Sayfa 11 / 12 İlkİlk ... 9101112 SonSon
301 ile 330 arası toplam 340 sonuç

Konu: Alex De Souza

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Bir futbolcu kendini rakip takım taraftarları tarafından sevilip saygı duyuluyorsa çok büyük bir oyuncudur o. Ben Galatasaraylı olmama rağmen Alex'i çok seviyorum, kişiliğine, zekasına, futbolculuğuna hayranım. Gerçekten eşi benzeri olmayan bir adam bunu çok açık bir şekilde söylüyorum. Bir futbolcu hem bu kadar iyi oynayıp hemde bu kadar karakterli olamaz bence. Hem Fenerbahçe için hem Türk futbolu için çok ama çok büyük bir kazanç Alex.
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Quote Originally Posted by RodRiGOtELLo14 View Post
    Yıllardır aynı ayakkabıyı giyen adam. PUMA
    Son 2 yada 3 sezondur Puma giyiyor aslında. Puma ile sponsorluk anlaşması imzaladıktan sonra Puma King giymeye başladı. Öncesinde Adidas giymeyi tercih ediyordu.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2008
    Yer
    İSTANBUL

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    Şu resimdeki bacaktaki pembe bant tarzı olan şeyler tam olarak ne işe yarıyor bilen var mı ?
    Ağrı olan yerlere yapıştırıyorlar.Yakının gelişmiş versiyonu gibi bişey

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Quote Originally Posted by Bekq View Post
    Teknik Direktör olarak kalmasını asla istemiyorum.

Bu zihniyeti SEVMİYORUM. Alex futbolcu olarak çok başarılı diye Teknik Direktör olarak iyi olacak bir kaide yok. O hatayı 1 kere Aykut Kocaman ile yaptık 2. defa yapılmaz. Ben Futbolcu olarak efsane olan Alex'i sezon sonu ya da 2 sezon sonra yuhalayarak ülkesine yollamak istemem..
    Şöyle birşey var Volkan Gökhan bunlarda gönlümüzde taht kurmuş unutulmaz başarılı futbolcularımızdan ancak ben onların teknik direktör olmasını istemem.

Alex ise zekasıyla,adamlığıyla bu yerlere gelmiş,futbolunu zekasıyla geliştirmiş bir oyuncudur.Futbolu okuma becerisini teknik adam olarak çok çok başarılı bir şekilde kullanacağından şüphem yok.Ben başarılı olacağına %100 emin olduğum için teknik direktör olmasından yanayım bu şanşı kaçırmamalıyız.

Şayet teknik direktörümüz olurda başarısız olursa hiçbir gerçek Fenerbahçelinin yuhlayarak onu ülkesine göndereceğini düşünmüyorum,kötü sonuçlar dahi alsa gene alkışlanır gene alkışlanır gene alkışlanır...

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Galatasaray filelerini daha önce lig maçlarında 7 kez havalandıran Fenerbahçe'nin Brezilyalı kaptanı, pazar günkü derbide 1 gol daha atarsa, teknik direktörü Aykut Kocaman'ın 8 gollük rekoruna ortak olacak.

Fenerbahçe'de, Spor Toto Süper Final Şampiyonluk Grubu'nda 22 Nisan Pazar günü Galatasaray ile yapılacak kritik derbide gözler takım kaptanı Alex de Souza'nın üzerinde olacak.
    Süper Lig'in son ''Gol Kralı'' Brezilyalı futbolcu, her derbide olduğu gibi pazar günkü dev maçta da takımının gol yollarında en güvendiği isimlerin başında geliyor.
    Gözler Alex'in üzerinde!

