Vatanda 70 tl ve uzerine kargo ucreti yok arkadaslar. oyunu alirken on bilgilendirme formunda yaziyor. yani 52 tl ye aldiginizda kapida kargo ucreti isteyeceklerdir muhtemelen hazirlikli olun yani. ortlama 10 tl kargo ucreti yaziyor hatta.
Vatanda 70 tl ve uzerine kargo ucreti yok arkadaslar. oyunu alirken on bilgilendirme formunda yaziyor. yani 52 tl ye aldiginizda kapida kargo ucreti isteyeceklerdir muhtemelen hazirlikli olun yani. ortlama 10 tl kargo ucreti yaziyor hatta.
Dün saat 6 dan beridir bekliyorum gelsin diye ama hala gelmedi.Acaba hangi sıraya göre gönderiyorlar ki.Kanser oldum yemin ediyorum.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
spam maillerine baktın mı?
firmaya mail at istersen [email protected]
zaten ayın 19 una kadar vaktin var. sıkıntı olucağını sanmıyorum.
Sırayla gönderiyorlardır büyük ihtimal, 27 Eylül'de aldım henüz gelmedi key.
Sanırım en son siparişden ilk siparişe doğru gönderiyorlar. Ben 6 Ekimde sipariş etmiştim dün 19:00 sularında gelmişti key.
2 oyun almıştım tek şifre göndermişler. Cevap attım umarım dönerler.
junk hesaplarınızıda kontrol edin.
Henüz gelmemiş ama çok da önemli değil benim için, oynamayacağım Beta sürümü. Ne diye bazı eksikleri olan oyuna başlayayım ki, iki hafta bekler tam sürümü oynarım![]()
Ben D&R'a mail attım ancak cevap alamadım,hangi sıraya göre gönderildiği ile ilgili bir bilgisi olan söyleyebilir mi ?
%25 indirim var tekrar vatanda almak isteyen olursa
Şifre sonunda bana da gelmiş.19 Ekim'i beklemek kaldı geriye.
Aral Game'den benim şifrem de bugün geldi.
Bende 30 Eylülde tarihinde Playstore'dan aldım. Hiçbir key gelmedi. Şöyle bir not var;
''Ön sipariş verdiğiniz ürünün download link ve aktivasyon kodu dağıtımı 19.10.2012 tarihinde yapılacaktır.''
Umarım doğrudur. Bilgi sahibi olan biri varsa lütfen söylesin. Aksi takdirde arayıp, görüşme yapmalı mıyım?
İkinci olan, ilk kaybedendir.
Ayrton Senna da Silva
Şu anda indirilmesi mümkün olmaz. O sürümün şu an indirilmesine izin verilmiyor. SI Games paylaştığı tarihte indirilmesine izin verince, key ile ektinleştirdiğiniz sürümün indirilmesini otomatik başlatacak Steam.
@Nordanvedr Aramana gerek yok. Belirtilen tarihte sana key gelmezse ulaş. O keyi şu an girsen de bir önemi yok.
Last edited by Cengo : 13.Ekim.2012 at 19:21
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
bana drden ulaştı keyim
Steam üzerinden betaya erişebilen var mıdır?
Oyun Steam'den ön-siparişe açılır açılmaz satın aldım ama ne gelen var ne de giden. Forumlarında da bahsetmemişler.
Yaw ben bu aldığım oyunu evdeki iki pc me de yükleyebiliyo muyum?Binaenaleyh misal veriyorum format caktım oyun gitti.tekrar aynı id den indirebiliyo muyum?yoksa steam den ceker cekmez dvd ye cekip sandıkla beraber toprağa mı gömecez?bilen biri işleyiş sistemini anlatabilir mi?
vatan'dan alanlara key gönderilecekmiş.
Ben de cuma d&r dan aldım hala key yollamadılar.
[email protected] buraya mail atıyorum şimdi.
Bende D&R dan sipariş vermiştim ama hala gelmedi mail attım bakalım cevap bekliyorum.