
Bence de olmaz bekleyin buyurun bura sizin de yeriniz 

Originally Posted by
EndoplazmiK RetikuluM
Berk varsa, birde İskandinavya'ysa okunur bu 
Teşekkürler Emir ellerin dert görmesin 
----
Türkiye - Ankara - Ev - 11.09
Sabah geç de olsa kalkabiliyorum.Çok da tatlı uyumuşum be.Bugün farklı ama biraz diğer günlerdeki gibi o kötü hava üstümde yok.İçime içime sığmıyor Ankara'yı koşasım var anlayacağınız.İyice bi duş aldıktan sonra mutfağa atıyorum kendimi.Evet,bugün güzel olacak öyle bir his var içimde bugün hayatıma dair güzel şeyler olacak.Güzelce donatıyorum sofrayı bir tek kuş sütü eksik o da bizim bakkalda kalmamış zaten.Kahvaltımı da yapıyorum üstüme paltomu alıp çıkıyorum sokağa.Sigara almak için bakkala girdiğim de arka cebime koyduğum Olivier'in numarasının yazılı olduğu kağıdı görüyorum.Bu kim diye biraz düşündükten sonra film gibi gözümün önüne geliyor dün konuştuklarımız.Bu adamı değerlendirmek lazım da nasıl.Isındırmak lazım kendine bir nevi kullanmak.Ama nasıl koskaca şirket sahibi bir adam ne diyebilirsin ki ? Bunları düşünürken dükkanın içinde kafam yere eğik beklerken Taner abinin "kardeşim bişey mi oldu" demesiyle kendime geliyorum.Bişey yok dercesine kafamı sallayıp sigaramı alıp çıkıyorum.Sakin bir yere geçip bir şeyle düşünmem lazım bu sefer iyi niyetli olmamam lazım.Geleceğim,hayatım için bir şeyler yapabilmek için..
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."