Sayfa 2 / 4 İlkİlk 1234 SonSon
31 ile 60 arası toplam 108 sonuç

Konu: A Milli Takım'ın Romanya ve Macaristan maçları aday kadrosu açıklandı

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

önemli olan bir iskelet kadromuzun olmasıdır , bu da oluyor şu aşamada. giren-çıkanlar olacaktır form durumuna göre. yanlış bilmiyorsam Aydın milli takımda Abdullah Avcı'yla çalışmıştı o yüzden çağırmasını garip karşılamıyorum. Caner de bizde oynamazken çağırıyordu. kendileriyle çalıştığı için güvendiği bir şey vardır , eleştirmiyorum onu. Ama Soner , Necip , Serdar Aziz , Olcan bu isimler olabilirdi milli takımda. defansta Bekir mesela ne kadar gereksiz. Bu adam bizde oynadığında vur gitsin diyorum , pas verir falan kesin hata yapar yani. bu adamın milli takımda olması yanlış. Serdar , Necip , Soner falan belki Ümit Milli takımdadır , bilmiyorum. Olcan da artık kadroda çok kanat oyuncusu olduğu için mi çağırıldı bilmiyorum ama Tunay yerine onu tercih ederim tabii.. Ama şu kesin Abdullah hoca doğru yolda..

ek: Topuz da hak ediyor ama o da yok. hocanın takdiri yapacak bir şey yok.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Aydın yerine alınabilecek birçok isim vardı, ilginç bir tercih olmuş. Fenerbahçeliler kadar artık benimde kafamı kurcalayan en büyük soru Mehmet Topuz niye yıllardır milli takıma çağrılmıyor? Ayrıca yedek 2 kaleciden biri kesinlikle son haftaların en formda ismi olan Onur olması gerekirdi diye düşünüyorum.

Defansı Fener, ofansı GS oluşturmuş. İlginç adam bu Avcı. Yedek oyuncuları çağırır, hali hazırda formda oyuncuları çağırmaz. Milli takıma oyuncu çağırır gibi değilde daha çok kulüp takımına transfer yapar gibi olmuş bu kadro, oyuncuların maç eksiğini milli takımda tamamlamayı düşünüyor herhalde. Neyse vardır inş. bir bildiği.
    Burak

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Bu iki maç çok kritik.İki maçı da alalım da,kimi kadroya çağırdığı pek önemli değil.Bütün kadroyu İBB'den oluştursun hatta.Yeter ki kazanalım.
    So what?
    Saike

Nesil
    2010
    Yer
    İzmir,Türkiye

Kadroya baktım şöyle bir ilk 11 oluştu kafamda.

http://www.idealkadro.com/kullanici-...stir-turkiye-m

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by darkkobal123 View Post
    Moral bozmak ile alakası yok. Tam tersine, adam bu Milli maç arasından sonra formdan düştü.
    Tamam işte, adam orada çocuk gibi bekledi oyuna girsem diye, alınmayınca da mental olarak çöktü. Bizim takımda da her gelen duran topları kullanmak istiyor, adamın özgüveni yerlerde.

Quote Originally Posted by RaSenGan View Post
    Abi kim saydırmış ? Kısmen geçen sene,ondan önceki seneler falan öyleydi ama şu an için öyle bir durum yok.Aydın banko oynayamaz zaten takımda ama oyuna girdiğinde de Aydın girdi diye sayıp sövene hiç rastlamadım.Hatta maç konularına bakarsan çok kez Aydın girsin Hamit çıksın vs. gibi şeyler söylendi.
    Valla ben saydırıyorum cevremdeki cogu insan da saydırıyor. Aydından zor olacak yani inşallah olur ama ben sanmıyorum
    Last edited by di canio : 06.Ekim.2012 at 10:57 Reason: LÜtfen kullandığımız ifadelere dikkat edelim.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by IcedEarth View Post
    Tamam işte, adam orada çocuk gibi bekledi oyuna girsem diye, alınmayınca da mental olarak çöktü. Bizim takımda da her gelen duran topları kullanmak istiyor, adamın özgüveni yerlerde.
    Üstte de belirttiğim gibi Hollanda maçı ile alakalı olarak görüyorum ben bu form düşüklüğünü. Kısacası katılıyorum dediklerine.
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2010
    Yer
    Eskişehir

Anadolu takımlarından da formda olan oyuncular alınmalıydı.GS&FB doldurulmuş kadroya.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Maç gününe kadar bir sakatlık veya ceza durumu olmaması halinde çıkmasını umduğum kadro