REKORA ORTAK OLMAYA YAKIN
    Alex için pazar günkü derbi ayrı bir anlam taşıyor.
    Galatasaray filelerini daha önce lig maçlarında 7 kez havalandıran Brezilyalı yıldız, pazar günkü derbide 1 gol daha atarsa, teknik direktörü Aykut Kocaman'ın 8 gollük rekoruna ortak olacak.
    Fenerbahçe ile Galatasaray arasındaki 103 yıllık ezeli rekabette lig maçlarında en çok gol atma rekoru ise 9 golle Galatasaray'ın efsane ismi Metin Oktay'a ait bulunuyor.
    reklam

REKOR AYKUT KOCAMAN'DA
    Futbolculuk döneminde sarı-lacivertli formayla Galatasaray'a karşı lig maçlarında 8 gol teknik direktör Aykut Kocaman, Fenerbahçe'nin ezeli rakibine ligde en çok atan futbolcu unvanını halen elinde bulunduruyor.

TÜRK TELEKOM ARENA'DA BOŞU YOK
    Alex, pazar günkü kritik derbinin oynanacağı Türk Telekom Arena'da oynanan 2 derbiyi de boş geçmedi.
    Geçen sezon Arena'da oynanan maçta 2-1'lik galibiyette fileleri 1 kez havalandıran Brezilyalı yıldız, bu sezon ise Lig Grubu'nda 3-1 kaybedilen maçta takımının tek golünü kaydetti.

GALATASARAY'A SON 3 MAÇTA DA GOL ATTI
    Alex, Galatasaray ile yapılan son 3 derbide de fileleri havalandırmayı başardı.
    Deneyimli futbolcu, geçen sezon Türk Telekom Arena ve Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'ndaki maçlarda birer gol atarken, bu sezon da Kadıköy'deki maçta gol sevinci yaşadı.

SON 6 DERBİDE BEŞİKTAŞ'A 4, GALATASARAY'A 3 GOL ATTI
    Özellikle derbi maçlarda golcü kimliğini ön plana çıkaran Alex, son 6 derbide Beşiktaş filelerini 4, Galatasaray ağlarını ise 3 kez havalandırdı.
    Türkiye kariyerinde 2 kez ''Gol Krallığı'' tacını takan, geçen sezon ''100'ler Kulübü''ne giren Alex, bu sezon 30 maçta 14 gol attı.

EZELİ RAKİPLERE 21 GOL
    Fenerbahçe'de 8. sezonunu geçiren ve sarı-lacivertli futbol takımının tarihine altın harflerle geçen 35 yaşındaki Brezilyalı futbolcu, Türkiye kariyerinde Fenerbahçe'nin ezeli rakipleri Galatasaray ve Beşiktaş'a karşı toplam 39 derbide forma giyerken, 21 kez gol sevinci yaşadı.
    Brezilyalı futbolcu 21 kez forma giydiği Beşiktaş'a 13, 18 kez oynadığı Galatasaray'a ise 8 gol attı.
    TÜRKİYE'DEKİ LİG KARİYERİ

Türkiye'de 8. sezonunu geçiren Alex de Souza, Fenerbahçe formasıyla şimdiye dek çıktığı 237 lig maçında toplam 136 gol attı.

www.ntvspor.net

Aykut Kocaman'ın rekorunu egale edecektir hatta Metin Oktay'ın da rekorunu kıracaktır Alex.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

kırmasın o rekor aykut hocamızda kalsın

Nesil
    2006
    Yer
    11

237 maç 136 gol.Sanırım bir bu kadarda Asist var.Bazı maçlarda hala yanından yürüyerek geçen rakibine ayağını dahi uzatmamasına deli olsamda o bizim yaşayan efsanemiz.Kralex'imizAykut Hocanın rekorunu kırmasını bende istemiyorum.

- Rıdvan Dilmen : "Brezilya Milli Takımı'nın sol beki fazla oynayamıyor Fenerbahçe'de, sebep?"

- Aykut Kocaman : "Brezilya Milli Takımı'nın sol bekinin bunu düşünmesi lazım."

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Umarım kırılmadık rekor bırakmaz Alex. 1 sene daha kalacağını düşünürsek çokta zor olmasa gerek

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul, Antalya

Bugün doğum günü olan büyük insan. İyi ki doğdun, iyi ki bizimlesin kaptan.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Saygı duyduğum bir futbolcu, doğum günü kutlu olsun.
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Heykeli o zaman hafta sonu değil de bugün açsalardı keşke.
    "YÜCE ATATÜRK"

doğum günün kutlu olsun büyük kaptan büyük futbolcu büyük insan

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Her zaman saygı duyulacak büyük bir oyuncu. Doğum günü kutlu olsun.

