Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
27. You may not vote on this poll
  • Türkiye kazanır

20 74.07%
  • Berabere biter

6 22.22%
  • Romanya kazanır

1 3.70%
1 ile 30 arası toplam 219 sonuç

Konu: Türkiye - Romanya | 2014 Dünya Kupası Elemeleri D Grubu

Hybrid View

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Quote Originally Posted by TeNaciOUS MidFieLdeR View Post
    hatta avrupa macinda tolga oynayamayacagi icin oncesinde lig macinda mac eksigini gidermek uzere oynatmak zorunda kaldi sezon basi onuru senol gunes.
    Bilmeden yazıyorsunuz. Ligin ilk 4 haftasında kalede Tolga oynadı.(4. hafta'da Sivasspor maçında sakatlandı.)

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Quote Originally Posted by nekop View Post
    Bilmeden yazıyorsunuz. Ligin ilk 4 haftasında kalede Tolga oynadı.(4. hafta'da Sivasspor maçında sakatlandı.)
    bilmeden degil, bilakis takip ettigimden yaziyorum. o donem gundemde o konusuluyordu. tolga avrupada cezaliydi sanirim, videoton maclarinda kaleye gececegi ve mac eksigi olmamasi icin oncesinde lig macinda oynatmayi dusunuyordu diye biliyorum ben senol gunes onuru ama simdi baktim oynatmamis lig macinda, ta ki tolga sakatlanana dek. tolganin sakatlanmasiyla alakali degildi benim bahsettigim. ustelik yazimin tamamini alintilasan demek istedigimi anlarsin diye dusunuyorum. tolga sakatlanana kadar onur 2. kaleciydi trabzonsporda, isin ozeti budur. sadece cevap hakkimi kullanayim dedim. bosa laf sallayanlardan degilim, benim bildigim durum bu sekildeydi. sen medyayi takip etmiyorsan ben ne yapabilirim.

Mesaj Yetkileri