Mesut Özil'i kaybettiğimiz için dövünürüz ama bir o kadar potansiyelli olan Nuri'ye bir türlü yer açamayız. Nuri'den daha az kalitede olan oyuncu oynamadığı zaman kıyameti koparırız ama Nuri oynamadığında bunu sorgulamayız. Bu kalitede bir oyuncuya göre takımı şekillendirmek uzun yıllar bizi başarıya sırtlayabilir. Artık Nuri Şahin'i bu takıma adapte etmenin ve ondan en yüksek düzeyde verim almanın yolunu bulmalıyız. Madem tek forvet oynuyoruz ve bundan vazgeçmiyoruz, mevcut Türk oyuncular içinde orta alan ve forvet arasında mekik dokuyan en yetenekli oyuncumuzu kullanmasını bilelim.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by balde_mir_07 View Post
    Maç gününe kadar bir sakatlık veya ceza durumu olmaması halinde çıkmasını umduğum kadro

Mesut Özil'i kaybettiğimiz için dövünürüz ama bir o kadar potansiyelli olan Nuri'ye bir türlü yer açamayız. Nuri'den daha az kalitede olan oyuncu oynamadığı zaman kıyameti koparırız ama Nuri oynamadığında bunu sorgulamayız. Bu kalitede bir oyuncuya göre takımı şekillendirmek uzun yıllar bizi başarıya sırtlayabilir. Artık Nuri Şahin'i bu takıma adapte etmenin ve ondan en yüksek düzeyde verim almanın yolunu bulmalıyız. Madem tek forvet oynuyoruz ve bundan vazgeçmiyoruz, mevcut Türk oyuncular içinde orta alan ve forvet arasında mekik dokuyan en yetenekli oyuncumuzu kullanmasını bilelim.
    Nuriye bende katiliyorum fakat Selcuk gibi bir oyuncuyuda es gecmemek gerekir.Mehmet Topal yerine Selcuk olsa ofansta harikalar yaratabiliriz.Emrenin Defansif oynamasi gerekir ama.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by pele96 View Post
    Nuriye bende katiliyorum fakat Selcuk gibi bir oyuncuyuda es gecmemek gerekir.Mehmet Topal yerine Selcuk olsa ofansta harikalar yaratabiliriz.Emrenin Defansif oynamasi gerekir ama.
    Eldeki gücü iyi ve dengeli kullanmak gerekir, Emre üstün gayretle en fazla 50-60 dk oyunu taşıyabilir , kendini idare etme dakikalarına geçince onun yerine Selçuk'u değerlendirebilirsiniz. Güç dengesini bozmaz -hatta- fit bir oyuncu olarak eksta güç katar. Oyuna alınan oyuncu çıkanla kalite bakımından yakın düzeydeyse oyunu 90 dakika boyunca parselleme imkanı her daim elinizde olur.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by benbenim View Post
    ek: Topuz da hak ediyor ama o da yok. hocanın takdiri yapacak bir şey yok.
    Topsuz oyun, zayif.
    Dripling becerisi vasat.
    Yaraticilik vasat.
    Oyun bilgisi vasat.

Hem Fenerbahce, hem de Milli takimda, Kayseri'deki gibi kontra atak agirlikli oynayip, topu Mehmet'e ver, gucuyle topu ileriye tasisin oynamadigimiza gore (oynamiyoruz cunku bu Avrupa takimlarina islemiyor) Topuz'un da orta sahada oynama ihtimali yok.

Fenerbahce'de ozellikle Alex'in mucadele zaafini kapattigi icin degerliydi. Hucumda katkisi hemen hemen hic olmayan bir kanat oyuncusu olmasina ragmen.

Yedek sag bek olabilir ama orada zaten Hamit ve Gokhan var. Topuz'un bu mevkide cok fazla deneyimi de yok. Ucuncu bir sag bek tasimaya da zaten gerek yok bence. Gerekirse oraya gecebilecek Omer ve Bekir de var kadroda.

Topuz'un yerine Aydin'in alinmasi surpriz gelebilir ama yukarida Topuz icin zayif veya vasat dedigim butun ozellikler Aydin'da iyi. Hatta cok fazla kora kor oynanmayan, pozisyon almanin daha onemli oldugu Avrupa ve Milli maclarda Aydin'in kuvvetli olan ozellikleri, Topuz'un gucunden daha degerli zaten.