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

Alex'i canlı olarak izlediğim için çok mutlu ve gururluyum.Ölene kadar adı ağzımdan düşmeyecek bir futbolcu

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

15.09.2012 tarihi itibariyle , Kadıköy Yoğurtçu Parkı'na Heykeli dikilmiş , Efsane Fenerbahçelimizdir.

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Bu başlığa yazılması daha uygun olur diye düşündüm. Uğur Meleke'nin bir yazısı.

Cumartesi

Televizyonda zaten sadece spor müsabakalarını izleyebiliyorum; itiraf etmek gerekirse 20’li yaşlarımdan sonra o da zor gelmeye başladı, iki saati bulan maç süresinin çok uzun olduğunu düşünüyorum çünkü… Yıllardır dvd cihazına 20 dakikalık dizileri koyup izlemeye çok alıştım, artık bir filmin kapağında 98 dakika olduğunu görünce genelde sonuna kadar seyredecek sabrı kendimde bulamıyorum. Ama pazartesi günü 127 dakikalık Alex basın toplantısını sanırım televizyon başındaki herkes gibi ben de nefesimi tutarak izledim. Alex’in hitabet kabiliyetine, zekâsına ve dürüstlüğüne hayran kaldım. Ve sonunda şunu düşündüm: Alex golleriyle, asistleriyle, oyunuyla Türk futboluna olağanüstü hizmetler yaptı; ama Brezilyalı efsane ülkeye en büyük hizmetini 8 Ekim 2012’ye saklamış.

Spor adamı Alex
    O gün Marriott Otel’de o masada oturan sadece bir futbolcu değildi, aynı zamanda bir vatandaştı, bir spor adamıydı; yaşadığı ülke hakkında düşünen/kafa yoran ve fikir üreten bir bireydi. Türk medyasıyla ilgili yaptığı “Burada haberlere imza atılmıyor” teşhisi harikaydı mesela… Malumunuz geçenlerde 20 büyük gazetenin yöneticileri buluştu ve haberlerinin televizyonlarda/internette kullanılmaması yönünde ortak tavır koydu. Haklılıklarını/haksızlıklarını tartışmıyorum; ama aynı 20 gazete yöneticisinin Alex’in bu haklı teşhisinden sonra utanıp utanmadıklarını, birbirlerini arayıp imza konusunda ortak bir karar alıp almayacaklarını merak ediyorum doğrusu…

Yaşayan efsanenin Fenerbahçe-Beşiktaş maçı öncesi stada Alex maskelerinin sokulmamasıyla ilgili yaptığı yorum da derslikti: “Demokratik ülkelerde böyle şeyler olmaz. İster beni desteklesinler, ister protesto etsinler; stada sokmak istedikleri şey bir suç aleti değilse bu engellenmemeliydi”.

Şimdi bir başka merakım da şu: Alex’i arayan, onun ülkeye yaptığı hizmetlerden duyduğu memnuniyeti her fırsatta dile getiren Başbakan Erdoğan, Brezilyalı’nın bu hizmetini de yakalayabildi mi? Bu demokrasi ayıbıyla ilgili işlem yapılması için İçişleri Bakanı’nı seferber etti mi? Statlar/tribünler kimlerin elinde Sayın Başbakan? Sokak ortasında bunu yapabilecek gücü nereden buluyorlar? Kadıköy’ün göbeğinde böyle bir zorbalık yaşanacaksa derbilerde görevli 2-3 bin polisin fonksiyonu ne?

