Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
27. You may not vote on this poll
  • Türkiye kazanır

20 74.07%
  • Berabere biter

6 22.22%
  • Romanya kazanır

1 3.70%
Sayfa 4 / 8 İlkİlk ... 23456 ... SonSon
91 ile 120 arası toplam 219 sonuç

Konu: Türkiye - Romanya | 2014 Dünya Kupası Elemeleri D Grubu

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

En az 3 farklı skorla yeneriz

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

2-1 ya da 3-1 alırız gibime geliyor. Goller de Umut ( 2 ) ve Arda olur.
    TariboWest

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by petrol_fb12 View Post
    Selçuk formsuz..Semih'te..Umutta...Onun için..defans için..egemen...Sol kanat için..Caner...Forvet içinde...Burak düşünelebilirdi...Ha birde...Emre colak niye yok diye sormamak elde değil ? Emre-caner arasında kararsız kalırıdm..sırf tecrübesi var diye...caner'i oynatırdım..
    Selçuk her an her şeyi yapabilecek bir oyuncu.Yani fiziksel açıdan hazır Semih yerine sakatlığı yeni atlatmış Egemen'mi ilk 11 oynayacak ? Burak sakat o yüzden yok,Caner ise Sercan kadar güven vermiyor bana.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

1-0 (gol: Arda yada oynarsa Caner)

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Selçuk ve Burak sakatlıkları sebebiyle kadrodan çıkarılmış.Umarım Selçuk'ta ciddi bir şey yoktur.Burak'ın çok ciddi bir şeyi olmadığını biliyorduk zaten.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Sercan top ayağına geldiği zaman iyi oynayan bir oyuncu ama topsuz oyunda kendisini fazla göstermiyor. Umarım bugün farklı bir anlayışla sahada olur. Caner bugün mutlaka kullanılması gereken oyuncuların başında geliyor. Son zamanlardaki üstün formu bu maçta skora yansıyabilir.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

son idmanda sakatlanmış çekilen mr da sol uyluk arka kas grubunda ödem tespit edilmiştir. bu nedenle türkiye-romanya kadrosundan çıkarılmıştır.
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Nesil
    2006

An itibari ile farklı bir zafer bekleyenlerdenim, nedenini bilmem; ama öyle olacak gibi.

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by RaSenGan View Post
    Selçuk ve Burak sakatlıkları sebebiyle kadrodan çıkarılmış.Umarım Selçuk'ta ciddi bir şey yoktur.Burak'ın çok ciddi bir şeyi olmadığını biliyorduk zaten.
    Fark isterken bunu okumamıştım, zor maç olacak, iddaa oynamadan önce öğrensem iyi olurdu.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by Universal View Post
    Fark isterken bunu okumamıştım, zor maç olacak, iddaa oynamadan önce öğrensem iyi olurdu.
    Zaten Selçuk oynamayacaktı, Burak da pek o kadar etkili değil bence.

Selçuk'un sakatlığının düzmece olduğunu düşünenlerdenim bu arada. Oynatmayacaktı, daha fazla tepki çekmemek için sakatlık haberi çıkardılar. Selçuk da efendi adam, hayır dememiştir.

Nesil
    2007
    Yer
    Uzaklar

"Selçuk İnan Yedek kalmasına kızıp kampı terketmiş ama açıklanan sebep sakatlık" şeklinde bir tweet gördüm ne derece doğru acaba?

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Selçuk çarşamba antremanında sakatlanmış. Kulübe de bilgi verilmiş. Sezona iyi başladığı halde oynatılmadığı için tepki gelmişti, mevcut durumda fazla tepki veren olacağını sanmıyorum, düzmece yapacak kadar düşmemişlerdir.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Bir oyuncu oynatılmadı diye düzmece sakatlıklara başvurulduğunu düşünüyorsak ya Milli takımı çok aşağılıyoruz ya da Selçuk İnan'ı çok büyütüyoruz.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by ForsakeN View Post
    Bir oyuncu oynatılmadı diye düzmece sakatlıklara başvurulduğunu düşünüyorsak ya Milli takımı çok aşağılıyoruz ya da Selçuk İnan'ı çok büyütüyoruz.
    Valla takımın banko yazılacak 3 oyuncusundan biri hiç oynatılmıyorsa istediğimi düşünürüm, kimse de sorgulayamaz.

Nesil
    2006

Eğer bir milli takım bir oyuncu ile savaşıyorsa varsın turnuvalara katılmayalım.

