En az 3 farklı skorla yeneriz
2-1 ya da 3-1 alırız gibime geliyor. Goller de Umut ( 2 ) ve Arda olur.![]()
TariboWest
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
1-0 (gol: Arda yada oynarsa Caner)
Selçuk ve Burak sakatlıkları sebebiyle kadrodan çıkarılmış.Umarım Selçuk'ta ciddi bir şey yoktur.Burak'ın çok ciddi bir şeyi olmadığını biliyorduk zaten.
Sercan top ayağına geldiği zaman iyi oynayan bir oyuncu ama topsuz oyunda kendisini fazla göstermiyor. Umarım bugün farklı bir anlayışla sahada olur. Caner bugün mutlaka kullanılması gereken oyuncuların başında geliyor. Son zamanlardaki üstün formu bu maçta skora yansıyabilir.
...
son idmanda sakatlanmış çekilen mr da sol uyluk arka kas grubunda ödem tespit edilmiştir. bu nedenle türkiye-romanya kadrosundan çıkarılmıştır.
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."
An itibari ile farklı bir zafer bekleyenlerdenim, nedenini bilmem; ama öyle olacak gibi.
"Selçuk İnan Yedek kalmasına kızıp kampı terketmiş ama açıklanan sebep sakatlık" şeklinde bir tweet gördüm ne derece doğru acaba?
Selçuk çarşamba antremanında sakatlanmış. Kulübe de bilgi verilmiş. Sezona iyi başladığı halde oynatılmadığı için tepki gelmişti, mevcut durumda fazla tepki veren olacağını sanmıyorum, düzmece yapacak kadar düşmemişlerdir.
Bir oyuncu oynatılmadı diye düzmece sakatlıklara başvurulduğunu düşünüyorsak ya Milli takımı çok aşağılıyoruz ya da Selçuk İnan'ı çok büyütüyoruz.
Eğer bir milli takım bir oyuncu ile savaşıyorsa varsın turnuvalara katılmayalım.
Benimde anlamadığım sanki senin takımında Kaka,Xavi,Lampard gibi orta saha oyuncuları varda Selçuk'u kesiyorsun.
Bu adamı ilk 11 oynatmamanın pek bir açıklması yok bana göre. Yok iskelet oluşturuyorum yok şu çocuk şu takımda hep oynuyor yok şu bizimle son 15 maçtır beraber falan bunlar çok saçma bahaneler.
Sakatlığı varsa tabiki oynayamaz ama takıma monte edilmesi gereken oyunculardan.
Bu arada Portekiz hayatının en kısır oyununu oynuyor sanırım. Rusya'ya yeniliyor 1-0 ama ortada oyun yok.
FM Gazetesi
Türkiye: Volkan Demirel, Hasan Ali Kaldırım, Semih Kaya, Emre Belözoğlu, Hamit Altıntop, Gökhan Gönül, Umut Bulut, Arda Turan, Mehmet Topal, Ömer Toprak, Sercan Sararer
Romanya: Ciprian Tatarusanu, Razvan Rat , Gabriel Tamas , Alexandru Bourceanu , Vlad Chiriches , Ciprian Marica , Gabriel Torje , Gheorghe Grozav , Dorin Goian , Mihai Pintilii , Bogdan Stancu
Kaynak: mackolik.com
tff.org'da da aynı kadrolar yayınlandı.
Last edited by di canio : 12.Ekim.2012 at 21:44 Reason: Kadro eksik yazılmış.
daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
Burak ve Selçuk hangi ara sakatlandı yahu ? Kadro ise ideal'e yakın gibi.
Canım FEDA olsun sana !
Kazanmaktan başka çare var mı ?
Ben bu Ömer Toprak'ı hiç beğenmiyorum nedense. Bir gün çok kötü yakacak o bizi.
Ayrıca Saraçoğlu'nun zemini çok bozuk. Düzelmesi için bir boşluk bulup dinlenmesi gerekiyor. Milli maçı burada oynatmak bu maç için hatalı bir karar olmuş.İstediğini yapamıyor zemin yüzünden yetenekli oyuncularımız.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Omeri ben begeniyorum elimizdeki en iyi defans.1-0 veya 2-0 aliriz maci topu son noktaya getiremiyoruz.
Keşke Emre Çolak sahada olsaydı. En potansiyelli Türk kendisi oysa.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Milli takımın içi geçmiş. Şu maçı 1-0 kazansak ne olur ki ruh yok.
FM Gazetesi
Emre'nin kuyruk sokumu gitti![]()
FM Gazetesi
Volkan yapma Volkan yapma
Fatih Terim: Real Madrid maçında savunmaya fazla önem verebilirdik. Ama yürekli kayıplar, korkak zaferlerden daha önemlidir.
Golu yedigimize sevinen tek ben degilimdir umarim.
Ya Volkan senin gözüne perde mi iniyor arkadaş arada sırada! bu yüzden dünya'nın en iyi kalecilerinden biri olamıyorsun. En iyi kaleciler denilenlerin çıkaramadığı topları bile çıkarıyorsun ama böyle hatalı golleri de o kaleciler futbol hayatları boyunda 1-2 kez yiyorlar en fazla.