1 ile 8 arası toplam 8 sonuç

Konu: FM13 Sipariş ve sonrasındaki işlemler...

Hybrid View

Nesil
    2011
    Yer
    Erzincan

Quote Originally Posted by Universal View Post
    Steam bir uygulama indirdiğinde fark edeceksin ki çok fazla oyun var, o oyunları ucuza satın alıp herhangibi bir dvd/cd gelmeden online olarak bilgisayarına kuruyor ve oynayabiliyorsun. Gelecekte bilgisayarını değiştirsen bile steam kullanıcı adı/şifre ile yeni bilgisayarında da oynayabilirsin.

1)Oturduğun semte göre oyunun ulaşma süreci değişebilir.Geçen yıl oyunu çıktığı gün elime ulaşmıştı.

2)Oyunu yükledikten sonra DVD'nin içinde ki steam kodu ile aktif etmeni isteyecek. Bundan sonra DVDni rafa kaldırıp bilgisayarından oynayabilirsin.

3)Elinde ki keyi çaldırma yeter. Ondan sonra yapılacak bir işlem yok. Zaman zaman oyun steam aracılığı ile otomatik güncellenecektir.

4)Oyun twitter ve youtube entegreli oluyor eğer online modda oynarsan başarılarını anında twitter veya gollerini youtube gönderek paylaşma imkanın olabiliyor.
    Bilgilendirmen için çok tşk ederim.

Manager tabanlı oyuna universite yıllarında CM 03-04 ile başlayıp, FM serisini 2006 dan beri oynuyor olmama rağmen (tabi ki hep korsan) oyun güncelleme işlemleri FM12 ile dikkatimi çekti. Tabi korsan olduğu icin 12.04 guncellemesinden ilerisini yapamamıştım.

İnterneti telefon aracılığı ile pc de kullanıyorum. Steam üzerinden yapılacak olan bu güncellemelerin boyutu hakkında da bilgi verebilir misiniz?

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by Duka View Post
    Bilgilendirmen için çok tşk ederim.

Manager tabanlı oyuna universite yıllarında CM 03-04 ile başlayıp, FM serisini 2006 dan beri oynuyor olmama rağmen (tabi ki hep korsan) oyun güncelleme işlemleri FM12 ile dikkatimi çekti. Tabi korsan olduğu icin 12.04 guncellemesinden ilerisini yapamamıştım.

İnterneti telefon aracılığı ile pc de kullanıyorum. Steam üzerinden yapılacak olan bu güncellemelerin boyutu hakkında da bilgi verebilir misiniz?
    Bir bilgi veremem tabii ki; ama güncellemeler içeriğine göre 100mb ile 200 mb arası değişiyor.

Mesaj Yetkileri