-
Steam bir site değil, uygulama. http://store.steampowered.com/ resmi sitesi ordan indirebilirsn sağ üstte steam yükleyin diyo. Burdan birde üyelik alman gerekecek onu şimdiden alabilirsin.FM dvdsi ile birlikte bi aktivasyon kodu alacaksın, oyunu kurarken isteyecek senden bunu bi yerlerde, kodu girdikten sonra artık oyun steam hesabına bağlanacak bu saatten sonra o aktivasyon kodu başka hesaplar için kullanılamayacak. Sonradan oyunu tekrar kurmak için aktivasyon koduna ihtiyacın olmayacak. steam hesabının açık olması yeterli. dikkat etmem gereken bişi var mı diye sormuşsun.steam k.adı ve şifreni unutma :P . Ayrıca steam in güzel yanlarıda var dvd e gerek kalmadan oyunu indirebilceksin artık steam hesabından, tabi dvd olmayınca bütün dosyaları netten indirmesi gerekiyor buda biraz uzun sürüyor :P illa tek bir bilgisayara yüklemenede gerek yok sadece bir hesaptan online modda olduğun sürece bir sorun olmaz.
Online-Offline konusuna değinecek olursak.Online modda iken güncellemeleri yükleyebilirsin yada oyunun ek uygulamaları varsa onları indirebilirsin ( FM de editor oluo bu ek uygulama), onun dışında bu sene network game de steam e entegre edilmiş ve galiba local network kaldırılmış yani multiplayer oynayacaksan online modda olmalısın eğer local gerçekten kaldırılmışsa.
Offline modda ise oyunu normal oynayabilirsin ama internetle alakalı şeyleri yapamazsın yukarda saydığım. ben offline modda takılıyorum hep çünkü şöyle iğrenç bir durum var, internet bağlantın yoksa eğer online modda zaten oyunu açamıyorsun ama offline moda da geçemiosn internete bağlanmadan.Okula gidip geliyorum, okulda portlar kapalı steam uygulamasına erişemiyor ve bilmem kaç kere oyunu online modda unuttuğum için oynayamadım oyunu okulda :P
umarım yardımcı olabilmişimdir :P
Mesaj Yetkileri