Topuz bir turlu uluslararasi oyuncu olmasini gerektirecek ozellikleri edinmedi.
    Aydin'in zaafi da son 1 yilda yavas yavas kapattigi mucadele ve guctu.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Quote Originally Posted by balde_mir_07 View Post

M.Topal yerine Selçuk, Egemen yerine Semih Kaya dışında aynen katılıyorum. Bu arada; Aydın Yılmaz, Bekir ve Mert Günok gereksiz tercihlerdi. Ben anlam veremedim bu isimlerin kadroya alınmasına. Mert yerine Onur, Bekir yerine Toraman, Aydın yerine M.Topuz olmalıydı kadroda.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Trabzonspor View Post
    Aydın GS'de oyuna girince bütün taraftaları saydırır.Milli takıma çağrıldığında birisi nye alındı deyince Aydın büyük aşama kaydetti oluyor Alemsiniz
    ön yargı sırf o yoksa aydın oyuna girdiğinde son 1 senedir(geçen senin ortasından beri) çok olumlu işler yapıyo çok istikrarı yok ama bence yedek olarak durabilcek biri en azından tunay torundan sercan sararerden iyi oynar eminim tamam sercanın kumaşı var gene de tunay torun berbat ötesi bi adam bu arada volkanın 1. yedeği onur 2. yedeği sinan olmalı cenkte mertte kendi takımında yedek hadi mertin önündeki kaleci çok iyi olduğu için yedekte cenk yetersiz olduğu için kaleci aldı beşiktaş hala milli takımda

volkan
    gg-semih-ömer-h.ali
    hamit-selçuk-emre-arda
    burak-umut

11yle oynamalıyız

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

mehmet topal tarzı kesici bir oyuncu abdullah avcı'nın taktiği için kritik. kadro kurarken önce topal'ın adını yazıyor bence hoca. selçuk-emre-nuri üçlüsünden de yalnızca biri oynayabilir. yapacak bir şey yok. araya mehmet ekici'yi de sıkıştırırsak hiddink'in üçünü birden oynattığı zamanları da gördük. demek ki benzer meziyetteki oyuncular birbirlerini tamamlayamıyor.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Onuru almalı çok şaşırdım
    Gg egemen semih hasan ali

.........topal
    Nuri selçuk emre arda
    .....burak

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

--------Burak

Caner--------Arda

--Emre Nuri (Selçuk)

---------topal

Hasan egemen ömer gg

--------Volkan

Sercan'ın suan almanyada ne yaptığını bilmiyorum ama Caner suanki formuyla formayı hakediyor.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Default Türkiye - Romanya | 2014 Dünya Kupası Elemeleri D Grubu

Belki giderim maça bakalım

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Benimde maça gitme şansım %50 - %50
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Maç saat kaçta

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by _yoLcu_ View Post
    Maç saat kaçta
    20:30'da maç.
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by _yoLcu_ View Post
    Maç saat kaçta
    Quote Originally Posted by darkkobal123 View Post
    20:30'da maç.
    Maç konusu açıldı.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Hakan Balta kadrodan çıkarılmış, sakatlığı sebebiyle. Sağır sultan duydu bu sene sakat sakat oynadığını, çağırmakta ki mantığı çözememiştim zaten.

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Yerine Kasımpaşa'dan Sancak Kaplan alınsa keşke. İzlediğim Kasımpaşa maçlarında iyi maçlar çıkardı. Tabi fazla göz önünde bulunmayan oyunculara Milli takım kapıları kapalı olduğundan yerine dahil edilecek isim Çağlar olur.

Nesil
    2006

Bu kadro da söylenmek istenen Avrupa Kupalarında oynayan ve Avrupa Liglerinde mücadele eden takımları esas alırım. Abdullah Avcı Avrupa tecrübesine değinmek istemiş.

Nesil
    2010
    Yer
    İzmir,Türkiye

Bence Hasan Ali varken sol bek mevkisi hakkında fazla düşünmeye gerek yok artık.Çocuk oynuyor ve elimizde daha iyisi yok.

nasıl düşünmeye gerek yok ya, kalbur üstü bir oyuncu ortaya çıktı mı tozu dumana katıyorlar o kanatta en zayıf bölgemiz. Hakan Balta en azından bir süre iyi idare etti ama hasan ali'de o da yok

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Volkan Burağın ağzını burnunu dağıtmış (!)

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Mehmet Topal, Selçuk İnan, Burak Yılmaz kadro dışı, Serdar Kurtuluş ve Jem Karacan kadroda.

Sayfa 2 / 4 İlkİlk 1234 SonSon

Mesaj Yetkileri