Futbolcu Alex
    Tabii şunu da itiraf etmeliyim: Pazartesi günü “spor adamı Alex” beni ne kadar etkilediyse “futbolcu Alex” de bir o kadar hayal kırıklığına uğrattı… Tamam, taraflı tarafsız herkes Alex’e Fenerbahçe’de bir mobbing (yıpratma, itibarsızlaştırma) politikası uygulandığını fark etti. Bir Fenerbahçe yöneticisinin “Alex’in bir hatasını bekleyeceği” haberini göndermesi ne kadar zorlu bir sınavdır, tahayyül edemiyorum doğrusu. Başkanın Alex’e 2 yaşındaki çocuğuyla dikkat çekmeye çalıştığı suçlaması da hiç hoş değil… Aynı şekilde Kocaman’ın medyaya Alex’le görüşeceğini söyleyip, 2 hafta Bolu’da, 2 hafta Avusturya’da bu konuşmayı bir türlü yapmaması da yıpratıcı bir tavır. Alex’in o 28 gecenin hiçbirinde doğru düzgün uyuyamadığına bahse varım…

Ammavelakin… Bütün bu yıpratıcı tavırlara rağmen Alex’in de pazartesi günkü basın toplantısındaki olgunluğunu her zaman gösteremediğini rahatlıkla söyleyebiliriz herhalde. Belli ki Alex’in çevresinde canı sıkkın, morali bozuk olduğunda sıkıntısını paylaşacağı, ona akıl verebilecek/yol gösterebilecek, sakin kalıp antitez üretebilecek arkadaşları yok. Kendisi duygusal, ailesi duygusal, arkadaşları da duygusal…

Çünkü Alex onlarca konuda üzgün ve üzgün olmakta yerde göğe haklıyken; kalkıp “Aykut Kocaman bizim attığımız gollere sevinmedi” gibi garip bir iddiada bulunabiliyorsa bu işte bir yanlışlık var demektir. Evet Aykut Kocaman Alex’i sevmemiş ve onu yıpratmış olabilir; ama 96’daki TS-FB maçındaki kritik golden sonra dahi üzülen rakibini düşünecek kalibrede bir adam için böyle bir suçlamada bulunmak akıl dışı… Evet, Aykut Kocaman Alex’e omuz verememiştir, bu kadar duygusal bir adamı rahatlıkla kazanabilecekken kaybetmiştir. Ama onu takımın attığı gollere sevinmiyor diye eleştirmek Kocaman profilinden habersiz olmak demektir. Bazı adamlar böyledir, duygularını belli etmezler, hatta bazen çok istedikleri halde edemezler. Ben de böyle bir insan olduğum için, çok sevdiğim insanlara, aileme dahi onları çok sevdiğimi hissettiremediğim için çok üzülmüş ama bu sorunumu halledememiş biri olduğum için… Anlıyorum Aykut Kocaman’ı…

Curitibalı Alex
    Geçtiğimiz hafta da yarım sayfalık bir Alex yazısı yazmıştım, sizi daha fazla sıkmadan veda etmeliyim artık yaşayan efsaneye…

Sevgili Alex…
    Yarın ailenle birlikte Brezilya’ya uçuyorsun.
    Cumartesi sabahı başka bir ülkede, başka bir şehirde gözlerini açacaksın dünyaya.
    Cumartesi sabahı uyandığın kentte heykelin dikili olmayacak.
    Cumartesi sabahı o ülkenin bütün şehirlerinde senin ismin anılmayacak, belki birkaç kent hariç diğerleri senin memlekete döndüğünün farkında bile olmayacak.
    Cumartesi sabahı gözünü açtığın ülkede Alex denince istisnasız herkes önünü iliklemeyecek, hatta birçoğu senden değil PSG’li Alex’ten söz edildiğini zannedecekler!
    Sevgili Alex…
    Cumartesi sabahı sokağa çıktığında iyi futbolcunun tanımı “bir Alex” olmayacak…
    Twitter’dan mesajlaştığın şarkıcı arkadaşınla senin golünü değil belki de Neymar’ı, Ronaldinho’yu, Deco’yu konuşacaksınız.
    Cumartesi sabahı eşin Dianne yaşadığı şehirde bir milli kahraman muamelesi görmeyecek.
    Çocukların için sokaklar sadece bir sempati havuzu olmaktan çıkacak. Onlar da diğer çocukların arasına karışacak, fark edilmeyecekler.
    Keşke böyle olmasaydı Alex…
    Keşke sana ne yapılırsa yapılsın, ne söylenirse söylensin, sen sadece işini yapsaydın…
    Keşke kimseyi kıskançlıkla suçlamasaydın, keşke yedek kulübesinde arkadaşlarının yanında oturabilseydin Alex…
    Çünkü Cumartesi sabahı yeni kulübünde belki de 10 maçta 1 değil, 10 maçta 7 kez o yedek kulübesinde oturman gerekecek.
    Olsun, biz seni çok sevdik Alex.
    Bu cumartesi olmadı ama yollarımız başka cumartesilerde kesişir, eminiz…

