Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?
- Voters
- 27. You may not vote on this poll
-
Türkiye kazanır
-
Berabere biter
-
Romanya kazanır
-
Volkan çılgınlıgı almış başını gidiyor. Ben anlamıyorum arkadaşlar futboldan valla, gördüğüm belli izlediğim maç belli google'a volkan demirel yazsan komedi video çıkıyor bu kadar yeteneksiz hantal güven vermeyen kendine aşırı güvenli bir kaleci ve siz bunu burada savunuyorsunuz hele hele bir de rüştü ile kıyaslıyorsunuz. Olaylara farklı açılardan bakamıyorsunuz. Soruyorum ya o Schalke macında volkan değil de Enke olsaydı ne olurdu. A pardon o tip bir maç olmuştu di mi anında yol verilmişti şimdi hatırladım
Volkan kaleci falan değil sırf fenerde oynuyor diye adamı dunyanın en iyi kalecileri arasına sokmuşsunuz. yok artık. Volkan bugun anadolu klüplerinin birinde ortaya cıkmış olsaydı ben yuzde yuz eminim istanbul'un yüzünü göremezdi. Yani bir Cenk bile olamazdı kendisi. Bu benim görüşüm olarak kalsın o zaman ben anlamıyor olayım farketmez. Milli takım kalecisi elbet zırt pırt değişmez ama daha yetenekli bir kalecin varsa artık kaleyi ona tslim edersin ve değiştirmezsin.Onceden Volkan'ı zorlayacak adam yoktu ama artık var.
Ayrıca Buffon konusuna gelirsek önce kendimden bahsedeyim. İyi derece italyanca bilir ve konuşur ve yazarım. 15 seneye yakın italyan futbolunu yakından takip etmişimdir. Hatta Italya'da yerel bir gazetede yazım bile çıkmıştır. Kısacası o saydıgın kalecileri de cok iyi tanıyorum fakat Buffon orada ismi sayesinde değil tamamen yetenegi sayesinde kalededir. Duzgun karakterli bir adam olmasaydı buffon şu anda Ya real madrid ya da Barcelona kalecisiydi ve bir kaç sene daha o görevde devam ederdi. Yani kısacası kusura bakma verdiğin örnek kesinlikle doğru değil sen de konuya Frey gibi fransız kalmışsın.
Mesaj Yetkileri