Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
34. You may not vote on this poll
  • Macaristan kazanır

9 26.47%
  • Berabere biter

13 38.24%
  • Türkiye kazanır

12 35.29%
1 ile 30 arası toplam 235 sonuç

Konu: Macaristan - Türkiye | 2014 Dünya Kupası Elemeleri D Grubu

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul/Güngören

Quote Originally Posted by Meireles View Post
    Kadroda 50 tane forvet var ya sanki Mevlüt tercihine takılıyorsunuz. Umut Romanya maçında pozisyona dahi giremedi ve son dönemde formsuz. Burak'ta sakat olduğuna göre geriye tek Mevlüt kalıyor. Bekliyordunuz sanırım Hamit'i forvet oynatsın.

İlk 11'i bende beğendim. Belki Tunay yerine Emre Çolak daha iyi olabilirdi. Onun dışında eldeki isimlerle doğru ilk 11. Caner'i Romanya maçında da oynatmalıydı ama Sercanından vazgeçemedi. İnşallah kazanırız diye umuyorum.
    Kimsenin bi yere takıldığı yok. Umut daha dirençli bir topçu mevlüt defansın arasında ezilip kalıyor. Formdan bahsediyorsun bide tunayın yerine emre çolak oynasın diyorsun. Bune yaman bir çelişkidir arkadaş. gs nin bütün maçlarını izleyen biri olarak Emre çolağı neden milli takıma çağrıldığını bile anlamakta zorluk çekiyorum (form olarak) sen tutmuş umutun formsuzluğunda bahsedip mevlütü savunuyorsun sonrada emre çolak diyorsun. Tebrik ederim seni.

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Quote Originally Posted by kasım akdemir View Post
    Kimsenin bi yere takıldığı yok. Umut daha dirençli bir topçu mevlüt defansın arasında ezilip kalıyor. Formdan bahsediyorsun bide tunayın yerine emre çolak oynasın diyorsun. Bune yaman bir çelişkidir arkadaş. gs nin bütün maçlarını izleyen biri olarak Emre çolağı neden milli takıma çağrıldığını bile anlamakta zorluk çekiyorum (form olarak) sen tutmuş umutun formsuzluğunda bahsedip mevlütü savunuyorsun sonrada emre çolak diyorsun. Tebrik ederim seni.
    Abi naptın ya Mevlüt'ü milli takımda ne ara izledin de defans arasında ezildi ?

Ben mi kaçırdım yahu ?

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul/Güngören

Quote Originally Posted by ThreepWooD View Post
    Abi naptın ya Mevlüt'ü milli takımda ne ara izledin de defans arasında ezildi ?

Ben mi kaçırdım yahu ?
    ya reis kapalı defanslara karşı diyorum yaaa.. Bi adam yedisinde neyse yetmişindede odur. Hepimiz daha önce izledik mevlütü. İzlemedik mi? Bence siz acaba olur mu umudu ile tutunuyonuz bu adama. Neyse uzaymayayım. Tutar inşallah. Nediyim saaa threep reyiz

Mesaj Yetkileri