*Bakışların gittiğin yerden uzak,
    Yoksa gelirdim;
    “Sensiz anlamsızlığımı anladım, dön vesaire” demek için…
    Bugün burda cumartesi,
    Bugün orda da cumartesi mi?
    Sen de bizi, “bizim kadar” özledin mi?
    (*Dizelerin sahibi canım kardeşim Feridun Düzağaç’a hürmetle)
    http://www.meleke.com/?p=5199
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Son zamanlardaki davranışlarıntarafımca yanlış bulsam da seviyoruz seni kaptan sloganımız olarak kaşacak
    Bir adam vardı 10 numara giyerdi 12 numara onu çok severdi

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Burada kapıyı çalmadan girebileceğin milyonlarca evin var.

Hoşçakal Büyük Kaptan.

[YOUTUBE="sh25raEurrY"]Sevdaya dahilse ayrılık, biz bunu veda saymadık.[/YOUTUBE]
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Derbi maçlarında Beşiktaş'ın en çok canını yakan adamdır belki de Alex. Gitmesine belki bu sebepten dolayı sevinmeliyim ancak gidişine çok üzülüyorum. Bu klibi de hazırlayanın ağzına sağlık.
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul, Antalya

Videonun ilk yorumu var ya, aynı onu düşünüyorum. Gitme, nolursun.

Nesil
    2011
    Yer
    Eskişehir

Garip duygularla yazıyorum. Sadece hoşçakal...
    İkinci olan, ilk kaybedendir.
    Ayrton Senna da Silva

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

yolun açık olsun kaptan. videoyu yapan arkadaşlar da can noktamızdan vurmuşlar bizi.
    Obrigado Alex..
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Alex10 ‏@Alex10combr
    %100Brezilyali dogduk ama kesinlikle%50 Turk,%50 Brezilyali olecegiz.Turk Halkina hersey icin tesekkurler.Sizi cok seviyoruz! DeSouza Ailesi
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

5 Yil sonra Aziz YIldirim kalmazsa Alex Fenerbahce Klubune Personel olarak donecektir diye dusunuyorum.

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by Börk View Post
    Alex10 ‏@Alex10combr
    %100Brezilyali dogduk ama kesinlikle%50 Turk,%50 Brezilyali olecegiz.Turk Halkina hersey icin tesekkurler.Sizi cok seviyoruz! DeSouza Ailesi
    Bu söz herşeyi açıklıyor Türkiye'de sadece Alex efsane olmadı onun sayesinde DE SOUZA ailesi efsane oldu.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Ha geldi, ha geliyor dendi, gelmez yahu o koskoca Alex dendi, ekranlarda Copa Amerika'yı kazandıklarında kaptan olarak kupayı kaldırırken gördük, daha formayı giymemişti ama bizim gönlümüze girmişti.

Çıktı geldi Alex, koskocaman Alex oldu, Alex işte ya, küçük maçların büyük adamı, hangi maçı Fenerbahçe'ye kazandırmış, derbilerde ne yapmış, avrupada ne yapmış, vs vs, bir sürü eleştiri, tonlarca haber.

İlk golünü hatırlıyorum, İstanbulspor'a atmıştı, daha o maçla göstermişti onlarca gol atacağını bize.

Samsunspor maçında bir rövaşetası var, asla unutamam, izlediğim en güzel Alex golüydü diye liste başı yapabilirim.

