Semih'in hatası var, orada alamıyorsa faul yapmalıydı en azından. Sonrasında telafi şansı Volkan'a geldi ama dengesiz çıktı. En azından kırmızı görmedi, oyun anlayışını değiştirmemiz lazım dönebilir maç.
Semih'in hatası var, orada alamıyorsa faul yapmalıydı en azından. Sonrasında telafi şansı Volkan'a geldi ama dengesiz çıktı. En azından kırmızı görmedi, oyun anlayışını değiştirmemiz lazım dönebilir maç.
Volkandan beklenen birşey patlamaya hazır bir bomba adeta.
Fatih Terim: Real Madrid maçında savunmaya fazla önem verebilirdik. Ama yürekli kayıplar, korkak zaferlerden daha önemlidir.
Fatih Terim: Real Madrid maçında savunmaya fazla önem verebilirdik. Ama yürekli kayıplar, korkak zaferlerden daha önemlidir.
önce Semih ardından Volkan .. olmadı bu. kimse şut çekmiyor , işimiz zor.
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
kimse faturayı volkan'a kesmesin. Şu oyunla k.bakmayında yenilmemiz haktır.
Hamit - Caner değişikliği ve Sercan'ın sağa geçmesiyle kanatları etkili kullanabiliriz. Risk almak lazım ilk 15 dakika kritik, Sercan ve Gökhan ile sağdan, Fenerbahçe'den birbirlerine alışkın olan Hasan - Caner ikilisiyle soldan geliriz.
Golde Volkan çok basit bir hata yaptı.Normalde yapmazdı ama oluyor öyle şeyler.
Topal'ı çıkarıp Nuri'yi almalı ikinci yarı.Kötü oynamıyor ama Sercan'da çıkıp Mevlüt girebilir ve 4-4-2 ye dönebiliriz.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Maç başından beri Semih nasıl oynuyor diye takip ediyorum orada zaten yapması gerekeni yapıp topu uzaklaştırdı bence; arkası dönük oyuncudan alması çok çok zordu. Top kötü yere gitti. Sonradan atak yapan rakip oyuncuya Gökhan Gönül daha yakındı aslında ama Gökhan uyudu. Ömer yetişti ama Volkan Ömer'in yetişemeyeceğini düşündü herhalde sonuç olarak aynı takımda değiller tam olarak neler yapıp neler yapamayacağını bilemez Volkan da Ömer'in. Sonuç olarak kötü bir gol yedik bizim açımızdan kötü oldu.
Semih'de gelişmesi gereken biraz fizik.
Yediğimiz golden de öte hiçbir şey yapmıyoruz maçta. Pozisyonumuz yok resmen. Nasıl yapar nasıl halleder Abdullah Avcı bilemem ama hücum anlamında bir şeyler yapmamız gerek.
Maçı kazanmak istiyorsak Topal'a gerek yok artık. onu çıkarıp Nuri'yi ve Hamit'i de çıkarıp Caner'i almalıyız. hiç oynamadık desek yeridir. Semih'in kafa vuruşundan başka şutumuz yok heralde.
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Hamit ve Topal orta sahada boşuna duruyorlar şu ana kadar. Hele Hamit milli takımda yine çok kötü.
Umut'u gören?
2 gelicek bu dakikalarda değişen bişey yok gibi...
Yediğimiz golün linkini verebilecek var mı çok merak ettim golü izleyemedim de.
Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz
Romanya da kapandı aç açabilirsen şimdi.
Mevlüt nedir arkadaş Sok Caneri Nuriyi Emre Çolağı Mevlütü hangi akla hizmet sokarsın.
Tribunde KVPnin muzigi mi caliyor banami oyle geliyor?
Sigara mı yaktı spiker bana mı öyle geldiÇakmak çakma sesi geldi.
FM Gazetesi
Orta sahamız çok kötü. Oyunu resmen Semih Kaya'ya kurdurtuyoruz.
Hasan Aliden başka kaleye şut atan adam yok. Emre Çolak giricek hadi aslanım.
Nuriyi niye sokmuyor anlamadim Ingilterede adam super oynuyor deniliyordu.
Dünya Kupasına artık evimizin salonundan bakarız, tabii içimizden birileri Brezilya'ya tatile gitmediği sürece...
Takımda ruh filan yok, gol beklemeyin.
Emre yerine Caner girmeliydi kanatları kullanabilmemiz adına. Ama Emre yanıltır beni umarım
Yahu şu zor topları ne çok seviyoruz. Önünde adam var Mehmet Topal'ın, gidiyor derinlemesine 5 adamın içinde olan tek bir adama top atıyor.
FM Gazetesi