----

Gökçe'nin yanında 1 saat kaldıktan sonra tekrar eve geçiyorum.Dışardan bir şeyler yiyorum,biraz da içki uykuya dalıyorum.Çok uyuyorum nedense bi ara da doktora görünsem iyi olacak.Oliver'i aramayı kafama koyuyorum açmaz diye geri vazgeçsem de sürekli kafamı kurcalıyor bu adam.Bir kez daha telefonu elime alıp arıyorum Oliver'i.Açıyor ama gariptir ki o susuyor ben susuyorum.Yaklaşık yarım dakika sonra " Oliver ? " diyorum.Umursamız tavırla " noldu ? " diyor.Bize gel,konuşuruz diyorum oraya yakınım uğrarım birazdan diyor.

--

Oliver geliyor ee tabi misafirimiz geliyorsa bir ufak açmadan olmaz.Evde ne varsa masaya güzelce donatıyorum,ufağı da açıyorum.Başlıyoruz sofraya oturmaya anlattıkça anlatıyorum Oliver'e.İsveç'e gittiğinde bende geleyim diyorum bir yerlerden tutmam lazım hayatta ayak yükü olmam sana sadece bir şans ver diyorum.Oliver,elini masaya koyup kafasını eline dayıyor."Tamam" diyor.İnanamıyorum,sadece 5 harf "tamam" diyor Oliver.Oliver'i yolcu ediyorum sanki yıllardır tanıyormuş gibi sımsıkı sarılıyorum Oliver'e.Anlatamam nasıl mutluyum herkesi arıyorum,mesajlar havada uçuşuyor.İsveç'e gidiyorum heyt.Ama bir sorun var daha İsveç'in neresi,hangi takım hiçbir bilgim yok ne yapacağım bilmiyorum..