Büyük maçlarda ne verdi ki denirken FB'nin çeyrek final başarısında başrol oynadı. Inter'i sahaya dar ettiğimiz maçta takımın yıldızıydı, o maçta o sezonun çok farklı olacağını gösterdi bize, Deivid'e attırdığı gol, farklı yönlerini isterse kullanabileceğini de gösterdi.

Şimdi gitti, bir Alex vardı diyeceğiz, hiç zorlanmayacağız, filanca maçta attığı şu gol diye anlatacak, her an aklımıza gelecek onlarca golü olacak, attırdığı onlarca golde belki golü atanları unutacağız, asistlerini unutmayacağız.

Küçük maçların adamı dediğimizi unutacağız, onu çubuklu altında yuhaladığımızı unutacağız, ayrılış sürecinde yaşananları unutacağız ama sahadaki o gollerini, asistlerini hiç unutmayacağız.

Tek bir isteğim kalmıştı, tamamı Türkçe olan bir basın toplantısı yapması, Alex'ten en çok istediğim şeylerin başında gelirdi, biliyorum yolu bir daha Türkiye'ye düşecek ve o zaman bu isteğimi de gerçekleşmiş olarak göreceğiz.

Seni asla unutmayacağız ALEX...
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Yeni takımı Coritiba olacak gibi.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Ha geldi, ha geliyor dendi, gelmez yahu o koskoca Alex dendi, ekranlarda Copa Amerika'yı kazandıklarında kaptan olarak kupayı kaldırırken gördük, daha formayı giymemişti ama bizim gönlümüze girmişti.

Çıktı geldi Alex, koskocaman Alex oldu, Alex işte ya, küçük maçların büyük adamı, hangi maçı Fenerbahçe'ye kazandırmış, derbilerde ne yapmış, avrupada ne yapmış, vs vs, bir sürü eleştiri, tonlarca haber.

İlk golünü hatırlıyorum, İstanbulspor'a atmıştı, daha o maçla göstermişti onlarca gol atacağını bize.

Samsunspor maçında bir rövaşetası var, asla unutamam, izlediğim en güzel Alex golüydü diye liste başı yapabilirim.

Büyük maçlarda ne verdi ki denirken FB'nin çeyrek final başarısında başrol oynadı. Inter'i sahaya dar ettiğimiz maçta takımın yıldızıydı, o maçta o sezonun çok farklı olacağını gösterdi bize, Deivid'e attırdığı gol, farklı yönlerini isterse kullanabileceğini de gösterdi.

Şimdi gitti, bir Alex vardı diyeceğiz, hiç zorlanmayacağız, filanca maçta attığı şu gol diye anlatacak, her an aklımıza gelecek onlarca golü olacak, attırdığı onlarca golde belki golü atanları unutacağız, asistlerini unutmayacağız.

Küçük maçların adamı dediğimizi unutacağız, onu çubuklu altında yuhaladığımızı unutacağız, ayrılış sürecinde yaşananları unutacağız ama sahadaki o gollerini, asistlerini hiç unutmayacağız.

Tek bir isteğim kalmıştı, tamamı Türkçe olan bir basın toplantısı yapması, Alex'ten en çok istediğim şeylerin başında gelirdi, biliyorum yolu bir daha Türkiye'ye düşecek ve o zaman bu isteğimi de gerçekleşmiş olarak göreceğiz.

Seni asla unutmayacağız ALEX...
    abi Şampiyonlar Liginde asist kralı olmuştu o yıl , atlamışsın onu
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Ne Aziz Ne Aykut Tek Efsane Alex'tir benim gözümde. Tapıyoruz sana kaptan... Bir gün öyle yada böyle bir şekilde bu kulübe döneceksin...

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by SAİT71 View Post
    Ne Aziz Ne Aykut Tek Efsane Alex'tir benim gözümde. Tapıyoruz sana kaptan... Bir gün öyle yada böyle bir şekilde bu kulübe döneceksin...
    Umarım hagi gibi olmaz dönüşü

Sayfa 11 / 12 İlkİlk ... 9101112 SonSon

Mesaj Yetkileri