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

Benimde anlamadığım sanki senin takımında Kaka,Xavi,Lampard gibi orta saha oyuncuları varda Selçuk'u kesiyorsun.

Bu adamı ilk 11 oynatmamanın pek bir açıklması yok bana göre. Yok iskelet oluşturuyorum yok şu çocuk şu takımda hep oynuyor yok şu bizimle son 15 maçtır beraber falan bunlar çok saçma bahaneler.

Sakatlığı varsa tabiki oynayamaz ama takıma monte edilmesi gereken oyunculardan.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bu arada Portekiz hayatının en kısır oyununu oynuyor sanırım. Rusya'ya yeniliyor 1-0 ama ortada oyun yok.
    FM Gazetesi

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Türkiye: Volkan Demirel, Hasan Ali Kaldırım, Semih Kaya, Emre Belözoğlu, Hamit Altıntop, Gökhan Gönül, Umut Bulut, Arda Turan, Mehmet Topal, Ömer Toprak, Sercan Sararer

Romanya: Ciprian Tatarusanu, Razvan Rat , Gabriel Tamas , Alexandru Bourceanu , Vlad Chiriches , Ciprian Marica , Gabriel Torje , Gheorghe Grozav , Dorin Goian , Mihai Pintilii , Bogdan Stancu

Kaynak: mackolik.com
    tff.org'da da aynı kadrolar yayınlandı.
    Last edited by di canio : 12.Ekim.2012 at 21:44 Reason: Kadro eksik yazılmış.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2007

Quote Originally Posted by di canio View Post
    Türkiye: Volkan Demirel, Hasan Ali Kaldırım, Semih Kaya, Emre Belözoğlu, Hamit Altıntop, Gökhan Gönül, Umut Bulut, Arda Turan, Ömer Toprak, Sercan Sararer

Romanya: Ciprian Tatarusanu, Razvan Rat , Gabriel Tamas , Alexandru Bourceanu , Vlad Chiriches , Ciprian Marica , Gabriel Torje , Gheorghe Grozav , Dorin Goian , Mihai Pintilii , Bogdan Stancu

Kaynak: mackolik.com
    tff.org'da da aynı kadrolar yayınlandı.
    Biz niye 10 kişiyiz Ya da kör oldum sayıyorum sayıyorum 10 kişi çıkıyor

Fena kadro değil. Kazanırız inşallah zor bir maç olacak gibi.

Düzenleme: Mehmet Topal da kadrodaymış. Zaten ismini göremeyince şaşırmıştım Abdullah Avcı'nın bankosu.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Burak ve Selçuk hangi ara sakatlandı yahu ? Kadro ise ideal'e yakın gibi.
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2007
    Yer
    Nilüfer / Bursa

Kazanmaktan başka çare var mı ?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Ben bu Ömer Toprak'ı hiç beğenmiyorum nedense. Bir gün çok kötü yakacak o bizi.

Ayrıca Saraçoğlu'nun zemini çok bozuk. Düzelmesi için bir boşluk bulup dinlenmesi gerekiyor. Milli maçı burada oynatmak bu maç için hatalı bir karar olmuş.İstediğini yapamıyor zemin yüzünden yetenekli oyuncularımız.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Omeri ben begeniyorum elimizdeki en iyi defans.1-0 veya 2-0 aliriz maci topu son noktaya getiremiyoruz.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Keşke Emre Çolak sahada olsaydı. En potansiyelli Türk kendisi oysa.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Milli takımın içi geçmiş. Şu maçı 1-0 kazansak ne olur ki ruh yok.
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Emre'nin kuyruk sokumu gitti
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Şaka mı bu

Nesil
    2011
    Yer
    Petersburg

Volkan yapma Volkan yapma
    Fatih Terim: Real Madrid maçında savunmaya fazla önem verebilirdik. Ama yürekli kayıplar, korkak zaferlerden daha önemlidir.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Golu yedigimize sevinen tek ben degilimdir umarim.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Ya Volkan senin gözüne perde mi iniyor arkadaş arada sırada! bu yüzden dünya'nın en iyi kalecilerinden biri olamıyorsun. En iyi kaleciler denilenlerin çıkaramadığı topları bile çıkarıyorsun ama böyle hatalı golleri de o kaleciler futbol hayatları boyunda 1-2 kez yiyorlar en fazla.

Sayfa 4 / 8 İlkİlk ... 23456 ... SonSon

Mesaj Yetkileri